Fă, Ponta, ai chef de niște fascism? Uite, Mihnea Năstase e cu svastica pe braț

mihnea nastase svastica-1
Detalii, aici și aici.

You May also Like...

EXCLUSIV Și Comănescu, noul șef MAE, îl apără pe Ponta: a secretizat votul din străinătate din 2014 precum politrucul Aurescu
23 noiembrie 2015
Majoritatea premierului Oprea: 10% din Parlament
22 iunie 2015
Tutele universitare: Dăncilă are master și Carmen Dan studii la FF la o școală fantomă
7 aprilie 2019
6 Comments
  • Reply
    Fă, care mai vrei niște fascism? Avem cu fiul lui Năstase | Revista Kamikaze
    9 mai 2014 at 22:27

    […] Vedeți și linkurile de aici: Fă, Ponta, ai chef de niște fascism? Uite, Mihnea Năstase e cu svastica pe braț […]

  • Reply
    Phenomenon
    9 mai 2014 at 23:42

    de citit : http://www.ziuaveche.ro/exclusiv-zv/dosare-ultrasecrete-exclusiv-zv/holocaustul-o-afacere-evreiasca-cu-dubla-masura-183736.html

  • Reply
    ion adrian
    13 mai 2014 at 17:02

    Out of topic
    S-a discutat azi intr-o emisiune la B1 despre aliante si fuziuni.
    Sa lamurim niste aspecte:
    In sistemul de vot uninominal cu un singur tut volens nolens partidele trebuie sa se asocieze in doua blocuri caci totul se rezolva din prima si poate castiga cel mai mare in primul tur ceea ce nu ar fi neaparat si in turul doi si avem destule exemple si la P si unde in trecut erau doua tururi cat si exemplul spulberarii restului lumii de catre USL in sistemul cu un tur.
    Deci pentru sistemul actual cu un singur tur alianta electorala este obligatorie si in mod normal logic asta conduce la fuziune.
    Cred insa ca Basescu greseste cu dorinta doar a doua partide motiv pentru care a sustinut un singur tut si nu i-a ascultat pe cei care au aratat ca atunci fie PNL fie PDL v-a stabili castigatorii cum s-a intamplat cu USL.
    In Europa sunt trei curente dominante iar la noi cele trei partide calchiate pe aceste curente sunt care sunt si nu pot fi reduse caci:
    Orice partid poate fuziona cu orice alt partid dar trei au pus o conditie:
    a)Adevaratul PSD a fuzionat cu PDSR acesta renuntand la nume in favoarea celui istoric, in fapt inghitind micul partid reinfiintat dupa 1989 de Cunescu;
    b) Ghinionul lui Basescu in 2006 este ca nu a facut schimb si de partid cu Stolo caci daca Basescu era in PNL ar fi fuzionat cu PD dar pastrand numele de PNL la care PNL si daca ramane intr-un lift si tot nu renunta.Asa a ajuns dusman ireconciliabil cu PNL caci nu s-a repliat destul de repede neintelegand ce spun eu cum in 90 chiar el recunoaste ca nu prea stia ce-i cu proprietatea privata sau socialista;
    c) PNTCD a infruntat toate diversiunile lupta intre factiuni fiind doar pentru acest nume istoric . Deci cine vrea sa fuzioneze cu ei trebuie sa pastreze numele;
    PDL si PNL fiind de forte egale, nu se pune problema ca unul sa-l inghita pe celalalt si sa nu-i pese de nume ba din contra ca in exemplul a)
    Daca cu PNL cineva vrea sa fuzioneze trebuie sa plateasca un pret pentru nume si deci sa-i dea intaietate grupului PNList care ar veni in patidul comun si nu invers ca in fuziunea cu Stoica care doar a adaugat un L si a adus niste oameni de valoare in PD
    Asadar recunoscand aceasta realitate ar trebui introdus peste tot sistemul in doua tururi care deci este maxim democratica castigi in primul tur cu 51% si mai putin tare dar suficient de democratica permitand o optiune de rezerva rationala a electoratului si nefortand neaparat partidele la fuziuni dificile in conditia noastra de istorie politica sau obligandu-le la aliante contra naturii USL.
    Asta este sarcina unui partid lucid odata ajuns la putere in Romania. Basescu cu regret n-a priceput asta si prin asta a ras PDL mai mult decat prin orice dar nici voi nu ati priceput caci cred ca intelegea daca i se explica.

  • Reply
    ion adrian
    14 mai 2014 at 12:04

    Test de cenzura fundamental: Interzicerea difuzarii pe TVR 3 (post public) a interviului luat presedintelui Basescu.
    Daca tine si nu iese scandal inseamna ca de acum facem ce vrem si in acest domeniu
    Cred ca se intelege ce spun?

  • Reply
    ion adrian
    19 mai 2014 at 17:27

    Acum in aceasta emisiune, Calimente fuge de raspunderea unei actiuni cu argumentul gaozarului: la ce bun?De aia s-a dus acest nemernic in parlament?

  • Reply
    ion adrian
    19 mai 2014 at 17:29

    Si acum unul referitor la alegeri si boicotul lor de catre romani:
    Daca romanul nu vine la vot caci ar vrea sa acorde o palma clasei politice,, o poate face mai cu folos venind la vot ca sa-si anuleze votul dar nu pur si simplu prin vot alb ci scriind cu pixul si cu litere mari, numele celui care ar trebui votat de toti romanii pentru PE drept multumire pentru ce a facut acolo, adica mai mult decat toti europarlamentarii romani la un loc, adica scriind MONiCA MACOVEI.
    Asadar ce-i care vreti sa dati o palma clasei politice dar nu si UE(PE), veniti la vot si anulati votul scriind MONICA MACOVEI cu litere mari pe paginile buletinului de vot sau poftim daca mai aveti si un alt europarlamentar valabil, dar nu si partidul lui sau clasa politica, faceti si cu acela la fel.
    Dar eu personal nu o pot nominaliza decat pe Monica Macovei.

    PS Asta este si un test pentru MM si cine stie poate apare astfel un prezidentiabil.
    Daca credeti ca este o tactica electorala valabila sa mai aduca oameni la vot dati o mana de ajutor pe unde puteti.
    Deci nu vot alb caci ar fi o palma pe obrazul PE si un vot anult scriind numele dorit.
    Eu s-ar putea sa fac asa, daca nu decid sa ajut FC, ca sa nu piarda dreapta, prin eliminara lui , doua scaune de europarlamentari. Cred ca v-am mai explicat asta odata mai demult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *