Pe cine recrutează-încorporează România în război? Ponta 3, un guvern de idioți

Ați aflat deja, presupun, că în Monitorul oficial a fost publicat un ordin comun al mai multor instituții și ministere „pentru aprobarea formei și conținutului certificatului medical eliberat de medicul de familie, care urmează să fie prezentat de tineri la comisia locală de recrutare-încorporare pe timpul stării de asediu, al mobilizării și al stării de război”. Ordinul cu pricina a fost publicat în Monitorul oficial acum două zile, pe 28 aprilie a.c.
Întrebat de niște jurnaliști care sînt „tinerii” care vor fi „recrutați-încorporați”, ministrul Apărării, Mircea Dușa, a glăsuit așa: „Se referă la profesioniști. A existat și până acum certificatul acela. Doar s-a reactualizat, a fost completat cu câteva elemente” (sursa).
Serios?

Vasăzică, după zeul idioților care au guvernat și vor guverna vreodată oriunde în lume, profesioniștii Armatei Române vor fi chemați din nou la „recrutare-încorporare”, deși au fost deja recrutați și încorporați o dată? Și profesioniștii ăia se vor duce să-și facă controale medicale la medicul de familie? Adică Armata nu știe dacă profesioniștii pe care-i plătește sînt sănătoși au ba? Pricepe cineva ceva?!
Iată ce zic cele cîteva articole ale ordinului cu pricina:
Screen shot 2014-05-01 at 12.27.13 AM
Deci, Ministerul Sănătății trimite la fiecare medic de familie formularul de certificat medical și „tinerii” îl iau de la medicul de familie, își fac analizele, apoi se duc la comisia de recrutare-încorporare. Deci, nu sînt profesioniștii lui Dușa, ci niște tineri. Sau toți tinerii, dar nu ăia care sînt deja în Armată, în Armata aia Română în care nu mai e obligatoriu să te duci după ce devii major.
Cine sînt, totuși, idioții ăștia care ne conduc? Ce e cu ordinul ăsta de război? De ce nu-l explică nici unul din cretinii din Guvern care l-au semnat? Cine se duce la asediu/mobilizare/război și cînd?
În situații de astea, te întrebi dacă nu cumva ar fi chiar bine ca România să intre într-un război. Pe care să-l piardă și să nu mai aibă, în consecință, niciodată dreptul de a fi guvernată de români.
P.S. Niște lămuriri, aici.

You May also Like...

Unde s-a ascuns "bărbatul" Iohannis? În spatele lui Mickey Mouse?
24 aprilie 2015
Salvarea baronilor din ghearele DNA și ANI este planul lui Ponta sau al lui Dragnea?
26 noiembrie 2014
Dacă se reia votul în cazul arestării lui Șova, Ponta cîștigă
6 mai 2015
18 Comments
  • Reply
    dinca paraschiva
    1 mai 2014 at 14:47

    ce vor face acesti tineri renunta la facultate , serviciu sa faca pregatire sa apere politicieni si averea lor.un guvern de neprofesionisti .sper sa se ia o decizie pertinenta asa cum a zis Presedintele.
    .

    • Reply
      romanu
      15 mai 2014 at 11:20

      bai de aparat iti aperi caminul,familia si tot ce iubesti u m-ai mult nu politicieni,ca pe aia ii inpuscam ca pe ceausescu,s-au esti asa prost sa nu gandesti si u putin. Tara asta u chiar nu o iubesti deloc??????? Sau preferi sa vina altii si sa-ti ia la p..a toate femeile de la tine din fam si sa-si bata joc de ele,sunt tare curios??????????????????????????

  • Reply
    Nea
    1 mai 2014 at 15:59

    Nasol e că sunt puţine şanse să fie ocupată de Suedia, Elveţia, Japonia sau, măcar, Cehia. Mai degrabă văd o încăierare cu Kazahstanul sau altele de acelaşi fel.

  • Reply
    silviu
    1 mai 2014 at 20:48

    si analizele medicale cine la plateste ati vazut cite sunt ? probabil tot idiotul de roman mai baga niste bani in buzunarul cuiva la atitea miii -dar vorba stiti voi care ,si f,,,,,,,, si cu bani luati si la razboi fraierii inainte

  • Reply
    gojoaie
    1 mai 2014 at 21:57

    ce sa aperi tara ma ?…..asta va fi razboiul sfarsitului………..toti prostii sunt la putere in romania
    nu vreau sa imi apar tara pentru ca nu e razboiul nostru……mai bine astept un glonte in cap ori inchisoarea decat sa ma duc in razboi,oricum de murit tot mor

  • Reply
    ion adrian
    1 mai 2014 at 22:04

    Curat idioti dar tine aici un supliment:
    Extrs din Invataturile lui Neagoe Basarab catre fiul sau Teodosie
    Intr-o tara in care cioplim peroanele statiilor de metrou ca sa incapa vagoanele, Presedinte poate fi aleasa si o maimutza.
    Din
    I

    • Reply
      Nea
      2 mai 2014 at 6:47

      Greşeşti. O maimuţă ar măsura mai întâi. Am văzut la Zoo una care primise nişte prune şi le ducea la cur înainte să le bage în gură. L-am întrebat pe îngrijitor de ce face aşa şi mi-a spus că primise înainte cu vreo 2 zile nişte piersici şi avusese probleme cu eliminarea sâmburilor.

      • Reply
        ion adrian
        2 mai 2014 at 12:33

        🙂 🙂 🙂 …………………..:)

        • Reply
          ion adrian
          2 mai 2014 at 15:46

          By the way, ma gandesc ca a-l sprijini politic azi pe dl Victor Ponta dupa cate a comis in fapte si in vorbe , este la fel cu a-i sprijini deschis pe Dej , pe Voiculescu, Iliescu etc.
          Jalnic, isn`t it?

          • Nea
            5 mai 2014 at 18:03

            Nasol, ţinând seama că Dej a fost jelit pe bune de milioane şi Iliescu a fost votat de şi mai multe milioane.

  • Reply
    PoliticStand
    2 mai 2014 at 8:47

    Nici nu mă așteptam la altceva de la Dușa, deși pentru ceva atât de important, putea să stea și el treaz sau să citească, sau să nu se uite după OZN-uri când a semnat. Nici nu vreau să-mi închipui ce-ar fi în cazul unul conflict, cu toți tractoriștii ăștia la conducere. Am impresia că NATO ia decizii și boii semnează, și dacă tot nu-s obligați să-și bată capetele seci cu decizii de război, nici nu se obosesc să le înțeleagă. Vai și amar!

  • Reply
    PoliticStand
    2 mai 2014 at 8:49

    Până acum 2 ani, știam că există o masă mare de cretini în țara asta dar nu-i văzusem la grămadă până n-au ajuns ăștia la guvernare.

  • Reply
    Basencu
    2 mai 2014 at 12:29

    Vorba dlui Goe – Sunteti proaste amandoua!

  • Reply
    Baltazar
    2 mai 2014 at 16:01

    Pentru acei semidocti care decid soarta tarii si a poporului nu le pot transmite acum decat una dintre legile lui Murphy:
    NIMENI NU ESTE SUFICIENT DE INTELIGENT PENTRU A PUTEA CONVINGE UN PROST CA E PROST!

  • Reply
    Paulensson
    5 mai 2014 at 0:17

    De comunism ne-am batut joc (desi la prima vedere parea imposibil): l-am tinut in carca 27 de ani pe cizmarul ala analfabet ca sa ne „construiasca comunismul”.
    De capitalism ne-am batut joc – de 25 de ani se vede asta cu ochiul liber.
    Acum, ne batem joc si de razboi: inventam recrutari doar ca sa mulgem bani la buget din analize medicale.
    Suntem invincibili!!!!!!!!!!!!

  • Reply
    mayra90
    5 mai 2014 at 17:47

    nu fiti fraieri sa aparata o tara de rahat. Sa o apere toti hotii de la putere…nu noi…rahatii de la putere sa repare ce au daunat…

    • Reply
      Paulensson
      6 mai 2014 at 11:39

      Si pe rahatii de la putere cine i-a tot votat?
      Ah, da! Uitasem… Ipocritii sunt lasi intotdeauna…
      D-astia ca voi ma fac sa regret ca n-o sa fie niciun razboi (ceea ce e grotesc!). Un razboi ar fi ceva cumplit. Dar ce m-as amuza in primele zile de mobilizare generala, privind in jur!!!!!

  • Reply
    IDEE
    22 mai 2015 at 23:05

    ROMANU NU IMI VIOLEAZA FAMILIA STI CE AS FACE AS PLECA IN NOUA ZEELANDA CU TOATA FAMILIA SI AS RENUNTA LA CETATENIA ROMANA PIS PE EA DE TARA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *