Motto-ul lui Striblea: "mult e dulce și frumoasă limba ce o dăm"

După ce a fost detașat în interes de serviciu în B1 TV, Cătălin Striblea m-a invitat de cîteva ori în emisiunea lui. Am refuzat de fiecare dată să particip: știam că sub tonul lui de pisicuț se ascunde, de fapt, un cățel obedient, ușor confuz cînd se iese din agenda prestabilită (tot în interes de serviciu) dar, în orice caz, ținut într-o lesă scurtă. Mă rog, astea-s plăcerile omului, deci nu le condamnăm, doar le descriem sec și jurnalistic.

Striblea a început, însă, să-și dea cu adevărat măsura obedienței o dată cu  invitarea lui Ponta în studioul B1, după care s-a rutinat în slugărnicie cu același Ponta, dar prin telefon. Ultima oară cînd l-am văzut eu, Striblea asculta cuminte cum Ponta se lăfăia în propriul ego clamînd că a omorît marea evaziune fiscală, din care a adus la buget un miliard (de euro, dacă bine îmi amintesc) în plus. La auzul unei asemenea bombe, orice jurnalist ar fi sărit de pe scaun și ar fi întrebat: da’ cine erau marii evazioniști? da’ cum i-ați prins, așa, în secret? în ce domenii economice se făcea evaziunea asta de un miliard de euro? etc. etc. etc. Striblea, însă, n-a avut nici o tresărire, el doar a ascultat cu capul ușor înclinat, de parcă Ponta ar fi fost fix în fața lui și l-ar fi strivit cu personalitatea sa genială. În concluzie, Striblea bifase un nou moment penibil de umilință pentru patrie și partid.
În seara asta, Striblea a dat iar recital de micime și slugărnicie. Față în față cu Tăriceanu, „moderatorul” s-a purtat ca un biet funcționăraș de protocol care trebuia să îi indice invitatului doar pe ce teme să tune și să fulgere. Din cînd în cînd, Striblea a mai scăpat și cîte un curajos „corect!” sau chiar un viteaz „aveți dreptate!”, chiar dacă Tăriceanu perora țanțoș despre cum cererile de arestare ale DNA sînt abuzive (!) iar CCR judecă prostii politice, în loc să se ocupe de teme importante instituționale (!!!). Pe scurt, Tăriceanu a făcut zob, în cîteva minute, două instituții ca DNA și CCR iar Striblea nu a simțit nici măcar o nuanță de nevoie ca măcar să mimeze rolul de jurnalist.
Însă cuvintele chiar sînt de prisos, mai bine priviți-l pe Striblea într-un exercițiu de obediență absolută.


striblea
 
P.S. Striblea a furnizat o replică la cele scrise mai sus. Fabulos este că-i arăt că e lingău și el nu neagă, ci mă… pîrăște că nu m-am dus în redacție. Mă pîrăște:))). Infantilitatea e atît de evidentă încît nu merită comentată.
Crezîndu-se subtil, Striblea insinuează că aș fi avut eu nu știu ce agendă personală pe post. Nu, Striblea, nu era agendă personală, ci o agendă cu personalitate. Sigur, tu nu ai de unde să știi ce e aia „personalitate”, nu ai avut niciodată și nu vei avea, e mai simplu să fii plătit ca să respecți agenda impusă de angajatorii tăi.
Striblea a mai bălmăjit și ceva despre mine și Băsescu. Recunosc, nu am priceput ce vrea să spună, deci nu pot comenta incoerențe.
Totuși, ceva din compunerea lui Striblea merită comentat: divagațiile lui despre audiențe. Mică introducere: Bucureștiul găzduiește, acum, cinci televiziuni naționale de știri cu audiențe publice (Antena 3, România TV, Realitatea, B1, Digi 24). În toate clasamentele de audiență, Antena 3 ocupă locul întîi și România TV locul al doilea. Realitatea, B1 și Digi 24 se bat în trei pentru locul al treilea. Astfel: cîtă vreme Striblea lucra la România TV pe același tronson ca al meu la B1 (19.00 – 20.00), audiența emisiunii lui era mai mare ca a mea, e corect. Dar nu era audiența lui Striblea, ci audiența postului, o audiență la care s-a ajuns cu tabloidizare grețoasă, cu manelisme și manipulări ordinare. De cînd a ajuns în B1, în medie, emisiunea lui Striblea este (pe cifre) pe locul cinci (adică nu bate nici un post concurent) sau, rar, pe patru (adică bate un singur post din cinci). În ce privește deja fosta mea emisiune, aceasta se afla constant pe locul al treilea, peste Realitatea și Digi 24. Ba, culmea, în ciuda faptului că Striblea se proiectează ca un Napoleon cu pilozitate facială excesivă al televiziunii, emisiunea lui (de prime time, principala a postului) a avut uneori audiențe sub emisiunea mea de la 19.00. Pe cifre.
P.P.S. Striblea mai scoate o mărgică: eu mușc lumea de fund. Dacă luăm de bună premisa asta și mai adăugăm una, și anume că Striblea este ce nu sînt eu, înseamnă că Striblea nu mușcă, ci pupă. Tot fundul. Aici, îi dau dreptate total lui Striblea, la asta e profesionist.

You May also Like...

Bilanțul lui Traian Băsescu în viziunea lui Adrian Năstase
20 decembrie 2014
EXCLUSIV: de ce s-a dispus confiscarea sediului Antenei 3
8 august 2014
Războiul României, între generalul izmenelor și civilul naționalist școlit la "Ștefan Gheorghiu" – PCR
13 martie 2014
49 Comments
  • Reply
    Cătălin Prisăcariu: Motto-ul lui Striblea | “Mult e dulce și frumoasă limba ce o dăm” |
    9 aprilie 2015 at 0:43

    […] Sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    Blackjack
    9 aprilie 2015 at 1:42

    Pentru ca era vorba de presul personal al lui Ponta, am avut curiozitatea sa vad emisiunea (prima cu Striblea) si trebuie sa spun ca mi s-a facut sila. Genul de sila care nu apare nici macar urmarindu-l pe domnu Gadea. Macar acolo stii la ce sa te astepti. O ora in care invitatul nu este pus nici macar un moment in dificultate. Si vorbim de Tariceanu, pe care si un prescolar ambitios il poate pune in dificultate. De notat contrastul cu partea a doua a emisiunii. Un’te duci tuu, jurnalistuleee?!

    • Reply
      Noni Voc
      9 aprilie 2015 at 22:11

      Domnule Striblea. Am ramas interzis la interviul cu Tariceanu. V-a lamurit? Va inscrieti in partidul lui? Doamne si cat v-am pretuit.

  • Reply
    moshu49
    9 aprilie 2015 at 4:55

    ha, „mai bine priviți-l”, zici? 🙂
    nu, merçi, nu ţine!
    nu mi-am stricat eu seara de ieri cu el ca să-mi strici tu ziua de azi? 😉

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu: Motto-ul lui Striblea | “Mult e dulce și frumoasă limba ce o dăm” - Stiri Presa Online
    9 aprilie 2015 at 7:03

    […] Sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    gica
    9 aprilie 2015 at 7:34

    Mare dreptate aveti D-le Prisacariu si-mi pare rau ca nu va mai pot urmari seara de seara.Telespectatorul se ataseaza repede de un moderator care incearca sa fie cat mai echidistant,chiar daca optiunile politice nu sunt tocmai aceleasi.Nu asta primeaza la telespectatori,ci mai degraba,viziunea despre Democratie,in intregul ei si cum isi indeplineste jurnalistul menirea de formare si informare a Opiniei Publice.Cel putin eu,asa sunt.Totusi,in afara problemelor politice,eu mai am o explicatie in faptul ca ati fost inlaturat de la B1.Si aici este o problema de raportare fata de Justitie.Jurnalistul nu trebuie sa fie fanul Institutiilor de forta,ci fanul cetatenilor acestei tari.Au grija Institutiile de Forta singure de ele si aveti nenumarate exemple pe care chiar d-voastra le-ati scos in evidenta.DNA-ul are grija de albirea lui Ponta,de lasarea la vatra a marilor corupti gen Florica,Tender,Pescariu,Truica,Niro,etc,de politicieni apropiati lui Ponta,dar si de cei apropiati lui Johannis.Si atunci,de ce-i cantati in struna DNA-ului sau SRI-ului?Actioneaza ei echidistant si lupta cu adevarat impotriva coruptiei,sau sunt lupte interne si atat!Mai merita ei ridicati in slavi ca niste eroi?Isi fac sau nu datoria pentru care sunt platiti „regeste”.D-voastra nu chiar i-ati ridicat in slavi,dar Sorina Matei cu adevarat era ridicola in proslavirea procurorilor in dauna cetateanului neputincios si neajutorat.Din pacate!

  • Reply
    Canipa
    9 aprilie 2015 at 8:47

    Cataline,ai sa mori de oftica.Tariceanu este la ora actuala al doilea om in stat si de departe cel mau matur politician din parlament.Asa cum pui tu problema mereu, ar trebui ca guvernul,parlamentul,moderatorii de la televiziuni sa fie conduse numai de Prisacarii si daca este posibil sa-i cheme si Catalini.Esti un adevarat Kamikaze.

  • Reply
    Dana
    9 aprilie 2015 at 9:27

    Catalin suntem lamuriti chiar inainte ca Striblea sa apara la B1. Il mai urmarisem intamplator la RTV si stiam ca lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Nu am nici o mirare, nu sunt dezamagita de Striblea. oricum nu ma avea in audienta lui. Dezamagita sunt insa de postul B1 Inca din vara am simtit ca ma sufoc, vazandu-l pe ponta la B1, mai mult decat l-as fi vazut la RTV. de atunci era clar ca B1 o carmeste. Precampania, ponta si-a facut-o cu predilectie la B1, care difuza de zeci de ori pe zi orice vant tragea mitomanul. In campanie prezidentiala, nu mai zic…Sincer? eu ma asteptam din oct-nov, sa-ti faca vant cozile astea de topor. Ne trebuie un post tv liber cu adevarat! gandeste-te la un proiect, aduna pe cei cativa jurnalisti verticali care mai sunt si aduna-ne din nou in jurul vostru. Avem mare nevoie de adevar!

  • Reply
    gabi
    9 aprilie 2015 at 9:37

    nu ma uit la dobitocul asta, asa ca nu am pierdut nimic!

    • Reply
      Andrei Mihai
      10 aprilie 2015 at 20:18

      Amin!

  • Reply
    JULES VERNE
    9 aprilie 2015 at 10:05

    ai dreptate cu acest striblea !
    sa-l vezi insa pe sorin avram ! o mai mare lepadatura ca asta mai rar ! pupa’n cur guvernul si pe puie monta ceva de groaza ! si cand te gandesti ca individul asta are emisiune la tvr la o ora de maxima audienta ti se face parul maciuca !

  • Reply
    iulian
    9 aprilie 2015 at 10:06

    M-as fi mirat daca Striblea ar fi reactionat altfel. E de inteles, maica-sa are probleme penale si, in plus, mai toate contractele firmei infiintata de Magdalina Striblea sunt cu statul. Lasati omul sa traiasca, nu fiti carcotasi!

  • Reply
    vasilicu
    9 aprilie 2015 at 10:17

    Vai da’ cum mă de o îndrăz nit să facă zob și direcția de anticorupții și direcția de anti fraude ,vai?Eh .Da’ lasă că îmi aduc iar aminte cum domnu Marean cu domnu „Prisecariu” au făcut din Tvr info .
    Cea mai obedientă slugărnici ,tembeliziune față de marinari de Băsescu .La Tvr info cu Băsescu președinte și cu Boc prim ministru ;Doamna Elena Udrea era cea mai bună .Iar domnu Adrian Năstase era cel mai rău .Azi ce observăm?(ha)…………..un Udrea și un Năstase ………………….identici……………..(h)……

    • Reply
      prisacariu
      9 aprilie 2015 at 11:45

      bati cimpii cu tvr info

    • Reply
      L
      9 aprilie 2015 at 18:49

      VASILICU? Ce nume e asta? Mai VASILICU, tie iti lipseste si o doaga dar si cunostintele minime necesare de limba romana. In oral tot asa bolovanos si incoerent te exprimi? Esti de toata jena.

  • Reply
    Motto-ul lui Striblea: “mult e dulce și frumoasă limba ce o dăm” - Pe Bloguri
    9 aprilie 2015 at 10:18

    […] Sursa […]

  • Reply
    mimi
    9 aprilie 2015 at 10:20

    FELICITARI –
    Ca in toate OMUL conteaza – omul face si desface
    E greu domnule Prisacariu sa ai curaj , adesea te intalnesti cu oameni pe care ii sti cat de curve au fost in viata, in varf doar pe pile si obedienta si te miri ce noroc au in viata – fata de altii care au muncit pe branci si trebuie sa se multumeasca cu putin….
    Unde o fi dreptatea si alegerea ?! Dam vina pe Dumnezeu sau pe noroc …
    Eu nu am rabdare sa ma uit la emisiunile lui Striblea , se vede de departe ca sunt parsive.
    Dar na – si manacarae din magazine e plina de E-uri
    ….
    Execelent ca inca puteti publica ce ganditi…..

  • Reply
    PETRE
    9 aprilie 2015 at 10:33

    Dupa primele minute am renuntat sa ma uit. Striblea stie ce face si pentru ce. Mizeria de Tariceanu este insuportabil ; Antonescu ( uite ca nu l-am uitat 😀 ,i-a facut cea mai corecta caracterizare ” Tariceanu a ales sa fie majordom la Casa Sarbu” Deci va fi un B1 si un Rtv care vor suprvietui ? Catalin,nu-ti spun o noutate ,dar mergand pe partea financiara , nici una din cele 5 televiziuni de asa zis stiri nu pot rezista pe principiul societatilor comerciale. Infiintarea lor ,existenta si viata lor nu este dictata de vre-o lege comerciala. Nu are cum . Te inseli daca crezi ca cel putin una are ceva in comun cu cererea si oferta. Se pompeaza bani la greu. Sofisticat ,sa para legal. De fapt se platesc „imagini” si atat.Inca o data ; TU sti foarte bine ca asa este ! Ai stiut cand te-ai dus la B1. Sunt convins ca ai sperat sa faci jurnalismul pe care l-ai facut pana acum. Ce vei face de acuma inainte? Ca cititor si putin telespector de al tau,cred ca trebui sa devii mult,mult mai activ aici.Putin mai acid .Restul la fel.Pe urma un post de radio,poate… tv inseamna mult mai mult .Uitata-te si incearca sa discuti cu Petreanu,Guran pentru inceput.Bafta !!

  • Reply
    „Striblea, cățel obedient, detașat în interes de serviciu la B1 TV” – Prisăcariu, despre fostul său coleg. VIDEO | Reporter Virtual | Portal
    9 aprilie 2015 at 11:01

    […] jurnalistul Prisăcariu face dezvăluiri pe blogul său despre atmosfera de la B1 TV după sosirea unor „transplanturi” de la România […]

  • Reply
    just a friend
    9 aprilie 2015 at 11:51

    Nu am avut niciodata rabdarea sau curiozitatea de a urmarii emisiunea lui Striblea pana la capat, pt ca se vede pe fata acestui om slugarnicia si falsitatea pe care o afiseaza in emisiunea sa. Nu are nimic interesant de spus, imi da senzatia ca e slab pregatit, chiar plictisitor!
    B1 tv are doar de pierdut tinand pe post asemenea,,lingai”. Pacat!
    Legat de Tariceanu, omul asta imi provoaca sila, la fel si Ponta,deci este exclus sa urmaresc emisiunile unde cei doi sunt invitati!

  • Reply
    Ioana Horvat
    9 aprilie 2015 at 12:45

    N-am avut stomac pentru Moliceanu aseara, ce sa mai zic acum… E pe cai mari, da indicatii tuturor zilele astea. Am vazut fragmente, mi-a ajuns. Cu Striblea eram lamurita de mult, astept cu interes sa vad cine mai vine gratis la B1 (daca s-au terminat banii asa, brusc) . Ciutacu? Una dintre istericele alea care populeaza noul OTV? In alta ordine de idei, simpatici postaci ai atras, care mai de care mai imbecil… nici astia nu mai sunt ce-au fost acum un an.

  • Reply
    ALMA
    9 aprilie 2015 at 13:12

    Imi pare rau ca nu am rabdarea sa ma uit la emisiunea lui Striblea nici macar in VIDEO pe care l-ai postat. Am parerea mea despre acest „jurnalist”.Cat despre Tariceanu, nu mi-a placut NICIODATA. Stiu sigur ca a trecut pe langa dosarul Rompetrol in care a fost acuzat Patriciu si Sorin Rosca Stanescu la o distanta micromertrica, asa ca, pentru mine e un cadavru, un cadavru care pute si care este (din nefericire al doilea om in stat).E trist , e foarte trist dar am intrat intr-o forma de resemnare. Ma intreb: Nu cumva avem ce meritam? Ne-am obisnuit sa mergem cocosati de umilinte si de nedreptati, sa stam in pozitia „ghiocelu'”, si sa acceptam ca niste derbedei sa-si faca meandrele zicandu-e zilnic, prin toate caile de comunicare: BAI, VOI SUNTETI PROSTIMEA, NOI SUNTEM PU–MEA!

    • Reply
      L
      9 aprilie 2015 at 14:02

      Raspunsul e unul singur: DA, evident ca ne meritam soarta, avem ceea ce meritam. Pentru ca nici macar noi, astia putini care am mai ramas vocali, nu avem curajul sa mergem pana la capat. Adica sa mergem in strada si sa-i alungam cu pietre pe banditii care au capturat tara.
      Ma intreb… Oare care a fost rostul invitarii penalului Tariceanu in prime-time la B1tv…

  • Reply
    L
    9 aprilie 2015 at 13:46

    Ehei, Catalineee… Cand iti spuneam ca B1tv a schimbat macazul, iar asta era de domeniul evidentei, te faceai ca ploua… Te-am inteles, la momentul respectiv nu puteai spune mai multe. Semnalul a fost dat de plecarile lui Robert (Turcescu) si a Madalinei (Puscalau), chiar daca erau semne si inainte de aceste doua plecari ca Gunoimonta si-a bagat coada la B1tv. Iar Oancea ce-a facut? A acceptat mizeria asta politica, compromitand orice sansa a unei ocupari de nisa pe segmental publicului de dreapta si educat, pro-justitie, anti-coruptie, oameni care judeca cu capul lor si nu se lasa manipulati la modul in care se lasa manipulati hipnotizatii fanatici ai trusturilor media de propaganda aservite actualei puteri. Ce planuri au Oancea & co? Ca vad ca distrug B1tv cu premeditare… Ma gandesc ca poate nu le pasa. Treaba lor. In momentul de fata nu mai avem nici media online independenta si nici media din audiovizual independenta de influenta politica. Foarte trist. Au mai ramas niste insulate de libertate pe blogurile unor jurnalisti care nu-si mai pot face meseria in mod liber si nefiind constransi financiar si in alte moduri sa devina sclavii intereselor politice vremelnice. Striblea este o rusine. Si nici Manastire nu e nici el departe… Amandoi raspund unor butoane si nu degeaba au fost adusi la B1tv. Au o misiune. Ce misiune? Am vazut pana acum. Episoadele Gunoimonta si Motocicleanu sunt extrem de relevante. Sa nu uitam de unde au fost adusi atat Striblea cat si Manastire. Si aspectul asta e important.
    P.S. Merita subliniate abuzurile si preziunile exercitate impotriva jurnalistilor independent. Si chiar investigate de DNA, daca este cazul. Si as zice ca este cazul.

  • Reply
    L
    9 aprilie 2015 at 13:57

    Si ca sa pun punctul pe „i”-ul de la Striblea, acest personaj este un lingau dezgustator.

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu, atac la adresa lui Cătălin Striblea: „Căţel obedient, ţinut într-o lesă scurtă, detaşat în interes de serviciu în B1 TV“ | Gazetarul.ro
    9 aprilie 2015 at 14:00

    […] "După ce a fost concediat din cauza „situaţiei financiare precare“ a postului B1 TV, Cătălin Prisăcariu a publicat pe blogul personal un text la adresa lui Cătălin Striblea în care scrie că moderatorul „a fost detaşat în interes de serviciu în B1 TV“, caracterizându-l drept „un căţel obedient, ţinut într-o lesă scurtă, uşor confuz cînd se iese din agenda prestabilită“. „După ce a fost detaşat în interes de serviciu în B1 TV, Cătălin Striblea m-a invitat de câteva ori în emisiunea lui. Am refuzat de fiecare dată să particip: ştiam că sub tonul lui de pisicuţ se ascunde, de fapt, un căţel obedient, uşor confuz cînd se iese din agenda prestabilită (tot în interes de serviciu) dar, în orice caz, ţinut într-o lesă scurtă. Mă rog, astea-s plăcerile omului, deci nu le condamnăm, doar le descriem sec şi jurnalistic“, a scris Prisăcariu pe blogul său, în textul intitulat „Motto-ul lui Striblea: mult e dulce şi frumoasă limba ce o dăm“. […]

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu, atac la adresa lui Cătălin Striblea: „Căţel obedient, ţinut într-o lesă scurtă, detaşat în interes de serviciu în B1 TV“ | Gazetarul.ro
    9 aprilie 2015 at 14:00

    […] "După ce a fost concediat din cauza „situaţiei financiare precare“ a postului B1 TV, Cătălin Prisăcariu a publicat pe blogul personal un text la adresa lui Cătălin Striblea în care scrie că moderatorul „a fost detaşat în interes de serviciu în B1 TV“, caracterizându-l drept „un căţel obedient, ţinut într-o lesă scurtă, uşor confuz cînd se iese din agenda prestabilită“. „După ce a fost detaşat în interes de serviciu în B1 TV, Cătălin Striblea m-a invitat de câteva ori în emisiunea lui. Am refuzat de fiecare dată să particip: ştiam că sub tonul lui de pisicuţ se ascunde, de fapt, un căţel obedient, uşor confuz cînd se iese din agenda prestabilită (tot în interes de serviciu) dar, în orice caz, ţinut într-o lesă scurtă. Mă rog, astea-s plăcerile omului, deci nu le condamnăm, doar le descriem sec şi jurnalistic“, a scris Prisăcariu pe blogul său, în textul intitulat „Motto-ul lui Striblea: mult e dulce şi frumoasă limba ce o dăm“. […]

  • Reply
    L
    9 aprilie 2015 at 14:10

    Ceva nu e deloc in regula cu societatea in care traim. E stramba rau. Deformata. Ni se impune mediatic sa luam anormalitatea drept normal si normalul ca anormalitate. Ni se forteaza strambarea ratiunii, astfel incat sa devenim niste idiotic utili. Cu totii. Spre binele celor care fura organizat si protejati. Nu sunt conspirationist insa lucrurile au luat-o razna rau. Mai ales de cand la guvernare avem clanul Ponta-Sarbu-Tariceanu-Oprea. O cumetrie ca-n filmele cu mafioti. Nimeni nu se indigneaza ca acest clan stapaneste Romania in voie.

    • Reply
      Andrei Mihai
      10 aprilie 2015 at 19:58

      Aceiasi senzatie o am si eu. Din acet motiv am renuntat la unele surse media si m-am restrans cat se poate pe ceva bloguri sau izvoare de stiri(cat de cat credibile). De ceva vreme se pare ca toti traim haotic si nu mai gandim cu capetele noastre. Tare mi-e teama ca traim un experiment care ne va aduce mult rau si multa suferinta.

  • Reply
    Mihaela
    9 aprilie 2015 at 17:48

    Opinia mea este ca aceste asa zis televiziuni de stiri NU traiesc din audiente cum ar fi normal, ci din fel de fel de „subscriptii” ascunse publicului larg. Spun aceasta, ptr.ca in ceea ce-l priveste pe Ponta exista un segment important de populatie care il detesta. Or, un post care sa-i critice si sa aduca la cunostinta romanilor derapajele plagiatorului era imposibil sa nu faca mari audiente. De ce nu a profitat B1 de aceasta situatie ? ? ?
    Daca ne mai amintitm, la inceputuri, cu Badin, Turcescu, mai apoi cu Sabin Orcan si Catalin Prisecariu B1 intrecuse RTV-ul. Cand a inceput s-o scalde, sa ni-l arate pe Ponta cand iesea ori intra pe vreo usa, evident s-a dus pe ultimul loc pentru ca televiziuni care sa-l arate pe „ponta cel bun si extraordinar si viteaz” aveam cu duiumul. Apogeul intru intoarcerea la 180 grade fost atins in Campania Prezidentiala din 2014 si continua pana-n… zilele noastre, adicatelea, din apogeu in apogeu mai ales de cand fura cumparati pe de-a-ntregul ori trecuti pe colaborationism cu RTV-Ghita (vezi Striblea,Manastire si chiar isterica Sorina Matei un veritabil ex.de „ASA NU” la orice scoala de jurnalism TV din lumea asta mare).
    La Striblea care are ceva unsuros atat la exterior cat si la interior, NU MA UIT, neam.
    Regret nespus ca atat Radu Moraru cat si Turcescu l-au girat pe unsuros prin aparitiile lor in emisiunile lui. A fost singura oara cand m-am uitat. De altfel a si incercat sa-l puna pe Turcescu in dificultate. N-a reusit. Deh … ! Diferenta de calibru.
    Sugestie-Rugaminte ptr. dl.Catalin Prisecariu.
    Stangeti-va mai multi, poate si cu dl.Cautis si cati or mai fi (Doamne, cat de putini, ati mai ramas) si faceti un Post Tv. prin subscriptie publica, ceva gen Radu Moraru, dar fara el, daca s-ar putea – in opinia mea a cam luat-o prin balarii). Sunt sigura ca veti aduna ceva bani si de pe la cei alde mine si de pe la jurnalisti care acum activeaza pe diverse bloguri, de pe la ceva ONG-uri (nu alea „institutionalizate”). Vorbesc foarte serios. Romania are nevoie de jurnalisti in plina maturitate cu multa experienta in jurnalism de investigatie si mai ales in… verticalitate. Asta ca depindeti de domniile voastre NU de tot felul de mafioti sadea ca alde Ghita, fie el si Ghita de la Servicii, tot mafiot sadea este.
    Mai ganditi-va la propune-rugamintea mea.
    Nu e CHIAR IMPOSIBIL.
    HAIDETI, ca SE POATE ! ! !
    p.s.
    M-am uitat aseara la „Banciu cel Viteaz” care-i facea alta data praf pe Turcescu si Andreea Pora. Nu l-a facut praf pe Striblea, asta ca tot se da el caustic (eu i-as zice badaranie) cu Vezi Doamne, toti si toate. N-a fost sa fie ! Eu n-am auzit nimic. Poate o fi fost mai tarziu, eu m-am uitat numai la inceput. N-am stomac sa vad 45 min. cu „Banciu cel Viteaz”, numai cu cine i se permite.

  • Reply
    L
    9 aprilie 2015 at 21:01

    Cataline, vezi ca Striblea ala a inceput sa te muste de fundulet… Zice ca n-aveai rating si ca d-aia te-au concediat intr-o sambata… Tie ti-au zis ca B1 nu mai are bani… Striblea e purtatorul de vorbe al celor care te-au mazilit? Eu asa cam cred…

  • Reply
    Dorin
    9 aprilie 2015 at 21:36

    Domnule Prisacariu, Din pacate, B1TV devine din ce in ce mai asemanatoare cu Antenele, cel mult cu Realitatea TV. Adica Latrai TV. N-ati pierdut nimic. Publicul insa da.

  • Reply
    Prisăcariu îl face pe Striblea milogul lui Ponta. Striblea reacţionează: Când nu ştii meserie, faci scandal! | ActiveNews
    9 aprilie 2015 at 23:21

    […] ce începe prin a menţiona că a refuzat invitaţiile lui Striblea în emisiunea sa, Cătălin Prisăcariu […]

  • Reply
    faceroll
    10 aprilie 2015 at 0:56

    Te-ai pus cu ai lu’ Coldea, e clar ca secu’ 2 incearca o lovitura de stat. Anticipatele sunt greu de facut, mitomanul trebuie sa conduca tzara cu orice chip.

  • Reply
    Scandal uriaș la B1 TV. Cum s-au încăierat vedetele postului
    10 aprilie 2015 at 1:00

    […] “După ce a fost detașat în interes de serviciu în B1 TV, Cătălin Striblea m-a invitat de cîteva ori în emisiunea lui. Am refuzat de fiecare dată să particip: știam că sub tonul lui de pisicuț se ascunde, de fapt, un cățel obedient, ușor confuz cînd se iese din agenda prestabilită (tot în interes de serviciu) dar, în orice caz, ținut într-o lesă scurtă. Mă rog, astea-s plăcerile omului, deci nu le condamnăm, doar le descriem sec și jurnalistic.  Striblea a început, însă, să-și dea cu adevărat măsura obedienței o dată cu  invitarea lui Ponta în studioul B1, după care s-a rutinat în slugărnicie cu același Ponta, dar prin telefon. Ultima oară cînd l-am văzut eu, Striblea asculta cuminte cum Ponta se lăfăia în propriul ego clamînd că a omorît marea evaziune fiscală, din care a adus la buget un miliard (de euro, dacă bine îmi amintesc) în plus. La auzul unei asemenea bombe, orice jurnalist ar fi sărit de pe scaun și ar fi întrebat: da’ cine erau marii evazioniști? da’ cum i-ați prins, așa, în secret? în ce domenii economice se făcea evaziunea asta de un miliard de euro? etc. etc. etc. Striblea, însă, n-a avut nici o tresărire, el doar a ascultat cu capul ușor înclinat, de parcă Ponta ar fi fost fix în fața lui și l-ar fi strivit cu personalitatea sa genială. În concluzie, Striblea bifase un nou moment penibil de umilință pentru patrie și partid”, a scris Prisăcariu, pe blog. […]

  • Reply
    Andrei
    10 aprilie 2015 at 3:18

    Felicitari pentru verticalitate, eu urmaream ambele emisiuni si imi placea mai mult stilul tau agresiv si direct. Problema jurnalistilor adevarati e ca sunt angajati de posturi. Ce ar fi daca ar difuza online video-uri intr-un fel de platforma? Sigur, e imposibil asa sa te mai sune Ponta dar altfel toti jurnalistii TV sunt vanduti angajatorului. Cat mai rezista si Banciu acolo la B1 nu stiu.

  • Reply
    Educatie,Cultura,Arta,Sport si Religie- RadioMetafora.ro
    10 aprilie 2015 at 10:54

    […] din care a adus la buget un miliard (de euro, daca bine imi amintesc) in plus”, a scris pe blog Catalin Prisacariu, comentariul sau purtand titlul “Motto-ul lui Striblea:mult e dulce si frumoasa limba ce o […]

  • Reply
    Andrei Mihai
    10 aprilie 2015 at 19:37

    Buna seara, d-le Prisecariu! Va urmaresc de mult la b1tv si am apareciat prestatia dvs. Era singura emisiune pe care ovedem si live dar si in reluare.
    De luni bune am obsevat ca postul b1 are o tendinta”bizara” si ca din ce in ce mai des o cohorta de pareristi au facut salas acolo. Sincer de r. turcescu sau s. matei nu duc doru’, poate de altii dar nu de ei. De dumneavoatra o sa-mi fie dor pentru ca am apreciat modul in care erau tratatii infractorii pusi in discutie si cei care-i sutineau ca invitati in emisiunea dvs. B1 tv se duce navalnic catre nimic, iar acest proces s-a declansat de multe luni, inca dinaintea campaniei pt. prezidentiale. S-a intamplat acolo ceva si nu reusesc sa pricep ce. Nu fiti amarat, stiti desigur zicala: „decat cu prostii la castig, mai bine cu desteptii la paguba”. Cu respect !

  • Reply
    Andrei Mihai
    10 aprilie 2015 at 20:38

    Mi-as permite sa observ ca TOATE posturile tv de stiri urmeaza cam aceiasi trend de nivelare(unii sunt ireductibili:A3 si romania lu’ ghita), cu un scop nestiut. Ma uit si la digi tv care incerca sa ia „fata pietei” promovand insi cu lungi stagii in studiourile nocive(dar cu cv-uri din care nu lipsesc BBC, DW sau RFE, etc, unii convertiti de bani altii „acoperiti” .

  • Reply
    cetatean care vrea sa se distreste la predici cu gidea
    11 aprilie 2015 at 13:38

    sunteti niste sugaci. antena3 rocks!

  • Reply
    coltosul
    13 aprilie 2015 at 22:24

    Cetatene,
    ai gresit cuvintul , incepe cu s si se scrie sucks ! ( folosit ca slang). ADICA mai pe intelesul tutulol : A3 sucks !

  • Reply
    prisacariu | Striblea s-a sucit: acum știu meserie
    15 aprilie 2015 at 10:40

    […] cîteva zile, supărat nevoie mare că mi-am permis să-i critic prestația (penibilă) avută cînd l-a intervievat pe Tăriceanu, Cătălin Striblea de la B1 TV a […]

  • Reply
    PRISACARIU | Striblea s-a sucit: acum știu meserie |
    15 aprilie 2015 at 13:03

    […] cîteva zile, supărat nevoie mare că mi-am permis să-i critic prestația (penibilă) avută cînd l-a intervievat pe Tăriceanu, Cătălin Striblea de la B1 TV a […]

  • Reply
    ion
    15 aprilie 2015 at 13:26

    D-le Prisacariu,
    Imi pare rau de ce vi s-a intamplat. B1 a luat-o razna.
    Nemernicul de Striblea in loc sa multumeasca lui Dumnezeu ca a scapat dupa o comotie cerebrala, continua sa minta si sa dezinformeze. Un jeg uman acest Striblea. B1 m-a pierdut de telespectator. Am inceput sa vizionez filme.
    Astept ca DNA sa termine aceasta clasa politica de tradatori de tara (delictul e scos din noul cod penal).
    Totusi cine vor fi politicienii care vor veni dupa derbedeii pe care ii avem in Parlament???
    Astept o televiziune noua unde sa fie prezenti jurnalisti adevarati (evident si cu dvs. acolo) si nu scursuri care dezinformeaza.

  • Reply
    corneliu
    7 mai 2015 at 11:43

    Regret ca nu va mai vad la televizor dar ma bucur ca v-am regasit macar aici.Din pacate sunt foarte putini oameni care sa aiba si curaj si caracter si minte. Cu bine si succes in ce veti face si de aici inainte 🙂

  • Reply
    Pantera Roz
    18 mai 2015 at 22:31

    nici mie nu-mi prea place striblea. oricum mă uit doar dacă mă interesează invitatii. eu vroiam sa intreb, Prisecariule, unde esti? de ce nu mai esti la b1. aproape nu mai am la ce sa ma mai uit după-amiaza.

  • Reply
    Dezvaluiri din interiorul B1 TV. Cand s-a dat postul cu Ponta si cum sunt AMENINTATI jurnalistii - Aktual24
    8 iunie 2015 at 15:15

    […] din comunicatul B1 este ca n-as fi performat in audiente. Am mai demontat o data aceasta idiotenie (aici, la finalul textului), deci nu reiau. Iar daca iti sustii, totusi, minciuna asta, te invit, Sorin […]

  • Reply
    Dezvăluiri din interiorul B1 TV | Când s-a dat postul cu Ponta și cum sunt AMENINȚAȚI jurnaliștii - Stiri Presa Online
    8 iunie 2015 at 17:25

    […] din comunicatul B1 este ca n-as fi performat in audiente. Am mai demontat o data aceasta idiotenie (aici, la finalul textului), deci nu reiau. Iar daca iti sustii, totusi, minciuna asta, te invit, Sorin […]

  • Reply
    Adi
    9 iunie 2015 at 5:59

    „De cînd a ajuns în B1, în medie, emisiunea lui Striblea este (pe cifre) pe locul cinci (adică nu bate nici un post concurent) sau, rar, pe patru (adică bate un singur post din cinci). În ce privește deja fosta mea emisiune, aceasta se afla constant pe locul al treilea, peste Realitatea și Digi 24. Ba, culmea, în ciuda faptului că Striblea se proiectează ca un Napoleon cu pilozitate facială excesivă al televiziunii, emisiunea lui (de prime time, principala a postului) a avut uneori audiențe sub emisiunea mea de la 19.00. Pe cifre.”
    Ok! Pe cifre!…Dar unde-s cifrele? Banciu te-a acuzat in direct ca nu ai facut 1 de audienta in viata ta de la B1.Tv. Pune cifrele la bataie…si i-o tragem Banciului…s-au ne-o tragem singuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *