Blog in, blog out: Nobel în țara condusă de un plagiator

Nobel în țara condusă de un plagiator – „Ce ironie. Un neamţ născut la Arad şi pe care România l-a vândut, foarte probabil, pe câteva mii de mărci germane, a fost recompensat cu premiul Nobel pentru chimie – recunoaştere universală a excelenţei în domeniu. În acest timp, în România, cel mai popular politician, cu şanse mari să devină preşedintele republicii, este un tip care şi-a plagiat lucrarea de doctorat şi care, de fapt, nu se pricepe decât la impostură – dar foarte bine.” (petreanu)

Cărtărescu, nazist de Nobel pentru Ponta – „Chestia de mai sus e ceva peste puterea mea de intelegere, incapabila sa discearna cu exactitate unde incepe curvasaria, cand iti inseli nevasta gravida sau cand faci parada cu moralitatea ta?” (politica ta)
Ponta minte și pe fluturașii de campanie – „A pus economia în mișcare? Ia uitați-vă în buzunar sau în jur, vi se pare că trăim mai bine sau avem mai mulți bani? A reparat nedreptăți? A scos țara din izolare externă? Fugind de Nuland sau făcându-și poze cu Obama??” (zoso)
SRS la pîrnaie, Tăriceanu liber – „Nu cu mult timp inainte de listarea Rompetrol, m-am trezit in birou cu C.P. Tariceanu. Desi sotia mea era directoare generala la firma lui, Citroen-ATS, si desi lucrasem la Intervam, unde, in afara de Catarama, era si Tariceanu actionar, intilnirile mele cu politicianul liberal se puteau numara pe degetele de la o mina. Ca orice politician versat m-a luat prin invaluire. M-a intrebat cum merge bursa, economia si alte politeturi. Apoi, a dorit sa-si deschida un cont si a si transferat 2 miliarde de leivechi.Cu citeva saptamini inainte de listare a venit sa-mi dea simultan, un ordin si un pont. Sa cumpar actiuni Rompetrol, pentru el de toti banii pe care ii avea la mine, ba chiar si de mai multi bani, si sa cumpar si pentru mine. Mi-a dat si pretul: 116 lei. Mi-a sugerat ca la sfirsitul zilei le vom vinde cu 480. Exact asa s-a petrecut in prima zi de tranzactionare Rompetrol.” (cristian sima)
pl
(sursa foto)

You May also Like...

Blog in, blog out: SIE, creatorul monstruos al unor lideri politici controlabili?
15 octombrie 2014
Blog in, blog out: PSD, așa cum arată acum, trebuie distrus
7 octombrie 2014
Blog in, blog out: de ce votăm hoți
8 octombrie 2014
6 Comments
  • Reply
    zoli
    9 octombrie 2014 at 13:44

    Bagă bre Cătăline un Widget de g+ să pot să dau mai departe când îmi place vreun articolaș.

    • Reply
      prisacariu
      9 octombrie 2014 at 13:54

      ce e ăla?:D
      sînt cam amator, nu?:)

      • Reply
        zoli
        9 octombrie 2014 at 14:14

        Păi ai deja unu’ de Facebook, de ăla de dat like sau recomandare, pune unu’ pentru Google+, mai există câțiva oameni fără Facebook 😀

        • Reply
          moshu49
          9 octombrie 2014 at 15:06

          daaa, şi io vreau, bagă şi pe G+ că nu-mi place să mă dau cu feisbucu 🙂

  • Reply
    L
    9 octombrie 2014 at 19:33

    Revin Cataline… Invitatul ala de la PMP, caruia n-ai catadicsit sa-i dai cuvantul timp de mai bine de o jumatate de ora din emisiunea ta din seara asta, ce anume trebuia sa faca ca sa poata sa-si exprime si el punctul de vedere privind subiectele discutate? Mi se pare total incorect ceea ce faci. De ce l-ai mai invitat????
    P.S. M-ai pierdut si, asa cum mi-ai recomandat pe un ton destul de agresiv, voi utiliza telecomanda… Hai, pa!

    • Reply
      prisacariu
      9 octombrie 2014 at 19:40

      pmp-istule:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *