EXCLUSIV Firea nu-și cere scuze, ba chiar insistă cu mîrlănia fascistoidă despre copii

Ieri scriam așa: „Pentru că și combinația între țopîrlănie, mîrlănie, cocălărism, abjecție, cinism și prostie harnică și voioasă trebuie să poarte un nume, i s-a spus, simplu, Gabriela Firea. Pe care Firea am văzut-o ieri performînd un atac la persoană cu adevărat demn de o ideologie nazistă: Klaus Iohannis nu are copii, deci este un infirm social care nu are dreptul să candideze la președinție. Numai pentru că nu are copii.” (sursa)
Ieri, la 19.00, am pus subiectul și pe TV (vezi aici). Aș fi vrut să intre și senatorul PSD Gabriela Firea în direct, dar am avut ghinion: Firea era exact în același timp invitată în studioul Antena 3. Aseară, însă, Gabriela Firea mi-a trimis o replică.

În scris. Pe care o reproduc întocmai mai jos: „1. Nu am facut referire la toate familiile de romani care nu au copii,ci doar la cele care vor sa fie modele,sa ne conduca si care au si recunoscut ca au facut investitii in imobiliare si nu in educatia copiilor. 2. Fiul meu a luat BAC-ul,a fost admis si la facultate. Si chiar daca ar fi picat aceste examene,nu inseamna ca l-as fi iubit mai putin. 3. Este dreptul meu la opinie sa afirm ca as vota un candidat care este si parinte,in calitatea mea de parinte a 2 copii si a inca in curand. 4. Dna Pocora mai bine l-ar sfatui pe Dl Johannis sa explice de ce s-a ocupat cu o ‘traducere’ atat de murdara,cum a fost cea a tranzactiilor cu copii romani,in tinerete.”
Asta e. Vă simțiți mai bine acum? Vi se pare că senatorul PSD Gabriela Firea a înțeles ce mizerie a făcut și regretă? Aveți vreo clipă impresia că purtătoarea de cuvînt a campaniei prezidențiale a lui Ponta pricepe cît de jignitoare sînt vorbele sale pentru cuplurile care au probleme medicale grave? Vi se pare că există vreo urmă de empatie?
P.S. Fiul Gabrielei Firea a trecut Bac-ul, într-adevăr, în sesiunea de toamnă. În vară, a luat nota 1.20 (unu și douăzeci) la Română.
fd

You May also Like...

FOTO Iată-l pe Dragnea cu valizele către pușcărie
27 mai 2019
Șeful PSD, din ce în ce mai agresiv în mod imbecilizant-infantil cu cetățenii
18 aprilie 2019
Legătura directă între magistrații care anchetează magistrați și Guvern
7 decembrie 2017
36 Comments
  • Reply
    Om fi incompleți, făi Gabrielo, dar măcar nu puțim a plagiat sau adulter | Politica ta
    9 octombrie 2014 at 9:54

    […] ceva de genul  : hai sictir si vezi-ti de barna din ochi, fă ! UPDATE La mahala in Bacau nu exista scuze, […]

  • Reply
    Radu
    9 octombrie 2014 at 10:10

    Firea,atat poate,atat face!

  • Reply
    razvan
    9 octombrie 2014 at 10:17

    Fostul sot al acestei femei nici nu se racise bine in mormant si ea era deja maritata. Ea sa dea lectii? Ea sa vorbeasca? Si pe cine il slavestea ea? Pe Ponta, cel care a divortat numai pentru a se „marita” cu Daciana Sarbu ? Sa ne explice dna Firea de ce Daciana nu a luat numele sotului !

  • Reply
    dan
    9 octombrie 2014 at 10:57

    Firea …acel model de moralitate care pana sa se raceasca precedentul o cutreierau fiorii dragostei de Pandele!

  • Reply
    io
    9 octombrie 2014 at 11:37

    Cu ce nota a trecut fiu’so bacu in toamna? I mean.. daca vorbim de mult peste 5.. ALO!! DNA`u!! tind sa cred ca e imposibil sa educi pe cineva de la 1.2 la mult peste 5 in 2 luni daca n`ai reusit in 12 ani

  • Reply
    ioana
    9 octombrie 2014 at 11:43

    banciu i-a facut „portretul”: mahala,mahala,mahala…

  • Reply
    Nea
    9 octombrie 2014 at 12:15

    Murdarele tranzacţii de copii înseamnă să dai o şansă copiilor născuţi fără vină în România pesedistă să îşi facă o viaţă într-o familie normală, care nu le bea alocaţia şi nu aşteaptă găletuşa electorală. Asta în cazul bun, când nu-şi abandonează copiii la maternitate.

    • Reply
      Geo
      4 noiembrie 2014 at 9:29

      Cine „BA”, Banciu? Asta este intradevar un model de urmat. Halal model.

  • Reply
    CarmenD
    9 octombrie 2014 at 12:23

    Regrete?… Empatie?
    Cum scria cineva “Dacă vă imaginaţi că ce a fost a fost şi că maleficul cult al Partidului Comunist Chinez, înflorit prin crime, care a condus naţiunea cu minciuni, va începe acum să se reformeze şi să devină benevolent şi să fie cu adevărat doritor să „înapoieze drepturile oamenilor”, vă înşelaţi din nou.”
    Adica sa ne uitam pe cine primeste CtrlV in „casa”… cu cine se vrea „ca fratii”, ca sa ne fie clar de cata iubire si grija vom avea parte.. noi si copii pe care ii avem sau ii vom mai putea face… intr-un asemenea hal de viitor ce ni se pregateste: Putin este “Este șeful unui grup infracțional de tip mafiot, a unei tagme de escroci și experți în manipulare… “, iar PCC i se cunoaşte originea de grup de borfaşi. Astia n-au ştiut decât să jefuiască, ca apoi, temându-se de răzbunarea celor jefuiţi, să-şi ucidă victimele, stergând astfel de pe faţa pământului orice urmă.

  • Reply
    gruia
    9 octombrie 2014 at 12:29

    Nici vorba de regrete! Femeia asta e de o uratenie de caracter,de o rautate,de o nesimtire,chiar de o prostie,toate CRASE! Nu-mi face deloc placere s-o vad ori s-o aud! Imi provoaca senzatia de scarba si revolta!.Iata cine vine sa dea lectii de morala oamenilor:O FUFA ajunsa sus cu ajutorul curului! si a gurii! Bleah!!!!!!!

  • Reply
    DIUD
    9 octombrie 2014 at 13:02

    ce face o femeie cu gura si cu curu nu face 1000 de avocati.

  • Reply
    doina
    9 octombrie 2014 at 13:26

    O lepra parvenita ……

    • Reply
      Geo
      4 noiembrie 2014 at 9:30

      @ DIUD; NU FAC

  • Reply
    zoli
    9 octombrie 2014 at 13:50

    Îmi sunt necesare ZERO eforturi de imaginație să o văd pe Firea îmbrăcată în uniformă SS (alea cu două fulgere la petliță), lătrând ordine în limba germană. Zero. Pur și simplu e de acolo, din filmul ăla.

  • Reply
    un votant nehotărât
    9 octombrie 2014 at 14:10

    Eram la un anumit moment hotărât să nu merg la vot sub nici o formă convins că nu am pe cine vota și a apărut Ponta un monument de sarcasm infantil, un hoț (plagiatul este furt), un golănaș care de câte ori îmi vorbește trăiesc iar și iar sentimentul de maximă umilință că sunt luat de prost devenind astfel ușor nehotărât la gândul că totuși dacă nu merg la vot îmi pierd până și dreptul să înjur dar mai mult decât atât risc să las licheaua asta de Ponta să defileze spre Cotroceni și tot gândind așa și punând în balanță argumente când pe un taler când pe celălalt a apărut Firea țața țațelor și doamna cimitirelor și iute așa sunt atât de hotărât să merg la vot încât nici nu vă imaginați. Mai mult decât atât până atunci voi convinge cât pot eu de mulți că ”VOTÂND ORICE AFARĂ DE PSD” este într-adevăr un logan de luat în seamă. Îmi pot mai ușor imagina dezastrul unei mari calamități naturale ce s-ar putea abate asupra României decât catastrofa ca Ponta să ajungă președinte. Să ne ajute Dumnezeu că altfel – am rupt-o.

    • Reply
      valentin
      15 octombrie 2014 at 8:52

      Bravo, daca ar gandi toti ca tine….. Din pacate, vorba decedatului Brucan: stupid people

  • Reply
    un votant nehotărât
    9 octombrie 2014 at 14:19

    scuze am mâncat o literă. Am vrut să scriu slogan și a ieșit logan – noroc că este până la urmă o marcă oarecum românească. Și dacă tot am revenit satu și mă gândesc dacă oare realizăm în ce hal de pericol suntem având în vedere că Firea ca dracu ! se mai și înmulțește ca iepuroaica. Am rupt-o fraților !!!!!

  • Reply
    zorro
    9 octombrie 2014 at 15:49

    Deci femeia asta are un stomac extraordinar. Vreau sa o invit la un /…/. Unde pot sa dau de ea?

    • Reply
      prisacariu
      9 octombrie 2014 at 15:51

      te-am cenzurat. parțial

      • Reply
        zorro
        9 octombrie 2014 at 15:56

        Nu-i bai. Ca nici eu nu prea iti fac trafic. 🙂

    • Reply
      Prietenul lui Zorro
      9 octombrie 2014 at 18:12

      Ai grijă, femeia asta ucide tot ce ajunge în jurul ei. Nu cred că merită…

  • Reply
    vaiculet gabriel
    9 octombrie 2014 at 16:03

    vorba lui razvan. nici bine nu murise saracu om ca ea deja era in plapumioara lui pandele. o curva care a lucrat la motanul felix iar acum da lectii despre viata. nimeni si nimic in lumea asta nu da dreptul nimanui sa judece viata altcuiva.

  • Reply
    Maria
    9 octombrie 2014 at 16:27

    E bine ca a reusit sa „invete” in 3 luni cat ar fi trebuit sa invete in 12 ani. Imi provoaca scarba aceasta femeie!

  • Reply
    anemari
    9 octombrie 2014 at 18:37

    Deci, dna FIREA ne spune va infertilitatea e stigmatul și te descalifica de a’ti exercita dreptul cetățenesc de a candida la funcția de președinte. Exponențial, cu cât ai mai mulți copii, ești mai eligibil?

  • Reply
    ioan mm
    9 octombrie 2014 at 18:48

    Este meritoriu ca nana Gabriela are trei copii, problema este sa stie cu cine i-a facut, la cate casatorii si concubinaje are la activ …

  • Reply
    Pandele
    9 octombrie 2014 at 19:08

    Se pare ca nu sunt singurul care nu suporta femeia asta. Aceasta creatura imi provoaca o greata greu de descris. Ca atunci cand simpla existenta a unei persoane iti provoaca ura si neliniste. Va dati seama ca si jegurile din jurul ei sunt de acelasi caracter daca o suporta si ii sunt prieteni? Cum a ajuns creatura asta unde este acum? Ce lucruri o fi facut? Asta e mandra de ea sau pur si simplu ataca o persoana fara copii ca sa se simta mai bine in legatura cu propria viata? Femeia asta, javra asta, se minte singura… Poate ca nu ar trebui sa ne fie mila de Johannis cat ar trebui sa ne fie mila de ea.

  • Reply
    John6549
    9 octombrie 2014 at 19:47

    Unei mârlănii nu poţi răspunde tot cu ( cel puţin) o mârlănie, cu atât mai puţin unui comentariu vulgar fie el şi îndreptăţit ca intenţie nu poţi să-i dai replica în acelaşi mod total discutabil. Te descalifici ca om!
    P.S. Dacă nota din vară de la L.română a fost 1,20 să fiţi siguri că nota reală a fost DOAR 0,20, un punct fiind din oficiu !

  • Reply
    sopov simona
    10 octombrie 2014 at 8:45

    imi pare tare rau ca madam Firea are copii, pt ca aschia nu sare departe de trunchi…

  • Reply
    mac
    10 octombrie 2014 at 9:36

    Eram cu baietelul meu de 1.5 anisori la Metro Voluntari , la raionul de peste, asteptand sa vina vanzatoarea. Intre timp a aparul madame Firea , vanzatoarele au cazut pe spate cand au vazut-o( doar sunt din acelasi sat ) si au sarit sa o serveasca. Am asteptat 20 min sa-si termine consatencele conversatia , sa isi aleaga marfa. Am vrut sa vad pana unde merge . Merge f. departe . Nici prin cap nu I-a trecut sa isi ceara scuze ca a intrat in fata noastra,
    nu a a fost afectata nici un moment de faptul ca un copil atat de mic sta si asteapta din cauza ei . Concluziile le tregeti voi despre cat de interesata este de copii . O mama , la pozitia ei , nu isi lasa copilul sa ajunga in situatia in care a ajuns fiul ei.
    Pe de alta parte, in calitate de mediator care musca si hamaie invitatii este expert . Disperata I-am transmis prin e-mail un mesaj prin care ii aduceam aminte, politicos, ca este moderator si ca opinia ei personala nu ma intereseaza. Rezultatul : mi-a taiat accesul .
    Oamenii acestia, daca le putem spune asa, au pierdut contactul cu realitatea , se cred zei pe pamant , invincibili , iar pe noi o gramada de prosti .
    Trezirea natiune !

  • Reply
    prisacariu | Abjecția Gabrielei Firea se întoarce grav împotriva lui Ponta
    10 octombrie 2014 at 11:36

    […] trei zile după ce țățismul oribil al Gabrielei Firea ne-a lovit în plex (aici), Ponta s-a prins că efectul (o combinație de stupoare, oripilare, furie) îi este profund […]

  • Reply
    Nasul TV » Abjecția Gabrielei Firea se întoarce grav împotriva lui Ponta
    10 octombrie 2014 at 21:11

    […] trei zile după ce țățismul oribil al Gabrielei Firea ne-a lovit în plex (aici), Ponta s-a prins că efectul (o combinație de stupoare, oripilare, furie) îi este profund […]

  • Reply
    Andreea
    11 octombrie 2014 at 9:23

    Este foarte greu pentru cineva care se chinuie de ani de zile sa aiba un copil, fie si prin adoptie, sa auda toate aceste mizerii.

  • Reply
    AntiGelu
    11 octombrie 2014 at 18:06

    Din nou, nu se gaseste nici un ziarist cu bile in chiloti care sa dea pe goarna cine este de fapt dna Firea/Pandele? Cine a adus-o la Bucuresti, pt cine si cu ce scop? Etc, etc…hai ca presupun ca stiu multi.
    Merkel nu are nici un copil si nici nu va face. In schimb a tinut in mina Europa atunci cand multi altii fugeau de colo colo cu fustelel in cap.

  • Reply
    Peter Pan D.L.
    11 octombrie 2014 at 18:16

    Beizadeaua a lua bacu’ şi probabil e la USH că de, tre’ să aibă şi el diplomă de telectual nu? Nici nu tre’ să se prezinte că îi dau ăia tot ce-i trebuie, diplome, certificate, etc. Doar să cotizeze! Firea n-are nicio vină! Dacă aşa o cheamă, atunci ea aşa se poartă! Rea! Până-n văduva oaselor! Cum aţi fi vrut s-o cheme? Fi(i)viperă? Fi(i)javră? Fi(i)jigodie? Nu! FiI REA!

  • Reply
    Geo
    4 noiembrie 2014 at 9:35

    REGRET ca am intrat intr-un asemenea „joc”. Constat ca exista o rautate in sufletul si mintea(bolnava, cred) a unora dintre noi.

    • Reply
      Anda
      12 decembrie 2014 at 13:53

      nu,eu regret ca ai intrat.du-te pe pagina gabrielei firea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *