Firea, cel mai mîrlănesc și abject atac electoral la persoană. Despre copii

Pentru că și combinația între țopîrlănie, mîrlănie, cocălărism, abjecție, cinism și prostie harnică și voioasă trebuie să poarte un nume, i s-a spus, simplu, Gabriela Firea. Pe care Firea am văzut-o ieri performînd un atac la persoană cu adevărat demn de o ideologie nazistă: Klaus Iohannis nu are copii, deci este un infirm social care nu are dreptul să candideze la președinție. Numai pentru că nu are copii.

Cu tipul acesta de „handicap”, într-o societate condusă cu mînă forte de clone inepte de Firea și Ponta (cu girul căruia a fost performat public atacul), Iohannis ar fi, probabil, aruncat la marginea societății sau eliminat ca „necorespunzător”. Atenție: nu soarta electorală a lui Klaus Iohannis mă interesează, ci lejeritatea cu care, pentru voturi, abjecta de Firea aduce în public un subiect pur personal și intim, fără nici o relevanță pentru interesul public. Azi e vorba despre Iohannis, dar mîine poate fi vorba de oricare din noi, cu sau fără copii. Iar mîine poate că va trebui să ne facem, toți, copiii piloți sau copiloți. Sau, de ce nu, să ne picăm copiii la Bac cu 1,2 la Română, cum i s-a întîmplat fiului Gabrielei Firea (sursa). A propos: nu e suficient să faci copii, trebuie să-i mai și educi. Or, Gabriela Firea a ratat cu brio testul ăsta, dovedind doar că s-a reprodus fizic iar cu intelectul a lăsat-o mai moale.
Cît de departe pot merge abjecțiile de campanie? Dar de ce să nu scormonim și în morminte? Să vedem, cu ocazia asta, dacă nu cumva oasele părinților sau bunicilor sînt strîmbe în coșciug, nu? Dar de ce să nu facem teste ADN? Cine știe, poate în contracandidații lui Ponta zace vreun „nepotrivit” cu rigorile înalte ale Gabrielei Firea, nu?
Brrrrr!
P.S. Transcriptul declarațiilor Gabrielei Firea, aici, iar mai jos și imaginile (de la minutul 07.44 la minutul 10.27).

P.P.S. S-au mai întrebat și alții, mă întreb și eu: nea Nelu Iliescu ce o zice despre părerile Gabrielei Firea despre președinții fără copii?
p
(sursa foto)

You May also Like...

Plîngere penală împotriva lui Ponta: abuz în serviciu pentru organizarea votului în străinătate
18 noiembrie 2014
Găbița Firea îl bate pe Ilie Sârbu la donații pentru PSD
2 aprilie 2014
Oprea, șobolanule, ieși din gaura în care te-ai ascuns!
22 octombrie 2015
61 Comments
  • Reply
    gabi
    8 octombrie 2014 at 16:01

    noroc cu ea ca face copii si se marita in anul de doliu! o /…/

    • Reply
      prisacariu
      8 octombrie 2014 at 16:04

      gabi, hai să nu înjurăm, că ne coborîm la nivelul lor (de aia te-am cenzurat parțial:)
      PS și nici să nu generalizăm în legătură cu locul nașterii:)

      • Reply
        L
        8 octombrie 2014 at 19:15

        Uite, de data asta, desi m-ai tras de urechi si mi-ai dat un ultimatum, doresc sa te felicit pentru modul in care ai pus lucrurile la punct in emisiunea din aceasta seara. Doresc sa te felicit pentru modul in care ai rupt-o in bucati pe nesimtita tovarasa Podasca. Saraca de ea… e doar tanara. Si atat. In rest, o propagandista jalnica. Ce personaje jalnice si abjecte fac parte din PSD-UNPR… Ce nerusinare! Ce obraznicie. Ce fel de oameni sunt astia?

      • Reply
        Claudiu
        8 octombrie 2014 at 22:30

        Rușine d-na senator… Si va spun Doamna doar din prisma celor 7 ani de acasa pe care ii am cea ce nu pot spune despre tine…. RUSINE

    • Reply
      Diana
      9 octombrie 2014 at 8:56

      De asta n-avem noi locuri de munca si spitale. Ca se marita Firea in anul de doliu 🙂

      • Reply
        tiberiu
        10 octombrie 2014 at 13:35

        Nu doamna nu avem spitale si locuri de munca pentru ca acesti oameni care au uitat de bun simt si de rusine ne conduc

    • Reply
      Popa Adrian
      10 octombrie 2014 at 8:07

      In Romania toate curvele se vor doamne.Madam` Pandele este cel mai clar exemplu in acest sens.

    • Reply
      alfanno
      19 mai 2016 at 20:32

      apropo de poza dezbracati ,au mai fost postate inca 2-3 poze unde pupaza face parada cu diferite cstume de baie ,iar pe mirlanu il tine tot in bugigai aia .PS pandelic revinoti daca mai poti si uitate unde si cine ai ajuns.

  • Reply
    Popescu Simona
    8 octombrie 2014 at 17:50

    Baiatul ei nu a trecut de prima sesiune a bacalaureatului, din acest an.Despre rezultatul obtinut dupa a 2-a sesiune, nu am vazut nicio stire ( apropo, ce-o fi facut primarul care a luat nota 2 ? ) – asta a propo de diferenta intre a face copii si a te interesa de educatia lor, de modul cum evolueaza.O alta demonstratie de demagogie, de declaratie facuta la comanda.

  • Reply
    alex
    8 octombrie 2014 at 18:47

    Catalin care este femininul de la oligofren?
    Nu stii? Gabi Firea

  • Reply
    marian13
    8 octombrie 2014 at 19:09

    maestre— multe tzatze tzacanite iti trimit astia de la psd!

  • Reply
    A.
    8 octombrie 2014 at 19:12

    Bravo!
    Tocmai aud „dezvoltarea subiectului” in direct…
    Raspuns: nici Ion Iliescu n-are!

  • Reply
    L
    8 octombrie 2014 at 19:16

    Inca ma mai uit la emisiunile tale, Cataline… 🙂

  • Reply
    elijah
    8 octombrie 2014 at 19:43

    Mie imi este foarte greu sa gasesc oarece calitati la angajatii devotati varanului iar aceasta coconeta a atins apogeul ajungand la politica de varf a acestei tari,asa cum si actualul ei sef de partid slujea pe bombonel si iata ce om mare a ajuns acum.Problema este ca Basescu a fost ales ca raspuns la ce faceau bombonel si baronii in perioada 2000-2004 si acum tot ce se intampla e ca raspuns la borduriadele lui Videanu si Pinalti si risipa de bani facuta de Udrea cand toti bugetarii erau „arsi” cu 25% din drepturile lor obtinute prin munca.in loc sa fie dati afara toti taietorii de frunza la caini din sistem.Firea este devotata trup si suflet securistului asa ca cine are un dram de minte o ignora,total.

    • Reply
      coco
      8 octombrie 2014 at 22:49

      din pacate asta este adevarul…. in 2012 lucram in sistemul bugetar ca functionar public si stiu tot ce a fost in perioada udrea-pinalti-videanu-boc…
      am deschis gura si am spus si referitor la pdl ca nu-i bine, dar si referitor la cei de acum ca nu-i bine…
      de fiecare data mi s-a spus sa tac din gura
      nu am tacut, nu am votat cu ei, dar am plecat…
      imi pare rau pentru cei din sistem ca vad in ce hal sunt manipulati si mintiti prin politica psd, via Ponta si ai lui, prin intermediul antena 3 (un post de 2 parale)…
      pacat ca s-a ajuns ca lumea sa nu aiba alte variante decat, fie lipsa la vot, fie anularea buletinului…iar din asa-ceva ies la putere monstri

    • Reply
      Cornelia Miclea
      9 octombrie 2014 at 15:38

      Corect!

    • Reply
      Nichita
      9 octombrie 2014 at 16:46

      Elijah-ule! Chestia aia cu ”25%” e o gogorita frecata de ani de zile de catre neseriosi.Adu-ti aminte ca inainte de asta cu nu multa vreme impostorul de Tariceanu aproape a dublat pensiile si salariile!Ca doar vanduse BCR-ul si avea de unde! A tinut asta o vreme dar….banii s-au terminat si-n plus incepuse recesiunea mondiala! De unde dracu’ sa mai mentina Boc acele pensii umflate de Tariceanu fiindca la vremea umflarii veneau alegeri? Ha? Tari precum Grecia (ajutata din greu cu zeci de miliarde euro de catre UE tot a incurcat-o atunci.Grecia si-a vandut si din teritoriu (insule) din cauza recesiunii….Iar tu tot vorbesti despre Boc? Pai nenorocitul de la baza acelei situatii a fost iresponsabilul Tariceanu…Acuzele astea au tot atata valoare (reala) ca si acuzele spre Basescu cu flota (folclor pus la cale de baietii cu ochii albastri).Ca doar se stie ca Flota nu apartinea de ministerul transporturilor ci de Navrom si consiliul Navrom a vandut Flota! Ministrul nu a facut decat sa constate vanzarea si sa radieze navele (exact ce face de exemplu RAR cand vinzi masina)..Deci faptul ca tu ai vandur dubios masina e vina RAR? Deci…..ia mai gandeste inainte de a scrie ceva…

  • Reply
    Psihomama
    8 octombrie 2014 at 19:51

    Gabi a fost adusa la Bucuresti de o matusa de la TVR pentru Nenea Nelu…un moment de placere in „meandrele concretului”.
    Evident ca aranjamentele nu prevedeau urmasi si obligatii. Nenea Nelu vazind ca fata vrea cam multe, i-a facut vint la partid. In continuare e treaba psihiatrului sa spuna ce fel de mama e Gabita.

    • Reply
      Nichita
      9 octombrie 2014 at 16:53

      Dar mai observ si pe ”Coco” si ”Cornelia” drept tzutzeri de serviciu….Probabil aceeasi persoana cu mai multe ID-uri…Hai….mai scrie-ti despre ”taieri” sau Flota,etc….Eu un singur lucru reprosez guvernului Boc: ca a marit TVA-ul…Dar la cat critica si ”se lauda” Ponta,ar fi putut demult s-al aduca inapoi la 19%.Dar NU A FACUT-o cu toate ca ”guverneaza” de doi ani jumate! De ce? Fiindca nici el nu are bani si considera inca nivelul marit al TVA ca fiind inca bun….Clar? Altceva va rog!

  • Reply
    Robert
    8 octombrie 2014 at 19:56

    Ai belit-o cu nea Nelu

    • Reply
      Nichita
      9 octombrie 2014 at 16:55

      Scuze,nu am timp iar graba m-a facut sa scriu ”s-al aduca”…Rectific: sa-l aduca….

  • Reply
    Ion
    8 octombrie 2014 at 19:59

    Tariceanu e mai familist ca Ponta. S-a insurat de 5 ori, Ponta numai de doua ori. La fel ca Firea.
    Ce panarame ne conduc….

  • Reply
    corvus coraX
    8 octombrie 2014 at 20:08

    Udrea are copii?! Nu are!. Tace?! Tace. Macovei după câte știu are copil dar e divorțată. Păi și Pontache de divorțat (urât din partea unui creștin ortodox practicant!). Și Adelu a fost divorțat. Rătăcireanu bate recordul la divorțuri deși e catolic! Păi cum stă treaba..

  • Reply
    Kistruiata
    8 octombrie 2014 at 20:15

    Doamna Firea, Stalin a avut 4 copii. Mao Zedong a avut 6. Am vaga impresie ca daca mai faceau inca pe-atatia, nu s-ar fi schimbat nimic in drama popoarelor lor.

  • Reply
    Basencu
    8 octombrie 2014 at 20:54

    Barosane
    Fiul care nu a luat bac ul fizic nu este al ei ci al fostului sot.
    Mai important este ca suntem din ce in ce putini numeric si mai putin ca santem mai buni sau mai prosti.
    Cei mai multi dintre noi, la peste 50 de ani sunt frustrati de lipsa unui copil.
    Sa i mai zici si tu, in public, e gretos.
    De ce nu i acuza pe alti ca sunt cheliosi, carunti sau miopi.
    Nevasta unui fost demnitar ar avea mai multe de zis.

    • Reply
      Daniela
      9 octombrie 2014 at 10:05

      Nu mai vorbi daca nu stii: este vorba de fiul ei cu Razvan Firea, cel care nu a luat BAC-ul.

  • Reply
    D
    8 octombrie 2014 at 21:04

    „romania lucrului bine furat”, asta nu e motto-ul psd??

  • Reply
    CarmenD
    8 octombrie 2014 at 21:32

    „Iar mîine poate că va trebui să ne facem, toți, copiii piloți sau copiloți.”, sau poate ca va trebui să ii trimitem la un Institut Confucius unde Ponta a afirmat, că doreşte ca fiul său, Andrei, să înveţe limba chineză.
    https://ro.stiri.yahoo.com/ponta-inaugureaz%C4%83-o-nou%C4%83-oficin%C4%83-spionajului-chinez-la-124800833.html
    „Cum poti sa rabzi sa-ti vezi copii manipulati, spionati si indoctrinati, sarbatorindu-l indirect pe ala care a spus: „Comunismul nu este dragoste. Comunismul este un ciocan pe care-l folosim pentru a zdrobi duşmanul”, pt ca in aceste institute anul scolar incepe pe 1 Oct, care e si Ziua Nationala a Chinei, adica ziua cand Mao Zedong a fluturat pt prima data steagul cu cele 5 stele rosii… acelasi steag arborat si in aceste clase Confucius?”

  • Reply
    alma
    9 octombrie 2014 at 3:20

    Draga Gabi Firea Pandele,
    Ai dat dovada de mare marlanie, ai un suflet mic, mic…
    Cum ai putut sa reprosezi unei familii de cadre didactice ca a nu avea copii inseamna ca nu sunt buni la suflet?! Ce nu ai inteles tu e ca un profesor are sute de copii de educatia carora se ocupa. Nu stiu ce isi vor aminti copiii din localitatea unde este primar sotul tau dar , miile de copii sibieni isi vor aminti numai lucruri frumoase de primarul lor. RUSINE, RUSINE! Nu stiu cata rusine ti-a fost tie cand fiul tau nu a reusit sa obtina un amarat de cinci la bacalaureat dar sunt sigura ca profesorii lui au avut o dezamagire pentru ca profesorii sufera pentru toti elevii fie ca sunt beizadele sau copii de oameni simpli.
    Ai fost spalatoarea cadavrului varanului , ai fost si vaduva vesela pentru un timp, fata draga renunta la functia de purtator de vorbe cat mai ai vreme , ca atunci cand te vei uita in oglinda sa nu-ti fie rusine.Atentie ca, imi aduc aminte de un copil al altei senatoare (Placinta de la Vrancea) care s-a revoltat impotriva mamei (pentru ca si ea avusese o viata la fel de „tumultoasa” ca si tine) si a postat niste fotografii pe care nu le facuse la ora de religie. Cand le-a postat? Cand mamica lui era in campanie electorala.Unde se afla acel copil rebel ? Dupa gratii! Ai grija, nu esti in masura sa „arunci piatra” , nu te-au invatat americanii care-l consiliaza pe Ponta ca nu se ating anumite subiecte sensibile din viata candidatului care oricum nu au legatura cu funcita pentru care candideaza!?? Atat am avut sa-ti spun, am tinut cont de sfatul lui Catalin si m-am controlat , ceea ce nu au facut colegii tai cand ai plecat din trustul antenelor.

  • Reply
    kpy
    9 octombrie 2014 at 8:38

    Exelent punctat.
    De azi ai un vizitator in plus.

    • Reply
      n italy
      9 octombrie 2014 at 14:38

      Cel mai frumos comentariu-ar fi bine sa-l citeasca acuzata ..doar o mica inadvertenta : daca se incepe cu draga si aproape imediat caracterizarea declaratiei Firei ca fiind o marlanie iese pana la urma „draga marlanco„ceva cam straniu..dar in rest comentariul l-as fi dorit fara retinerea necesara publicarii .Nu stiu daca cineva o intrece pe aceasta vipera in a-si arata rautatea numai din expresia fetei ,gura cum si-o pungeste si flacarile din ochi fiind deajuns ca o persoana mai sensibila sa se simta chiar rau..vai de fostul si chiar de actualul sot..Base a „citit-o„ bine acum cateva luni.Mie imi aminteste de un personaj a lui Creanga cu care era un mare risc sa „inoptezi cu dansa„de urata si rea..

    • Reply
      Bogdan
      9 octombrie 2014 at 19:51

      …doi 😉

  • Reply
    prisacariu | EXCLUSIV Firea nu-și cere scuze, ba chiar insistă cu mîrlănia fascistoidă despre copii
    9 octombrie 2014 at 9:46

    […] Ieri scriam așa: “Pentru că și combinația între țopîrlănie, mîrlănie, cocălărism, abjecție, cinism și prostie harnică și voioasă trebuie să poarte un nume, i s-a spus, simplu, Gabriela Firea. Pe care Firea am văzut-o ieri performînd un atac la persoană cu adevărat demn de o ideologie nazistă: Klaus Iohannis nu are copii, deci este un infirm social care nu are dreptul să candideze la președinție. Numai pentru că nu are copii.” (sursa) […]

  • Reply
    petre
    9 octombrie 2014 at 9:51

    Concret :” Fiul senatoarei PSD Gabriela Firea a picat examenul de bacalaureat, susţinut chiar în această sesiune. Mai mult, notele obţinute de Tudor Ştefan Firea, fiul preşedintei PSD Ilfov din prima sa căsătorie, sunt extrem de mici.
    Potrivit notelor afişate pe edu.ro, Tudor Ştefan Firea a obţinut nota 1.2 la Limba Română, 5.15 la Istorie şi 3.6 la Sociologie, fiind astfel declarat respins.” de aici http://www.gandul.info/stiri/soc-pentru-gabriela-firea-cat-a-luat-fiul-ei-cel-mare-la-bac-12907855

  • Reply
    Mihai S
    9 octombrie 2014 at 9:54

    bine ca a facut Ponta copil si apoi l-a parasit pt duduia actuala…

    • Reply
      Cornelia Miclea
      9 octombrie 2014 at 15:48

      Ce ar mai fi aici de comentat??? Ce fel de sef de stat ar fi o astfel de…incompetenta in propria familie!?

    • Reply
      Nora M
      9 octombrie 2014 at 20:03

      Am impresia ca era insarcinata cand a parasit-o pentru Daciana.

  • Reply
    Firea, cel mai mîrlănesc și abject atac electoral la persoană. Despre copii | Foaie Națională
    9 octombrie 2014 at 10:08

    […] Cît de departe pot merge abjecțiile de campanie? Dar de ce să nu scormonim și în morminte? Să vedem, cu ocazia asta, dacă nu cumva oasele părinților sau bunicilor sînt strîmbe în coșciug, nu? Dar de ce să nu facem teste ADN? Cine știe, poate în contracandidații lui Ponta zace vreun “nepotrivit” cu rigorile înalte ale Gabrielei Firea, nu? (Sursa) […]

  • Reply
    Petrache
    9 octombrie 2014 at 10:56

    1. Klaus Iohannis candideaza din partea Aliantei CRESTIN-liberale.
    2. Orice crestin stie care e prima porunca a lui Dumnezeu.
    3. A avea copii este foarte relevant pentru majoritatea alegatorilor.
    4. Cand candidezi la presedintie, optiunile personale nu mai sunt demult personale.
    5. In Romania, cu criza demografica existenta, nu va mai avea ce sa prezideze nici Iohannis, nici altcineva.

    • Reply
      Mihai
      9 octombrie 2014 at 12:05

      Si il vreti pe dobi-ponta , doar pentru ca are copii?! Sau poate de vadim, diaconescu in direct si in reluare, pe piti-udrea sau cealalta baba.

  • Reply
    Gheo
    9 octombrie 2014 at 11:00

    Ce nesimtita. Dar poate doamna Iohannis are probleme de sanatate, si nu a putut ramane insarcinata. Nu s-a gandit la lucrul asta? Urat gest… Cateodata am impresia ca unii parlamentari/senatori/deputati sunt pusi acolo doar de ochii lumii…

    • Reply
      Tata mosu'
      9 octombrie 2014 at 14:52

      Nu unii,ci toti,in tot cazul,majoritatea

  • Reply
    Mihai
    9 octombrie 2014 at 11:25

    Dumnezeuleeee…este atat de idioata femeia asta. Cu cata ura vorbeste impotriva unui om.Calitatea unui om nu se determina dupa standardele societatii. Am cunoscut oameni fara copii demnni de mare respect. In prostia ei, nu-si da seama ca in felul asta ii creste cota lui Iohanis. Pe mine , unul, m-a convins. Si tot ii da inainte cu corupti, baroni. Toata clasa politica este mizerabila.

  • Reply
    Daniel
    9 octombrie 2014 at 11:27

    Bietul Pandele, n-are noroc la femei dăloc domnule, da’ dăloc, cu de-aștea ajunge la cazanul cu smoală în cel mai sigur mod, nu-l mai scapă nici 100 de preoți, mă tem că Firea a fost trimisă special de satan la Pandeluță, da’ cine se aseamana se aduna!

  • Reply
    Ponta familistul | ZuZu Concept
    9 octombrie 2014 at 12:01

    […] update: uitasem de băiatul Gabrielei Firea picat la bac […]

  • Reply
    doina
    9 octombrie 2014 at 12:49

    Cataline ,de oase se ocupa jupin Dragnea ,el este cu mortii ,mie ce-mi pare rau este faptul ca nu ai intrebato pe guraliva aia de ai avuto invitata aseara ,cite case are pontalaul impreuna cu girafa daciana ,poate nu stia ca are ..SAPTE CASE .

  • Reply
    iulia
    9 octombrie 2014 at 12:58

    Eu nu inteleg cum a putut copilul ala al ei sa ia notele alea la bac. A locuit in alta casa, sau n-a trecut pe-acasa? Inca o dovada ca nu e nevoie sa ai milioane de euro ca sa-ti cresti copiii normal, sa ia bacul si eventual sa devina ceva in viata. Dar poate al ei poate sa devina si fara invatatura. Eu as lua chestia asta cu notele la bacalaureat ca un esec personal al meu ca parinte.

  • Reply
    Radu
    9 octombrie 2014 at 15:18

    Firea a deschis cutia Pandorei prin propunerea ei de a cugeta asupra celui care ar trebui votat in postul de presedinte, pe criterii fiziologice, asa incat acum poporul are in fata o dilema majora: presedinte bisexual, presedinte fara copii, presedinte divortat, presedinte celibatar?

    • Reply
      Cornelia Miclea
      9 octombrie 2014 at 15:53

      Interesanta abordare! Chiar asa! Pe care sa il alegem????Daca asa ceva este posibil!!! Pfui madam Firea!

  • Reply
    Ardelea (roman ) din diaspora
    9 octombrie 2014 at 16:37

    Una dintre multele vaci(cu iertare) pentru care stam si muncim pe afara ….jurnalista…de balta…mare nesimtire….ma mir cum de nu l-a intrebat pe iliescu de ce nu are copii….poate ii facea ea cativa….

  • Reply
    17 nentori
    9 octombrie 2014 at 17:11

    uitati-va la ea! aceleasi apucaturi ca la a3, acum e „senator”, dar gestica, limbajul……..o aduce, nu readuce, pt ca n-a plecat niciodata de acolo, inapoi…….., Dumnezeu sa O Ajute! In plus, e prea proasta pt a fi bagata in seama, a demonstrat-o inclusiv in viata personala……

  • Reply
    Mitzu`Beciuklistu
    9 octombrie 2014 at 17:20

    Doua chestii:
    1. Prim-mitomanul national si-a parasit sotia cea dintii, cind aceasta era gravida in luna a sasea. Dupa cum se stie, fam. Ponta e prima familie de partid a PCR dupa `89. El s-a maritat in interesul partidului .
    2. Vrinceanu Firea Pandele are oficial o patalama de santajista din partea justitiei. Va mai amintiti ce spunea tzatza asta rosie despre Basescu? Atunci a si iesit la iveala ca a fost condamnata la amenda pentru santaj. E la fel de proasta ca si Pandele, actualul sot. Zic actual, ca nu se stie. Vaduva vesela ramine vesela oriciti masculi ar devora.

  • Reply
    anticapitala
    9 octombrie 2014 at 18:52

    uite cune se gaseste sa vorbeasca de copi o vaduva neagra care se marita cu lumanarile de la inmormantarea sotului si sobolanul rosu (ponta ) care isi lasa familia pentru a avea o relatie de partid cu socru …RUSINE…

  • Reply
    Alex
    9 octombrie 2014 at 23:19

    :))) =))))
    fara replica…prostia depaseste orice limita (video)

  • Reply
    birkof
    10 octombrie 2014 at 9:49

    P.P.S. Pai Ponta ce e? 🙂

  • Reply
    elena
    10 octombrie 2014 at 12:34

    min. 10:10 de ce fiu-so nu a luat bac-ul „…in toate statele civilizate , cei care doresc SA AJUNG presedinti ….”
    Fara comentarii ..trebuiau sa-i puna teleprompterul ca citeste repede si bine nu e inceata… decat la minte

  • Reply
    Aristina Badea
    10 octombrie 2014 at 13:36

    Dezgustatoare comentariile Gabrielei Firea. Rau-intentionate si complet eronate. Vorbeste ca o țață cu pretenții. Se vede pe domnia-sa slaba educație. Pacat.

  • Reply
    Răspuns la inepțiile Gabrielei Vrânceanu-Firea | O coală albă și-un creion
    11 octombrie 2014 at 13:11

    […] Declarația  Gabrielei Vrânceanu-Firea aici: http://prisacariu.ro/2014/10/08/firea-cel-mai-mirlanesc-si-abject-atac-electoral-la-persoana-despre-… […]

  • Reply
    Irina Irina
    11 octombrie 2014 at 14:16

    conform afirmatiilor dnei Firea nici preotii catolici nu sunt oameni buni la suflet (nici ei nu se casatoresc si nu au copii si nu aud gangurit de copil acasa); nici persoanele necasatorite/singure nu sunt bune la suflet-pt ca nu au familie/copii; si exemplele ar putea continua; iar „bunul familist” Victor Ponta, este divortat si recasatorit pe cand Klaus Iohannis care are o singura familie/sotie de foarte multi ani nu este bun familist! iar dna Firea se crede o foarte buna familista, jurnalista, senator, om politic;

  • Reply
    alpha
    12 octombrie 2014 at 10:40

    Marlani sunteti voi basistii ! Cu sau fara voia voastra PONTA VA FI PRESEDINTE din primul tur !!!!

  • Reply
    Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri? (W41 2014) | refresh.ro
    13 octombrie 2014 at 12:28

    […] Firea, cel mai mirlanesc si abject atac electoral la persoana. Despre copii – prisacariu.ro623 shares 588 comments 2356 likes 6 tw. trackbacks 2456 tw. followers 1 blog trackback […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *