Ponta recunoaște: Iohannis NU a fost la GRIVCO

Victor Ponta, 24 iulie 2014: „Strict, despre domnul Voiculescu, am mai spus-o, ştiu că e la modă să te speli pe mâini, eu am fost în 2009 la GRIVCO, cu domnul Iohannis, când urma să fie domnul Iohannis prim-ministru, eram un mic purtător de cuvânt, da, dar nu mă vedeţi în 2014 apucând-o să spun că de fapt n-am fost.” (sursa)

Klaus Iohannis, 25 august 2014: „Victor Ponta știe foarte bine că nu am fost niciodată la Grivco. El a fost omul de lângă Mircea Geoană. Nu am avut nicio treabă cu niciun lucru care se numește Grivco. Îl provoc pe Ponta să aducă orice probă, oricât de mică sau indirectă care să dovedească faptul că eu am fost la Grivco. Nu am negociat nimic cu Victor Ponta, el a fost un personaj secundar. Nu am avut nicio treabă cu niciun lucru care se numește Grivco. Am aflat după multă vreme ce-i aia Grivco” (sursa).
Dan Șova, 26 august 2014: „Domnul Iohannis nici nu nimerea clădirea Parlamentului dacă nu venea la Grivco întâi” (sursa).
Codruț Șereș, 31 august 2014: „L-am primit (pe Klaus Iohannis – nota mea) la intrarea în sediu GRIVCO, ne-am strâns mâna, ne-am salutat și l-am condus în încăperea în care se afla Dan Voiculescu” (sursa).
Pe scurt, ați zice că, totuși, Iohannis e cel care a mințit. Păi, să revenim la declarația lui Ponta din 24 iulie, cea în care spune că l-a dus pe Iohannis la Grivco. Iată continuarea acestei declarații: „aici nu vorbim de GRIVCO, aici vorbim de întâlnirea cu domnul Voiculescu, că nu ne-am văzut la GRIVCO, ne-am văzut în alte zone” (sursa).
Așadar: GRIVCO nu e decît o metaforă, încă un nume pentru Voiculescu, nu clădirea cu același nume din Băneasa. Pînă și Ponta admite că, cu Iohannis, cel puțin, „întîlnirea cu domnul Voiculescu” a fost „în alte zone”.
Deci, Șova, Șereș, ceva de adăugat?
ioh

You May also Like...

Sociologul Bruno Ștefan: "Pentru prima oară din '90 încoace, PSD începe să piardă în Oltenia"
12 aprilie 2019
Dragnea a ascuns-o pe consiliera Anca Alexandrescu iar Alexandrescu își ascunde banii de la Rompetrol
13 noiembrie 2017
Cîți trebuie să mai moară?
2 noiembrie 2015
5 Comments
  • Reply
    anka schneider
    1 septembrie 2014 at 10:17

    cand a spus ponta,adevarul?

  • Reply
    Ionescu MIhai
    2 septembrie 2014 at 15:36

    Trebuie sa intelegeti ca Iohannis este cel mai bun candidat la presendintie si este cel mai sincer. Acum B1 TV ar trebui sa nu il mai invinovateasca si dinpotriva sa ii tina partea pentru ca este singurul candidat la presedintie foarte bun

  • Reply
    Sandu Stefan
    2 septembrie 2014 at 16:39

    Mai trebuie adaugat ceva la citatul din dl. Seres pentru a fi si mai explicit.
    Daca priviti din nou emisiunea de aseara (link: http://inregistrari.b1.ro/view-01_Sep-2014-sub_semnul_%C3%AEntreb%C4%83rii-88.html ) veti observa ca la min 11:58, Robert Turcescu il intreaba din nou pe Codrut Seres daca atunci cand l-a intalnit pe dl. Iohannis acesta a fost singur la intalnirea respectiva sau insotit. Incepand cu min 6 este din nou interesant raspunsul dl. Seres.
    Acum sa corelam raspunsurile cu citatul din Victor Ponta „eu am fost în 2009 la GRIVCO, cu domnul Iohannis, când urma să fie domnul Iohannis prim-ministru”.
    Daca Victor Ponta a fost la Grivco impreuna cu dl. Iohannis cum se face ca nu l-a vazut si dl. Seres?
    Cine minte aici? Raspunsul cred ca este simplu …

    • Reply
      Vox Dei
      5 septembrie 2014 at 22:28

      Bună observație, nu am remarcat acest aspect.
      Din păcate polarizarea „dreptei” Românești ( intre ghilimele pt ca aproape ca a devenit un termen abstract, lipsit de orice palpabilitate) ne va aduce tuturor mari deservicii.Cred ca ar fi oportun un pact intre PNL și PMP, înțeleg regulile jocului care spun ca negocierile se fac prin procente (in acest caz obține în primul tur) *dar consider ca un singur candidat ar putea scoate mulți mai mulți dezamăgiți / nehotărâți din casa pt ca șansele vor creste în cazul unicului candidat al „dreptei”

  • Reply
    prisacariu | Domnule Iohannis, nu fiți președintele de la GRIVCO!
    22 decembrie 2014 at 15:48

    […] dumneavoastră la GRIVCO. Ulterior, am verificat și v-am dat dreptate, public: Ponta mințea (sursa). Atunci, ați cîștigat (în fața mea, cel puțin) respect. Și o doză de încredere: puteam […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *