Ponta are bilele mici în fața procurorilor

17 februarie 2014: cu puțin timp înainte de ședința de plen a Camerei Deputaților, premierul Victor Ponta declara că nu știe cum va vota, ca deputat, în privința cererii DNA de ridicare a imunității deputatului PSD Vlad Cosma pentru ca procurorii să poată cere în instanță arestarea lui Cosma; mai mult, Ponta spunea că nici măcar nu știe dacă se va prezenta la vot în plen. Nici două ore mai tîrziu, în plină ședință de plen a Camerei Deputaților, deputatul Victor Ponta vota, secret, cu bile. Era primul deputat care vota, de altfel. Apoi, Ponta a părăsit sala de plen și a redevenit premier. Schizofrenia lui Victor Viorel și-a făcut, deci, din nou datoria.

În nici două ore, așadar, deputatul Ponta, dezbrăcat de haina de premier, s-a dumirit și cum votează și, mai ales, dacă votează. A rămas, însă, vai, o singură necunoscută: cum a votat, totuși, Victor Ponta? Pe imaginile transmise live de televiziunile de știri, s-a văzut o huidumă baschetbalistă care s-a strecurat spre urnele de vot și, cu pumnii strînși în care avea biluțele (una albă și una neagră), a prestat: și-a băgat cîte un pumn în cîte o urnă, atent să nu se vadă nimic, apoi a scos mîinile și a părăsit sala. Asta a fost tot. Atît: biluțe mici în pumni mari, dar moi, de laș. Rezultatul votului, însă, nu lasă nici un loc de interpretare: 222 de deputați au spus NU DNA-ului. Să ne mai lase și procurorii ăștia cu justiția lor, cu principiile lor de drept, cu dovezile lor! Noi vrem să furăm în liniște, bă, macoviștilor!
Ponta a avut biluțe meci la votul împotriva DNA. Mici și ascunse, strînse în pumni. Pumnii lui minte nu are, după cum zice un imn al alegătorilor lui.
Ca să ne scîrbim pînă la capăt, iată și ce far luminos este Mircea Cosma, tatăl lui Vlad Cosma, pentru cariera politica a lui Ponta: „Basescu si Sistemul au fost socati.  Erau convinsi ca niciodata PSD si PNL nu pot fi impreuna inca dininainte de alegeri (tineti minte indemnul arogant al lui Basescu sa mergem intai la Tribunal si pe urma mai stam de vorba). Erau siguri ca niciodata doi oameni tineri si ambitiosi ca mine si Crin nu vor putea sa faca echipa in mod real si nu conjunctural (ideea tandemului Presedinte – Prim-Ministru, care mi-a fost sugerata prima data de Mircea Cosma de la Prahova, i-a lasat cu gura cascata, tocmai prin simplitatea si realismul sau!)” (sursa)

You May also Like...

Băsescu, bizară și gravă eroare de discurs public împotriva Justiției
21 decembrie 2011
Băi, loazelor, o să ajungeți ca Prigoană (bac la 27 de ani) și Piedone (bac la 32)!
3 iulie 2011
EvZ revine la elvețieni
19 august 2010
7 Comments
  • Reply
    sorinescU
    18 februarie 2014 at 19:16

    cati is aia care pricep cu adevarat sensul? cum dracu’ facem sa ne opunem cu adevarat? tare ma roade ca nu stiu solutia… da-s dispus sa ma RIDIC sa le retez ce cred ei ca au… da’ n-au!

  • Reply
    androidul cu sobolani
    18 februarie 2014 at 21:33

    e posibil ca PNL sa paraseasca USL, si sa intre intr-o coalitie (implicita poate) cu PDL si PMP? sa fie sustinut Antonescu pentru functia de presedinte? nimeni nu ar castiga pe deplin din povestea asta (sa fim seriosi, antonescu e optiune de avarie pentru asa zisa dreapta…un fel de roata de rezerva de dimensiuni necorespunzatoare, dar cu care ajungi cu 40 km/h pana la vulcanizare), insa macar ar fi oprit raul cel mare alcatuit din PSD UNPR si PC.
    PS: chiar daca semnalele lui Antonescu din ultima vreme (opozitia fata de legea amnistiei, ostilitatea la adresa lui Constantin, critica masurilor electorale etc) sunt corecte, cred ca mizeriile din ultimii ani, printre care cea mai mare e „validarea” trustului intact, il fac nefrecventabil.

  • Reply
    simonsays
    19 februarie 2014 at 3:13

    Tot despre personajul asta se face vorbire?Dar cu plagiatul cum s-a terminat?:-)Inca se misca liber?

  • Reply
    ion adrian
    19 februarie 2014 at 13:37

    Un lash dar si cu asta care urmeaza nu mi-e rusine, si cred ca a votat la fel daca a ajuns pe acolo:
    Mariana Campeanu trebuie data afara adica demisa fara discutii, caci este evident ca presa are dreptate.
    Nerusinata!
    Persoanele cu handicap au alocatiile neindexate din 2008 desi au cerut repetat si desi legea le da acest drept iiar incadrarile in grad de handicap se face discriminatoriu in timp ce cu economiile facute, se dau sinecuri ca cele primite de sotul ministeresei .
    Trebuie sa intelegem ca pe treptele care urca spre varful puteriii scrie doar incompetenta, hotie, coruptie si implicit crima caci in tara asta se si moare din cauza proastei administrari .
    Deci Romania este condusa de persoane care in final pot fi considerate criminale?

  • Reply
    DROMICHETE
    19 februarie 2014 at 16:53

    Acum fo saptamana l’ati avut invitat la B1TV pe dihania de Sorin Iliesiu, liberal, deh…
    Pentru el, Felix turnatoru era ‘dumnealui’ iar Base era ‘dictatoru’. Sa te crucesti, nu alta. Daca acest individ nu a fost turnator, sa-mi zici mie cutzu, fara tz.
    Are cele 3 caracteristici ale turnatorului: freza model, nu are semne particulare si nici umor.
    Bashca a 4-a ! Ca doar e liberal 🙂
    Tragic acum e ca este mai rau ca in 2000, cand am ales intre Ilici si Vadimescu.

    • Reply
      ion adrian
      20 februarie 2014 at 21:01

      Categoric si inca un turnator ticalos

  • Reply
    Basencu
    20 februarie 2014 at 19:39

    Barosane
    Nu pricep de ce niste posturi tv sunt amendate cu sume f mari pentru parerile ziaristilor. Turcelu cersind de foame ar fi un bun inceput. Dar trebuie sa spuna ce crede el, chiar si exagerand.
    O societate neinformata sau comoda trebuie incitata, chiar dintr un conflict poti extrage filoane viguroase de idei.
    Macar pana pleaca chioru cred ca macelul mediatic trebuie lasat liber.
    Care pe care. Penalu contra fiscalu.
    Apoi se vor calma.
    P.s. Noi am facut strategia de alegeri, oamenii au fost instruiti cu liniile macro ale campaniei. Sosonari sunt gata de colindat zilnic printre blocuri. Vizam minim 40-45%.
    PMP nu si alege nici structurile de conducere pana in mai.
    Cum dracu si au facut lista pentru europarlamentare cand ei nu au structuri validate de votul membrilor. Un 3-4% e un scor bun pentru PMP. Sosonarii PMP sunt intelectuali sau tute care cred ca fac nu stiu ce pe facebook, de parca bagi votul in desktop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *