Vlasov se promovează la Bruxelles cu o condamnată pentru furt din bani europeni

Mișu Vlasov, arestatul șef al CCIR pentru șpagă de un milion de euro, este mereu surprinzător: reprezentanța de la Bruxelles a Camerei de Comerț și Industrie a României este condusă de o mai veche cunoștință a lui Vlasov. E vorba de Magda Țepoi, fostă șefă a Camerei de Comerț Iași, condamnată pentru furt din bani europeni (sursa).

Acest mic inconvenient, însă, nu l-a împiedicat pe Vlasov să o numească și să o păstreze la Bruxelles pe Țepoi (sursa).
tzep
(sursa foto)
tepoi
În orice caz, Vlasov pare că se însoțește numai cu femei cu nume predestinate: Țepoi a tras țepe iar Pivniceru, paradoxal, nu a reușit să-l scape de pivnițele DNA.

You May also Like...

Bă, plagiatorule, unde era urgența renunțării la titlul de doctor?
15 iulie 2015
Ponta, cîtă șpagă ai luat ca să reduci bugetul DNA cu 32%?
11 decembrie 2014
Dragă Laura Codruța, felicitări pentru Nuți! Bifăm succesuri și pe Viorel?
12 februarie 2015
2 Comments
  • Reply
    galbena
    31 martie 2014 at 21:20

    Saracii oameni bogati ! Sa furi atitia bani, sa stai in Bruxelles si sa te imbraci ca o pitipoanca batrina din Colentina ! Pai daca nu intra Vlasov la pivnita – amarita asta primea si ea citeva euro pentru un consilier d’ala care-ti cumpara haine da’ gust din pravaliile europene !

  • Reply
    John Fitzroy
    2 aprilie 2014 at 12:21

    De ce te miri madam ca Magda umbla asa imbracata?
    Mishu are tacaneala cu nobilimea, se crede nobil si este ahtiat dupa tot ce este retro(anii ’20-30). In consecinta, Magduta s-a imbracat, incaltat si coafat corespunzator, ca sa-i placa lui Mishu. Magduta este odrasla unui judecator dintr-un targ din nordul Moldovei, nea Vainer stie mai bine. Ce conta barbatelu’ Magdutei, conta ce vroia „tutorele” Mishu. Asa ca Magduta a facut o nefacuta cu niste fonduri europene si Mishu, culant si galant, a aparat-o la proces si a promovat-o la Bruxelles. Acolo, la presiunea preshilor de CCIR-uri, a fost inlocuita cu baietelul lui don Cismaru de Valcea si apoi, cand Valcea a fost exclusa din CCIR, a fost replantata Magduta. Intre moaca ei si moaca unor profesioniste din anii ’20 nu este nicio deosebire.Oare de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *