Să ne îngrozim cu mafia din PSD

În numai cîteva ore, azi, personaje ca tataia comunist Iliescu, prostănacul Geoană și regele învîrtelilor Vanghelie au devenit simpatici în comparație cu triada Dragnea – Ponta – Ghiță, triadă acompaniată de un cor gros de lingăi pragmatici. Dacă s-a putut ca Iliescu, Geoană și Vanghelie să devină frecventabili, vă dați seama cîtă ură publică este canalizată împotriva trioului Dragnea – Ponta – Ghiță?

Asta e vestea bună: dacă Ponta nu și-a încheiat definitiv cariera politică  pe 16 noiembrie, azi, pe 27 noiembrie, s-a asigurat că nu mai urmează nimic pentru el.
Dar este și o veste proastă: oricît de simpatic a fost în seara asta Vanghelie, el este tot un exponent al mafiei de partid și de stat care este PSD. Doar că, azi, Ponta a încercat să-l bage în ciment, așa cum se întîmplă în mafie. Pînă să-și dea ultima suflare politică, însă, Vanghelie a dat din casă. Mulțumim, Mareane! După ce te răzbuni pe Ponta, te poți retrage.
p

You May also Like...

Bă, plagiatorule, unde era urgența renunțării la titlul de doctor?
15 iulie 2015
Ponta și Corlățean, abuz în serviciu și sabotarea democrației. Parchetul General trebuie să se autosesizeze
9 noiembrie 2014
Pentru cei care nu înțeleg: Dragnea a fost condamnat pentru campanie electorală în ziua votului
15 mai 2015
3 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    28 noiembrie 2014 at 6:18

    Un yezhovism jalnic si inutil.

  • Reply
    Rottendame
    28 noiembrie 2014 at 13:10

    În acest decembrie aniversar, poporul ar trebui să iasă în stradă şi să-l coboare de pe tron pe tov. Ponta, la fel cum a făcut în urmă cu 25 de ani cu antemergătorul lui. N-aş fi trist defel să-l văd pe dottore, cu mâinile legate, scos dintr-un TAB.

  • Reply
    just a friend
    28 noiembrie 2014 at 14:46

    Pe zi ce trece incep sa ma tem ca Ponta este balaurul cu sapte capete, caruia poti sa-i tai un cap ca mai raman destule,incat nu vom scapa de el niciodata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *