Blog in, blog out: de ce votăm hoți

DNA nu poate schimba țara în locul nostru – „Cum explicaţi altfel faptul că în 2012 românii au trimis şi în Parlament şi în instituţiile publice locale oameni cercetaţi penal sau deja condamnaţi în primă instanţă? Nu că alegătorilor acestor baroni din Parlament şi de prin judeţe nu le-ar păsa, dar ei primesc ceva în schimb – subvenţii, ajutoare, salarii mai mari, orice… şi o găleată vopsită în culorile partidului e bună ca să dai cu ştampila fără să mai ţii cont că cel pe care îl votezi e un hoţ.” (biziday)

Justiția în campanie – „Sigur ca unii si-au pus fireasca intrebare ” ce e cu avalansa de dosare, arestari si sentinte din ultimile zile ” si legatura cu campania electorala a fost inevitabila. In fond toate acestea se stiau de pe la inceputul anului, lipseau doar datele precise pe care, acum, incepem sa le avem.” (politica ta)
Scorul lui Ponta începe cu 3 sau cu 4? – „La acest moment, cvasi-unanimitatea sondajelor de opinie arată că premierul va obține mai mult de 40% din voturi în turul I. Ca și la europarlamentare, va conta foarte tare managementul așteptărilor, îndeplinirea obiectivului stabilit de opinia publică. În acest moment, obiectivul este 40%+ pentru Victor Ponta. În spațiul dominat de emoții dintre cele două tururi va conta mai puțin dacă premierul va fi în fața lui Iohannis pe 2 noiembrie, ci dacă el iese victorios în raport cu această ștachetă simbolică. Reamintesc că, în zona social-democraților, doar Ion Iliescu (47,34% în 1992, FDSN) și Adrian Năstase (40,97% în 2004) au reușit această performanță. Nu e deloc ușor.” (smartpolitics)
Iohannis, fără decizie de la ÎCCJ – „Nu cred că Înalta Curte și-ar asuma responsabilitatea copleșitoare de a scoate din joc pe unul dintre cei doi candidați care vor intra în turul al doilea.
Mi-e greu să cred și că ar îndrăzni să-l declare pe Klaus Iohannis nevinovat.” (cristoiu)
De ce Ponta merge înainte? – „Ponta nu candidează pe internet. El candideaza prin sate și orașe sărace, unde oamenii nu au ce mânca și se bucură la o găleată și un kil de ulei, oameni care nu au internet și nu le pasă ce zic analiștii, economiștii, păreriștii sau feisbuciștii. Ponta sta pe net doar ca să facă panaramă. De aia își cumpără like-uri, de aia trollează cu Simona Halep și Obama, de aia pune poze la mișto. Că nu îl interesează. Dacă mâine tot internetul va fi umplut de mesaje anti-Ponta, el tot ar lua 40-50% din voturi. Așa face și Udrea.” (zoso)
d

You May also Like...

Blog in, blog out: Ponta nu vrea vot liber în Vest ci întoarcerea spre Est
5 noiembrie 2014
Blog in, blog out: Nobel în țara condusă de un plagiator
9 octombrie 2014
Blog in, blog out: SIE, creatorul monstruos al unor lideri politici controlabili?
15 octombrie 2014
11 Comments
  • Reply
    Mircea
    8 octombrie 2014 at 12:55

    De votat ii votam daca ne recunoastem in ei sau nu, si din pacate voteaza doar aia care se recunosc, admira modelul sau asteapta ceva de la el, restul se tin de nas si ocolesc sectia.
    Domnu’ jurnalist, cum se face ca nu mai demult de vreo 2 sapt era scandalizare totala pe B1 legat de averea lui Zisu , si ieri il vad la dumneata in platou ?

    • Reply
      prisacariu
      8 octombrie 2014 at 12:58

      ce treabă are averea unuia cu prezența în platou? nasol e dacă o fi furat, da’ deocamdată văd că nu i-a deschis nimeni dosar penal

      • Reply
        Mircea
        8 octombrie 2014 at 13:17

        Intr adevar, n-o avea (deocamdata), dar nici nu prea pare omul potrivit sa o arda deontologic despre cancescu sau srs ( nu mai stiu care era subiectul discutiei la momentul in care am deschis tv). Este o impostura , pe scurt.
        Nu zic ca aveti vreo vina pentru cine vine de la partidul x in platou, dar momentul per ansamblu avea o oarecare valenta ridicola.

      • Reply
        L
        8 octombrie 2014 at 15:46

        Pai cam are… Promovati impostura si penalii in emisiuni. Acel Nero de Romania NU avea ce cauta in studiourile B1tv. Daca B1tv doreste telespectatori cu IQ peste medie si educati, nu prostani si lobotomizati ca la Latrina3, ar trebui sa va revizuiti radical politicile de invitare in emisiuni.
        Imi amintesc ca, nu demult, emisiuni la rand il aveai ca invitat pe SR Stanescu… Acum gagiul e la puscarie… Mai doresti exemple? Chiar nu ti-e jena sa inviti in emisunile tale astfel de ticalosi? Ca sa nu mai vorbesc ca l-ai lasat pe Zisu ala sa debiteze tampenii toata emisiunea ta… Daca crezi ca suntem precum telespectatorii fara neuroni ai Latrinei3, te inseli amarnic, Cataline!
        P.S. Deja ma uit din ce in ce mai rar la B1tv… Ceva suspect se intampla cu televiziunea asta de la o vreme… Si pe voi v-a cumparat plagiatorul?

        • Reply
          prisacariu
          8 octombrie 2014 at 15:48

          L, ai telecomandă, uzează de ea, e simplu:). uite, te ajut: emisiunea mea e de luni pînă vineri de la 19.00 la 20.00, ca să-ți setezi tv-ul să mă evite dacă tot m-ai descoperit ca pesedist sub acoperire. ok?:)

    • Reply
      L
      8 octombrie 2014 at 15:53

      De acord cu observatiile facute. Tovarasul Zisu nu avea ce cauta la B1tv! Probabil urmeaza sa-i vedem in emisiunile de la B1tv pe tovarasii Cosma, Nicusor Constantinescu, Oprisan, Duicu…
      P.S. @Catalin Prisacariu
      Tovarasei Andronescu deja i-am vazut dedicata o intreaga emisiune de spalare si inalbire, duminica seara, la emisiunea Sorinei Matei. V-a cam disparut elanul critic Cataline! Ati cam amortit de la o vreme… Oare care o fi adevaratul motiv pentru asta… Eu as cam lega schimbarea asta, vadit sesizabila, si de plecarea lui Turcescu. El era cam singurul care il trantea sanatos pe plagiator… Voi, astia care ati mai ramas pe-acolo, o cam aburiti si umblati cam cu manusi… Va pierdeti telespectatorii, Cataline! Si crede-ma, e un semnal de alarma pe care vi-l dau. Prieteneste.

      • Reply
        prisacariu
        8 octombrie 2014 at 15:59

        L, e ultima oară cînd îți răspund, pentru că faci acuze nefondate, procese de intenție ciudate și mai și minți: ecaterina andronescu a fost făcută terci sîmbătă seara, numai tu ai văzut o „spălare” acolo.
        pe scurt, ești cam de rea-credință. sănătate!
        PS nu uita, ai telecomandă, te poți reorienta oricînd spre antena 3, e dreptul tău constituțional:)

  • Reply
    L
    8 octombrie 2014 at 15:38

    „Un fost general SIE rupe tăcerea. Comisarul.ro se află în posesia unui interviu-destăinuire fluviu despre personaje-cheie din politica, presa şi aşa-zisa societate civilă din România. Începând de mâine vom începe difuzare acestui material incendiar.
    El spune un lucru incredibil:,,Nu toţi sunt agenţi sub plată, cu contract. Trăim într-o ţară unde prostituarea umană pentru bani a creat nişte creaturi robotice. Dispuse, pentru sume consistente, să susţină orice fel de poziţie care le este dictată de cei care le plătesc. Vorbim în foarte puţine cazuri de şantaj sau servicii oficiale, ale statului român. Nu, vorbim despre organizaţii deghizate în trusturi de presă, ONG-uri sau chiar partide politice.”
    Despre Victor Ponta spune că, să fie în locul lui, n-ar trebui să doarmă noaptea. Este un titirez. ,,De ce nu vorbeşte acest titirez despre tatăl său? Îi este ruşine că a avut un tată?”
    Iar despre Gădea spune că ar trebui să tacă. ,,L-aş întreba, pe acest aşa-zis pastor care nu avea după ce bea apă, i-a ieşit pasienţa cu Mădălina Ghenea? A, nu ştiaţi? A fost îndrăgostit lulea. Ar fi dat orice să obţină o întâlnire intimă cu ea…,
    ,,Aşa cum l-aş întreba pe domnul acela, Cumpănaşu, Alexandru Cumpănaşu da, mai întreţine relaţiile strânse cu fostul ambasador al Marii Britanii, Robin Barnett?”
    Acest Cumpănaşu conduce fantomaticul ONG intitulat pompos Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei (AID). ONG abonat la sume uriaşe de bani publici.
    Nici subiectul PNL-Crin Antonescu nu a fost ocolit. Sunt dezvăluiri incendiare.” – comisarul.ro
    Asta si apropos de invitarea in cvasipermanenta in emisiunile tale a acestui fake de Cumpanasu… Poate iti revizuiesti si politica de selectie a invitatilor tai…

    • Reply
      prisacariu
      8 octombrie 2014 at 15:44

      L, mai ușor cu comisarul ăsta pe scări, că e cam ceață; să-și asume comisarul ăsta o identitate și o transparență a surselor și mai vorbim. că de manipulări ieftine sînt sătul

  • Reply
    Basencu
    11 octombrie 2014 at 14:18

    Barosane,
    Ii votam ca presa ii baga populatiei pe gat.
    De ce votam hotii?
    De ce lucram la firmele hotilor?
    De ce lucram la televiziunile hotilor?
    Te rog invita i in emisiune pe hrebenciuc batranul, pe andrei hrebenciuc si pe fratii paunescu. Sa ne spuna ei de ce votam si lucram pentru hoti.

    • Reply
      prisacariu
      11 octombrie 2014 at 14:38

      ca de multe ori, te dai mai destept decit esti. cind o sa platesti tu din banii tai sa citesti ziare, sa te uiti la tv si sa citesti presa online, mai vorbim. pina atunci, nu mai fa pe desteptul pentru ca obtii efectul contrar: pari prost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *