Pe Miss România nu o întreabă nimeni de unde a avut banii pentru galeria de artă a lui Vâlcov?

După ce a luat șpagă (zic procurorii DNA) în tablouri, desene și gravuri, Vâlcov avea în plan și deschiderea unei galerii de artă în București (sursa). Artă, artă, dar galeria asta era și ea o firmă, pînă la urmă. O societate comercială, deci, prin care Vâlcov ar fi spălat șpaga.

După cum știm de aici, societatea comercială din spatele galeriei de artă a fost înființată și administrată de o olteancă din Slatina, concitadină cu Vâlcov, deci.
miss popa maria larisa
Slătineanca de care vorbim a cheltuit niște bani pentru înființarea firmei, amenajarea spațiului de pe strada Stockholm etc. Cu totul, peste 100.000 de lei numai în 2013, după cum ne spune Ministerul de Finanțe (datele financiare pentru 2014 nu sînt disponibile încă).
raphael
Cel mai probabil, suta aia de mii de lei o fi fost tot din șpaga lui Vâlcov, cîtă vreme șpaga lui Vâlcov trebuia spălată prin galeria de artă, nu veniturile de Miss ale oltencei din Slatina.
Așa că mă întreb, nu dau cu parul: ANAF o fi verificat vreodată sursa cheltuielilor cu înființarea firmei? Dacă ar fi verificat, probabil ar fi aflat încă din 2013 că banii nu sînt ai oltencei Miss România, ci ai altcuiva. Și poate ar fi ajuns și la Vâlcov. Asta ar fi, zic, o politică fiscală mai eficientă (mă refer la identificarea banilor negri din economie) decît prigonirea chelnerilor pentru bacșiș, nu?

You May also Like...

Oprea juca și în '99, cînd Cozma a folosit tactici militare la Costești, fotbal-tenis cu "Luceafărul huilei"?
29 iunie 2015
Daciana Ponta, Range Rover de 100.000 de euro luat cu 34.000 de euro de la un traficant de combustibil
12 octombrie 2014
Tolontan despre ce spun sursele: "pare o conspirație și un complot la un nivel chiar peste SRI"
23 mai 2016
6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *