Ponta e un laș cinic: cerșește voturi din spatele copiilor

Luni, 19 mai 2014, România. Cu doar o zi înainte de venirea la București a vicepreședintelui american Joe Biden, premierul țării mai are la dispoziție doar cinci zile pentru campania electorală la europarlamentare. Totuși, cum ar zice măscăriciul Mazăre, nici nu știm care sînt candidații PSD pentru Parlamentul European. Dar nici nu contează: campania pentru europarlamentare nu este decît un jalnic camuflaj pentru altă campanie, a prezidențialelor din toamnă. Iar premierul care se visează președinte face tot pentru a ne băga bine asta în cap. Iar timpul se scurge.
Așa că luni, pe 19 mai 2014, Viorel a scos artileria grea, emoțională: copiii. În doar o zi, Ponta s-a pozat cu patru grupuri de copii.

Primii au fost elevii șahiști.
ponta sah
Au urmat puștii care au găsit, la joacă, 140 de monede dacice.
ponta dacic
Apoi a venit rîndul unor mici folcloriști cu stegulețe tricolore și baloane roșii în Ialomița. Privițe-le fețele acestor copii: sînt așa de mici încît habar nu au cine e umflatul care rînjește pentru care și de ce țin stegulețe și baloane.
ponta folclor
Ziua s-a încheiat grețos, în prime time: Viorel a dublat premiile gimnastelor care au luat titlul european. Totul, în direct, la Antena 3.
ponta gimnaste
Acum, priviți alte fotografii (și picturi) și căutați asemănările.
ceausescu 1
ceausescu 2
ceausescu 3
ceausescu 4
ceausescu 5
Iar dacă încă mai căutați argumente că unele lucruri nu se schimbă niciodată, priviți filmul de mai jos în care niște copii dansează pentru Daciana.

Viorel stă prost. Nu, nu în sondaje. Viorel stă prost în România. Din toate analizele, inclusiv din cele făcute de cei mai pesediști sociologi, reiese că o prezență masivă la vot, în toamnă, duce la anihilarea lui Ponta. Peste cinci milioane de români nu ies niciodată la vot. Pentru că nu cred că au cu cine vota. Dar, dacă ar ieși, nu l-ar vota niciodată pe Ponta. Dacă ar ieși la vot, acei oameni ar face-o ca să scape de Ponta. Iar Viorel știe asta.
Și, atunci, ce faci? Mai dai 4,5% în plus la pensie, ca Ceaușescu o sută de lei în decembrie 1989, ca să-ți asiguri votul unor bătrîni transformați în cerșetori. Dar, mai ales, devii ocrotitorul copiilor: cine se poate supăra pe copii? Cui nu-i place un politician care investește în viitorul nației? Cine rezistă în fața emoției pe care o provoacă niște țînci?
Ăsta e planul lui Viorel. Un plan cinic, laș și, mai ales, născut din frică. Frica mediocrului care, ajuns sus, știe că se apropie de hău. Și care ar face orice să nu cadă. Inclusiv să ia ostatici niște copii pentru a cere recompensă electorală ca să-i elibereze.

You May also Like...

Nicolicea e dispus să dea OUG pro-corupți cu riscul pușcăriei: imunitatea parlamentară anulează riscul
17 aprilie 2019
Încă un motiv pentru care Ponta îi urăște pe românii din străinătate: nu sînt proști
4 noiembrie 2014
Stați calmi, pericolul pentru România e uslamismul
11 ianuarie 2015
15 Comments
  • Reply
    KAKA MIZE
    20 mai 2014 at 19:04

    Vreau sa vaz si eu un las viteaz, ca de d-astia fricosi e plina lumea…

    • Reply
      prisacariu
      20 mai 2014 at 21:29

      corect; m-oi fi lovit cu capul de masă înainte, altă explicație nu am. mulțam

      • Reply
        KAKA MIZE
        20 mai 2014 at 22:42

        Hai, dom’le, ca nu-i cinic! Ca sa fii cinic in acceptiunea de azi a cuvintului trebuie sa fii oleaca destept si sa ai putin simt al umorului (nu umor mirlanesc, ca din ala nu duce lipsa!), ceea ce nu e cazul la el. Ponta e doar o simpla jigodie mai de la oras si atit. Jigodia e boala ciineasca (maladia Carre), kynikos inseamna „ciineste” pe greceste si uite-asa, pina la urma, parca vine de se leaga cevashilea.

        • Reply
          prisacariu
          20 mai 2014 at 23:16

          m-am gindit ca peripatetic se potrivea si mai putin:D

  • Reply
    Valeriu Florea
    20 mai 2014 at 20:57

    Dar daca cei 5 mil. nu ies la vot pentru ca SUNT CONVINSI ca functioneaza zicala „Nu conteaza cu cine votezi, ci doar cine numara voturile”? Cum mai poti schimba ceva din interior cand „famiglia” transpartinica este bine organizata si functioneaza ca unsa? Asa ca americanii sa se hotarasca: ori isi iau jucariile si se cara, ori il strang de oua ca lumea pe asta micu, pentru ca cea de-a treia cale nu exista!

  • Reply
    Copii, nea Nicu are un urmaș: nea ăla micu' | Revista Kamikaze
    20 mai 2014 at 22:15

    […] Iar dacă încă mai căutați argumente că unele lucruri nu se schimbă niciodată, priviți filmul de mai jos în care niște copii dansează pentru Daciana. (Continuarea – pe blogul lui Cătălin Prisacariu) […]

  • Reply
    Dan
    21 mai 2014 at 12:58

    @Prisacariule, esti jalnic sa faci astfel de analogii!!
    Unde mai pui ca, tie ti se pare gretos gestul de dreptate, laudabil, a lui Ponta prin care a dublat premiile gimnastelor.
    Esti bolnav psihic,omule!
    E clar ca esti intoxicat cu veninul basist , nu mai vorbesc de faptul ca se vede de la distanta cat esti de prost , exact ca Basinescu si Parasuta lui. Niste aratari gretoase si josnice!!
    Dispareti naibii ca ne faceti greata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NESIMTITILOR!!!!!!!!

    • Reply
      prisacariu
      21 mai 2014 at 20:04

      poate omul să te contrazică?:D

  • Reply
    tommie
    22 mai 2014 at 1:41

    Semnificativ e faptul ca cel ce nu e de acord cu postarea din 20 mai recurge la cuvinte tari ,transante,nenuantate…Comparand imaginile din 19 mai cu cele facute inainte de „89 reiese clar o concluzie :nici unul dintre personajele principale nu au(nu au avut) priza la public-oricat se chinuie(s-ar fi chinuit) sa realizeze aceasta…lipseste acea „chimie” cu care putine persoane sunt inzestrate …

  • Reply
    ion adrian
    24 mai 2014 at 13:05

    Votati FC voi cei care inca nu stiti ce partid din dreapta preferati fara niciun dubiu si oricum nu de cateva voturi ale voastre ar depinde acel partid. Singurul care risca sa lase un parlamentar in plus Psd-ului, daca nu face 5% sau cu 5,4% ar putea sa mai ia unul de la Psd. Asta fata de rezultatul ultimului sondaj pe care-l postez pentru verificare
    -Psd: 39,35% (15 locuri)
    -Pnl: 15,5% (6 locuri)
    -Pdl: 13,65% (5 locuri)
    -Pmp: 9,6% (3 locuri)
    -Udmr: 5,6% (2 locuri)
    -Forţa Civică: 5,1% (un loc)
    -Ppdd: 4% (0 locuri)
    Asadar repet daca nu sunteti din nucleul dur al unui partid , votati FC si luati cel putin un scaun psd-ului. V-o spune un basist convins.

  • Reply
    Phenomenon
    25 mai 2014 at 6:33

    Faptul ca nu au un candidat mai bun decat mickey mouse spune totul despre partidul mamut psd. Sunt praf, dar romanii sunt si mai praf.

  • Reply
    ion adrian
    28 mai 2014 at 8:08

    M-au pacalit sondajele eronate. Dar oricum era jalnic ca MRU sa ia si sub 3 %

  • Reply
    ion adrian
    28 mai 2014 at 8:19

    Cunosc oameni care spuneau ca ei vor MM dar nu PDL asa ca imi inchipui cat lua Monica Macovei daca candida independent. Poate era interesant ca prezidentiabilii sa candideze independent. si se vedea ce pot lua partidele fara cativa lideri ca sa stim exact cum stam 🙂 sau daca au asa ceva adica lideri reali 🙂

  • Reply
    ion adrian
    28 mai 2014 at 9:14

    Citat din Gabi Biris un om deosebit cu adevarat:
    Dusmanii de moarte din 2012 devin azi aliati de nadejde impotriva “ciumei rosii”…
    Unul din potentialii candidatI ne-a anuntat ca acum prioritatea este sa ajunga la o intelegere si sa decida cine va fi candidatul “dreptei”…
    Aloooooo? Nu ati inteles de ce au venit doar 30% la vot???? Pentru ca voi vorbiti doar de functii pe care nu le aveti, dragilor lideri ai “dreptei”! Pentru ca dati senzatia ca singurul vostru scop in viata este acelasi ca al “ciumei rosii”, ciolanul!
    Get real! Intelegeti ce asteapta oamenii de la “dreapta”, terminati cu tampeniile care au adus PSD la butoane, ca altfel PSD ramane acolo! Apucati-va de treaba, pentru patria voastra, nu pentru ego-urile voastre nemasurate!
    Citat din Sima Cristian:
    “Branzovenescu candideaza.Zoe ar vrea si ea sa candideze!Tipatescu nu mai poate, are deja doua mandate.Katzavenku Hermannstadt vrea si el. Se reface scrisoarea.Intrebarea e: Cine va fi Agamitza?:)))))))))
    Si mai e o intrebare:In ce limba e scrisoarea?germana, engleza sau rusa?
    Un lucru e sigur: Tot Ghita va numara steagurile:)))))

  • Reply
    Zadkielix
    30 mai 2014 at 22:30

    Ponta este un meschin fara de pereche in aceasta ecuatie in care DEMAGOGIA lasa loc interpretarilor, minciuna tine de asa-zisa diplomatie iar epatarea si compasiunea merg mana in mana cu efortul de a parea „popular” si „mereu preocupat” fata de populatia aceasta…
    Un asemenea om fals, un FARISEU precum Ponta nu am mai cunoscut pana in prezent!
    De aceea, ar trebui ca toti oamenii cu initiativa, cu spirit liber, cu materie cenusie si indrazneala sa militeze impotiva acestei creaturi hidoase ce incearca din rasputeri sa-si mareasca puterea!
    Sa-i ajute si sa-i rasplateasca Bunul si Adevaratul Dumenzeu pentru TOT ceea ce a facut si va face de acum incolo! AMIN!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *