Ponta protejează brutele spălate pe creier de către Antena lui Felix

De ce zic lacheii de la Antena 3 că în jurul Cotrocenilor ar fi o plimbare? Pentru că, dacă ar fi fost un miting organizat, potrivit legii, acest miting trebuia să aibă un organizator (sau mai mulți) care să-și asume buna desfășurare a mitingului și, mai mult, să-și asume și eventualele violențe generate de participanți. Și ar mai fi ceva: dacă mitingul ar fi fost autorizat, efectivele de jandarmi ar fi fost mult mai aproape de participanții la protest.

Or, ce am văzut la Cotroceni? Am văzut niște organizatori neoficiali (Badea, Gâdea și alți instigatori) care nu au nici o responsabilitate legală, deși au condus „plimbarea”. Am mai văzut o agresiune mîrlănească la adresa unei femei (reporterul B1 Mădălina Dicu) care poate fi pusă, cel mult, doar în sarcina agresorului. Și am mai văzut lașitate din partea jandarmilor. Care, culmea, i-au apărat pe agresori, nu pe agresați.
Pot să pariez că, în cel mai bun caz, Poliția îl va identifica pe agresor. Dar asta nu pentru că Jandarmeria ar fi făcut ceva pentru asta, ci pentru că B1 deja a depus plîngere penală.
Cine răspunde, în final, pentru sălbăticia oligofrenă de la Cotroceni? În nici un caz Badea, Gâdea și restul, cei care au organizat și instigat la violență. De ce scapă acești nenorociți? Pentru că statul, prin Jandarmerie, le permite să se „plimbe” și să cotonogească oameni fără să-i întrebe de sănătate, de autorizații etc.
Deci, da: Ponta protejează brutele spălate pe creier și din antenele lui Felix, și din fața antenelor lui Felix. Dar mai nasol e că le protejează ținînd departe de lege ditamai Jandarmeria română.
a
P.S. Merită felicitat pentru reacția promptă, de om normal, Cristi Dorombach (aka Piticu’), cel care i-a luat apărarea Mădălinei Dicu!

You May also Like...

Turcescu a publicat un livret militar pe care n-ar trebui să-l mai dețină de doi ani
25 septembrie 2014
Oancea, DNA zice că ai făcut bișniță cu știri la B1. Fii tupeist, someaz-o pe Kovesi să-ți plătească 50.000 de euro despăgubiri!
19 iunie 2015
Refugiații români din România
3 septembrie 2015
5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *