Noul PNL rămîne fără copreședintele Blaga

Noul PNL are urgentă nevoie de un plan de rezervă pentru garnitura de conducere. Pentru că azi a început, oficial, scurtul drum al lui Vasile Blaga spre căderea de pe scena politicii de vîrf.

Nu, nu e (încă, cel puțin) vorba de o afacere (penală) a lui Vasile Blaga, ci a ginerelui lui, Ionuț Rudeanu (sursa). Și nici măcar nu e vorba de acest dosar al lui Rudeanu, ci de multele milioane de euro încasate de ginerele lui Blaga atunci cînd Blaga se afla la guvernare, în mandatele de premier ale lui Boc (sursa). Iar dacă bolovanul penal a pornit la vale, va mătura multe în cale și va dizloca mulți alți bolovani pe care Blaga s-a chinuit să-i dosească prin grohotișul vieții noastre politice.
blaga

You May also Like...

Miza afacerii protejate Hexi Pharma nu a fost șpaga
25 mai 2016
Boală fără scăpare: Ponta i-a mințit și pe judecătorii Curții Constituționale
9 septembrie 2014
Unde l-o fi ascuns Felix pe rege?
27 martie 2014
6 Comments
  • Reply
    Liana
    21 mai 2015 at 12:47

    La un moment dat trebuia sa se intample si asta.

  • Reply
    PRISACARIU | Noul PNL rămîne fără copreședintele Blaga | Nasul.tv
    21 mai 2015 at 17:03

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    21 mai 2015 at 18:33

    Mda cam pare a fi sfirsitul combinagiilor,adica moartea dinozaurilor fesenisti-25 DE ANI AU TRECUT DE CIND SERPII ASTIA AU TRAS SFORILE:
    HREBE,DRAGNEA SI BLAGA………..
    Pe piticii sforari de la PNL,si acum te previn,CATALINE SA NU ATACI,PITICII COMBINAGII MOLDOVENI CU MAMALIGA PE GINGII,DAR CU PRETENTII DE LIBERALI…..
    Bai frate cum sa-l crezi pe RELU FERCHESIU ,CHIOARIU ORI ADOMNITEI LIBERALI/????????????
    Cit de idiot sa fii sa iti poti imagina ca unul ca,CACARAU,UN NEICA NIMENI ,care toata viata lui nu a produs un leut,doar a supt din banul public respira si gindeste ca BRATIENII??????????
    Mai oameni buni,astia sunt niste surogate vindute de o presa de tot rahatul de niste mizerabili care ospun fara nici jena-AU FOST,SUNT SI VOR FI COMPLICI CU PRADUITORII ROMANIEI-Daca dreptatea s-ar face asa cum trebuie,80% din jurnalisti ar trebui bagati pt urmatorii 50 de ani la,GALERE…………

  • Reply
    L
    21 mai 2015 at 21:12

    Blaga a tot fost ocolit de injuraturile Latrinei3 si, in general de injuraturile „televiziunilor” de stiri… Motivul? Gagiul era un pion al sistemului ticalosit… Va mai amintiti fuga strategica din Bucuresti a lui Blaga, tocmai in ziua in care militizenii sai aruncau cu caschetele pe jos sau in curtea Cotroceniului, strigand mascara la adresa marinarului? Credeti cumva ca Blaga nu stia ce urma sa se intample? Sa nu fim naivi… Numai ca, iata, dupa cativa ani, sandramaua a inceput sa se darame si pentru el… Unii se cred de neatins. Pare ca nu e asa. Inca nutresc speranta ca si Gunoimonta va fi prins de guler de bratul lung al DNA… Insa minunea asta nu cred ca se va intampla prea curand. Monocotiledonatu inca are putere de influenta in Sistem…. Cazul Sova e relevant. Can va cadea Monocotiledonatu, atunci va cadea si Gunoimonta…

  • Reply
    adidas
    21 mai 2015 at 22:49

    si vine andreea paul, ca tot cred ca vrea sa fie premier in viitor. vor fi 2 femei in fruntea noului pnl.

  • Reply
    Radio Enervan
    22 mai 2015 at 9:07

    …și Violett (pentru cunoscători)? Și ea a comis nește porcărioare pe când era la MEdC…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *