Blog in, blog out: ministra Petrescu ne calculează acciza în pula botswaneză

Ponta, obligat să scadă acciza la carburanți – „Aşa ajunsărăm noi românii să plătim în anul de graţie 2014, acciza în euro la un curs care n-a existat niciodată de la Burebista şi până la Victor Ponta – 4,73 de lei pentru un euro. Şi de aici încep problemele… anul ăsta euro a fost atât de stabil, iar leul atât de semeţ, încât poţi să iei ce curs vrei din ultimii doi ani, poţi să-i aplici ce inflaţie vrei dar, pe actualul Cod Fiscal, acciza trebuie să scadă de la 1 ianuarie. (…) V-aţi prins acum de ce n-are habar acum doamna ministru cum va recalcula acciza pe anul viitor? Nu m-aş mira să o treacă în yeni japonezi şi să-i aplice inflaţia din Botswana, ca să-i dea cu plus la buget…”. (biziday)

De ce e Șova, totuși, de apreciat – „nu poți să nu apreciezi un bărbat politic așa cum e Dan Șova. Care a preferat să se facă de râs complet și să pară un imbecil decât să dea publicității contractul Bechtel, să vadă Andrei Năstase sau Andrei Hrebenciuc de unde îi vin banii lui tăticu.” (zoso)
Udrea, goală pe Arena Națională – „mi-e frică de ce ne-așteaptă în următoarele 30 de zile ale campaniei electorale oficiale. O văd capabilă de orice: alergînd goală pe Arena Națională la un derby; călare pe-un măgar c-un prunc în brațe; pe post de casieriță la lunea MegaImage și joia la Carrefour; sufleur la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”; zdrobind struguri cu tălpile; cloșcă peste ouă categoria A; pe centura orașului Sibiu distribuind fluturași cu “Păstrați-vă primarul!”; vatman pe 41.” (șuțu)
b

You May also Like...

Anunț: caut protestatar din Piața Universității care să îndeplinească următoarele condiții
2 iunie 2013
O mică victorie: "ministerul" lui Șova are website
8 mai 2013
Curtea Constituțională trebuie să ceară și verificarea fraudelor
2 august 2012
4 Comments
  • Reply
    Basencu
    4 octombrie 2014 at 13:44

    Barosane,
    Cheama l ba tata pe andrei hrebe in emisiune. Cheama l cu fratii paunescu sa ne radem si noi.
    Chioru trebuie sa citeasca art. 269 si art. 277 Cod penal.
    1. A zis ca SPP ul distruge evidentele de la intrarea in resedinta lui la fiecare 24 de ore. Chiar daca le ar distruge la fiecare 2 minute sau legal dupa minim 10 ani, dece stie presedintele acest lucru si daca l stie de ce face public o informatie clasificat?
    2. Daca el este de acord cu inceperea urmaririi penale a fostilor ministri (e aberant sa ceri acordul cuiva, dar sa i transmiti si dosarul e inacceptabil) de ce transmite informatii din dosar, chiar subliminal.
    Domnul Funeriu trebuie sa stie cand va merge la declaratii ca la el nu e vorba de cascaval , e doar abuz in serviciu pe legea 78 merge mana in mana cu cascavalu, iar daca e vinovat va plati cu averea la fel ca ceilalti.
    Alta informatie, nu va turnat bitner, va turnat un roman si sunt ascultari/informatii de la servicii.
    Chiorete se lega cu lanturi de statul de drept, sa nu se scoata din codul penal daca zice ceva de magistrati si anchete.
    Se strange latu, usor ,usor,hotilor!

    • Reply
      prisacariu
      4 octombrie 2014 at 14:13

      te plictisești, a?:)

      • Reply
        Basencu
        11 octombrie 2014 at 14:11

        Barosane
        Vad ca jud dumbrava nu se plictiseste si ce am constatat eu mai sus a constatat si el si i a facut o mica plangere penala , e drept cu mantinela, a facut o sesizare a inspectiei judiciare.
        Chioru trebuie sa aiba ocupatii alese, de dreapta dupa ce va pleca.
        Deocamdata face incalzirea pentru muia ce le o va da procurorilor si magistratilor care il vor testa la capitolul cum sa ciordesti construind statul de drept.

  • Reply
    Basencu
    20 octombrie 2014 at 17:09

    Barosane
    Te rog, ca esti cel mai baiat bun, intreaba i pe PSD isti daca de la 1 ianuarie 2015, cei care au sediul SRL ului, PFA ului, intreprinderi familiale la domiciliul acestora vor plati impozit pe cladire de 10 ori mai mult.
    Si daca trec la impozitul gradual.
    Ca daca da, nu e bine.
    Cheama i in emisiune pe hrebe si pe fisu plus fratii ca i leaga astia fedeles.
    Ponta candideaza contra DNA . Campania dreptei se face prin procorori si cativa ziaristi, ca candidatii dreptei sunt varza. Yo care dupa activitate sunt de dreapta, particuler de cumetrie,de ce dracu l as vota pe yohaniss, care e de dreapta la incasari, la plati e mai de stanga ca ponta.
    Vezi cum se face campanie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *