Dan Șova, ești un laș ridicol (fără semnul exclamării, ăsta e un truism)

Mincinosul Dan Șova, impostorul titlurilor universitare, a construit o structură guvernamentală după chipul și asemănarea lui: perversă, șmecheră, netransparentă, proastă și agresivă, cu dese dureri în cur (din păcate, doar la figurat). Totul pe mulți bani publici. Este vorba de Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine (DPIIS), cel alintat – înainte să fie înființat – cu titulatura de „minister al marilor proiecte naționale”. Căcatul ăsta de DPIIS, pe lîngă că nu se știe acum în ce ape guvernamentale se scaldă (sursa), plătește, cică, niște funcționari să răspundă solicitărilor presei.

În prostia mea, am avut naivitatea să le trimit o solicitare de informații publice (conform legii 544/2001) pe 24 februarie. Ieri, pe 11 martie, încă nu primisem un răspuns, deși legea obligă DPIIS la maximum zece zile răgaz să răspundă (întocmirea răspunsurilor nu presupunea vreo documentare extinsă în arhivele DPIIS și nici nu căutam contractul Bechtel pierdut de nefericitul Șova). Ce aflu ieri, telefonic, de la biroul de presă al DPIIS: că trebuie să se verifice dacă e-mail-ul trimis de mine a ajuns (!!!). Cum deja v-ați prins, nu m-a mai sunat nimeni să-mi spună dacă e-mail-ul a ajuns. Clasic. Azi, nu am reușit să mai găsesc pe nimeni la biroul de presă: de la secretariat mi s-a transmis că DPIIS se reorganizează, unii au plecat și, deci, nu e nimeni disponibil. Despre răspunsul conform legii la solicitarea mea, nici vorbă.
Impresia mea e că rahatul ăsta de DPIIS a fost construit după structura psihiatrică a lui Șova: debil dar agresiv, nesimțit, sociopat, mediocru. Pe banii mei și ai tăi. Pentru că Dan Șova nu este decît un laș gonflat, care se acunde în spatele unei freze de dandy provincial care și-a făcut banii din contracte cu statul.
P.S. La cîteva minute după ce am postat articolul de față, departamentul de monitorizare de presă al PSD a luat la cunoștință de ce scrie mai sus (vezi, mai jos, proba). Și, probabil, i-o fi transmis și lui Șova. Dar știu de pe acum că Șova e prea laș ca să răspundă.
monitorizare psd

You May also Like...

Victor Ponta, cel mai ratat om politic de după '89
19 iulie 2012
"Kamikaze, revista fără moguli" cu moguli
10 august 2010
Culmea aroganței: Bădălău, incompatibil cu calitatea de senator
29 octombrie 2013
14 Comments
  • Reply
    toss
    12 martie 2014 at 13:18

    dar de „laBugetul” scris legat chiar pe bannerul rosu de pe pagina principala a ….http://www.aippimm.ro/ ce zici?

  • Reply
    Levi
    12 martie 2014 at 14:19

    SOva e ala care se Inchide in birou cu una elena amanta lui de vreo cinci ani si soferu i -o plaseaza mereu prin diverse case de ale labilului asta?

  • Reply
    Gogu
    12 martie 2014 at 14:23

    Elena niculae era sub biroul lui sova si nu va putea raspunde:))))

  • Reply
    ion adrian
    12 martie 2014 at 16:30

    Este periculos sa se deformeze mesajele clare ale presedintelui care nu a spus nimic despre interzicerea partidului Jobbik cum apare pe banda de stiri pe la TV-uri sau spun unii comentatori, ci doar :
    ” Cred că a venit timpul să punem capăt acţiunilor acestui partid, pe teritoriul României, şi cer public Guvernului şi Parlamentului României să se emită act normativ, prin care prezenţa pe teritoriul României a membrilor şi liderilor acestui partid să fie interzisă.
    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………
    Jobbik este un partid extremist, de care le este ruşine şi guvernanţilor de la Budapesta şi nu-i acceptă în alianţe, nu văd de ce ne-ar fi nouă ruşine să-i dăm afară sau să nu mai aibă acces în România
    Presedintele nu spune sa se interzica partidul respectiv cum aiurea subtitreaza posturile TV si spun multi comentatori ci doar ca unii membrii Jobbik pot fi facuti pe teritoriul Romaniei persona non grata. Desigur pe cei pe care-i stii ca atare sau pe toti de jure care devine de facto cand vrei tu pentru cel care vrei odata ce se dovedeste ca este un Jobbik.

  • Reply
    Paulensson
    12 martie 2014 at 19:42

    Nostima asta: „DPIIS se reorganizează, unii au plecat și, deci, nu e nimeni disponibil.”
    :))))
    Au stins si lumina?

    • Reply
      Nea
      13 martie 2014 at 7:05

      Nu, dar au furat becul la plecare, aşa că e tot aia.

  • Reply
    Leonte
    12 martie 2014 at 21:08

    Bai omule,toti seamana intre ei fara dubii! Sunt atat de aroganti de Zici ca Nastase i-a infectat pe toti. Se tin in cardasie pe acelasi traseu, raspund jurnalistilor de televiziuni numai in basini, cu alte cuvinte fac ce vor teava lor! Intrebarea mea care Dv Domnule Prisacariu dc se poate, un jurnalist ce pune intrebari unui politician, fiind el si PontaPlagiatul, nu are dreptul de ai raspunde cu aceleasi aroganta si sictir in momentul cand si asa cei de la Postul Tv B1 sunt vizibil cei mai luati la suturi de ala cu functie de Premier ce se tine numai de,, Poante”?

  • Reply
    enigma
    12 martie 2014 at 21:25

    Aveti putina rabdare, aveti impresia ca viziunea si orientarea asta spre China se pune asa repede la punct?
    The three stooges – Ponta, Geoana, Sova pe „Noul Drum al Matasii”!!!!

  • Reply
    Nea
    13 martie 2014 at 7:04

    „Ce aflu ieri, telefonic, de la biroul de presă al DPIIS: că trebuie să se verifice …”
    Bănuiesc că mai exact era:
    „Ce aflu ieri, telefonând eu la biroul de presă al DPIIS: că trebuie să se verifice …”
    Prima dată am avut un fior, am crezut că biroul de presă te-a sunat, fie şi ca să-ţi spună tâmpenia cu verificarea. Ceea ce ar fi ieşit din normă.

  • Reply
    Leonte
    13 martie 2014 at 20:41

    Dom’le NEA, te afli pe Site ca sa faci gramatica? Atunci te anunt ca ai gasit adresa! Cu sig cauti ceva apropiat Antenelor, ori suferi ne nebagare de seama, caci, probabil ti-ai irosit tineretea doar citindu-l pe tristul Iliescu sau in cel mai fericit caz ai inceput cu Nastase. Acum nu-ti ramane decat sa ma analizezi gramatica. P.S. Sa ma cac pe pãrerea ta, se scrie cu ma legal sau despartit?

    • Reply
      zulu
      16 martie 2014 at 10:40

      De ce v-ati ofuscat asa? @Nea nu a vrut decat sa scoata in evidenta ca, de fapt, d-l Prisacariu a trebuit sa „alerge” dupa raspunsul de la DPIIS, ca acest organism nici macar nu s-a obosit sa sune pentru a-l minti frumos despre tarele tehnologiei.

  • Reply
    Leonte
    18 martie 2014 at 21:46

    Scuze, am inteles pe DOS! Dar de oftica nu am timp..

  • Reply
    Anca
    29 mai 2014 at 15:22

    Pardon!Niculae Elena Alexandra nu mai este doar o secretara, acum este consiliera personala a lui Sova. La 24 de ani ai sai, fata asta are calitati descoperite si apreciate doar de unul ca Sova. Ar fi interesant sa faceti o investigatie jurnalistica, privind veniturile acestor pupeze cu lipici la politicieni precum Sova si sustinute pe bani grei de la statul roman.

    • Reply
      speranta
      30 ianuarie 2015 at 16:23

      Anca, invidia nu s-a dus. Mare iti este focul pe Niculae Elena Alexandra, nu ti-ai asumat inca statutul de amanta parasita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *