De ce-i face Ciorbea jocurile lui Ponta: e pe cale să fie dat afară din casă pentru datorii de 1,5 milioane de euro

Nu am înțeles de ce Victor Ciorbea a schimbat brusc tabăra PNL cu cea a PSD la începutul acestui an. Și nu oricum, ci pe mize mari: mai întîi, Ciorbea a primit o sinecură la ASF, apoi a devenit lacheul lui Ponta la Avocatul Poporului. Sigur, puteam bănui oportunism, lichelism și alte calități tipice ale politicianului român. Totuși, ceva nu se lega.

I-a întrebat atunci pe unii din colegii lui Ciorbea din PNL care ar putea fi motivul. Surprinzător, colegii peneliști l-au apărat. Motivul: o duce prost cu banii. M-am mirat: cum adică o duce prost cu banii? Nu se lăuda Ciorbea că e un avocat de succes? Și, chiar dacă ar duce-o prost cu banii, de cînd e salariul la Avocatul Poporului atît de mare încît să merite o trădare politică? N-am mai primit alte răspunsuri.
Acum, însă, înțeleg: Victor Ciorbea e pe cale să fie dat afară din casă de bănci (sursa). Are de plată 1,5 milioane de euro în următorii zece ani. Lunar, are de dat la bănci peste 12.000 de euro. Lunar! Cumva, a reușit să obțină un an-doi de grație, timp în care băncile îl păsuiesc. Poate pentru că e Avocat al Poporului în guvernarea Ponta? Habar n-am, doar mă întreb. Cum va reuși, totuși, Ciorbea să facă rost de bani? Și are asta vreo legătură cu faptul că nu-și exercită funcția de Avocat al Poporului, făcîndu-i explicit jocurile neconstituționale lui Ponta?
ciorbea

You May also Like...

Udrea, foarte aproape să fie înfundată de "Pinalti"
1 octombrie 2014
VIDEO Filmul rușinii: morții din Apuseni abia fuseseră îngropați, Ponta, Oprea și Arafat se lăudau unii pe alții
17 decembrie 2014
Plângere penală pe numele lui Tăriceanu pentru falsificare de documente la legea statutului magistraților și cea a ANI
6 decembrie 2017
23 Comments
  • Reply
    De ce-i face Ciorbea jocurile lui Ponta | Revista Kamikaze
    5 septembrie 2014 at 15:07

    […] Acum, însă, înțeleg: Victor Ciorbea e pe cale să fie dat afară din casă de bănci. Continuarea materialului – pe prisacariu.ro. […]

  • Reply
    Ziarul PROFIT Arges -Stiri Arges, Stiri, Pitesti, Curtea de Arges Datorii de 1,5 milioane de euro, motivul pentru care Victor Ciorbea a trecut brusc în tabăra lui Victor Ponta - Ziarul PROFIT Arges -Stiri Arges, Stiri, Pitesti, Curtea de Arges
    5 septembrie 2014 at 15:18

    […] Mutarea lui Victor Ciorbea din tabăra Partidului Național Liberal la Partidul Social Democrat, la începutul acestui an, a ridicat mai multe semne întrebări, scrie jurnalistul Cătălin Prisăcariu pe blog. […]

  • Reply
    L
    5 septembrie 2014 at 19:37

    Cataline, imi poti raspunde de ce latrinistul Stanlaptop a devenit invitat de baza in emisiunile B1tv? Individul bate campii de cele mai multe ori, balmajeste mult si se da destept si cunoscator fara nici un argument in acest sens? Mai mult, imi pare chiar sarit de pe fix… De ce ne chinuiti cu laturile ejectate de Latrina3? Ce nu mai e bun acolo e bun la B1tv? Cataline, chiar vreti sa ne pierdeti ca telespectatori?
    P.S. Cat despre Ciorbea… Doar un alt gunoi sinecurist aflat in slujba derbedeului care a ajuns premier dintr-un accident al istoriei….

    • Reply
      Gabriel Marinescu
      1 ianuarie 2015 at 13:22

      Nu am realizat cat este de lichea si de nemernic acest om!Cand a ingropat PNT-CD am inceput sa ma lamuresc…Apoi a reconfirmat mutandu-se la PNL…el ca fost presedinte taranist…un deject!

  • Reply
    rzv
    5 septembrie 2014 at 19:47

    poate asteapta o mega spaga camuflata in un contract avocatial, pe cabinetu lu lacrima. sau unu din aia carora le-a cistigat un proces, ii ia un baronache imobilu la un pretz frumos si pac creditu. ce udrea nu vindu creditu din brd la unu…
    tare ar fi sa-l aresteze DNA ca spagar pe tocmai av lu poporu pesedist

  • Reply
    mihai
    6 septembrie 2014 at 2:12

    Inainte de a reintra in politica,VICTOR CIORBEA a reprezentat interesele SC PSV COMPANY (fosta PETROMSERVICE), controlata de LIVIU LUCA.
    Cosmin Gusa sa va faca proba

    • Reply
      prisacariu
      9 septembrie 2014 at 9:14

      asa este, scrie si revista „kamikaze” despre asta

  • Reply
    moshu49
    6 septembrie 2014 at 6:03

    bleah, un arivist! 🙁
    cam cum şi B1 face jocurile cîrlanului mitoman – Obersturmbannführer peste GIO-PSD – cînd îmi bagă la Nelu Barbu live-ul de la şcoala de vară a TSD unde naşul general de intendenţă şi finul prim-plagiator spală pe creier tinerele furnicuţe roşii, peste ştirile istorice ale summit-ului galez al NATO.
    păi, să nu mă duc la ăia cu „noi vrem respect”?
    pînă dai şi tu la pace cu profu cu laptopu’ (la A3 nu mai e loc?) trec pe ai lu’ Guşe.
    ca pensionar cuman am tot timpul să caut… „La Vuelta” birjar! 😉

    • Reply
      prisacariu
      6 septembrie 2014 at 9:24

      faptul că stan a fost în studio nu înseamnă nici o „pace”, e suficient să fi văzut emisiunea ca să te prinzi:)

      • Reply
        darie
        6 septembrie 2014 at 17:43

        Sincer,când apare Sfarmă Laptopuri eu dau pe History.Nu știu cine a avut ideea ”genială” să-l aducă.Parcați-l bre,la OTV că vă zgârie sigla cu mustața.

      • Reply
        L
        6 septembrie 2014 at 22:04

        Eu unul nu m-am prins. Care e smenu’? Sa-l aud vomitand la nesfarsit pe Stanlaptop, neobositul trepanat care aiurea pe la Latrina3 nu cu multa vreme in urma? Maine-poimaine o sa-l vedem si pe Badea, si poate chiar pe Gadea pe la B1tv?
        P.S. N-am sa pricep niciodata de ce B1tv il promoveaza cu atata zel pe Mitoman cu tot cu sedintele lui de guvern penal, sedinte care seamana aproape perfect cu intrunirile „terapeutice” de grup, pe care yoghinul Bivolaru le tinea prin salbaticiile Costinestiului cu ceva ani in urma. Pe cine intereseaza ca telespectator fidel al B1TV ce ineptii propagandistice si ce minciuni grosolane debiteaza derbedeul de la Palatul Victoria in sedintele lui de guvern? Zau asa, B1tv si-a pierdut simtul ridicolului si penibilului?

  • Reply
    Basencu
    6 septembrie 2014 at 10:37

    Barosane
    Cum iti explici ca PMP partidul tinerilor in blugi are ca principali vectori de comunicare doi bosorogi Gherasim V. si Radulescu A.

    • Reply
      prisacariu
      7 septembrie 2014 at 21:28

      nu mai bine o întrebi pe udrea?

      • Reply
        Basencu
        8 septembrie 2014 at 19:24

        Intreaba l pe gherasim cand trece in rezerva.

        • Reply
          prisacariu
          9 septembrie 2014 at 9:12

          :))))))

          • Basencu
            10 septembrie 2014 at 19:41

            Barosane
            Vad ca numai vectorii ii ai in emisiune.
            Intreaba l pe martalogul celalalt, ca sta langa tine, el cand trece in rezerva.
            Mai mult, cunoaste pe cineva apropiat chiorului care in ziua in care trebuia sa mearga la comisia nana era sa ma calce pe bombeuri in sediul central CEC.

          • prisacariu
            11 septembrie 2014 at 12:11

            cine era să te calce pe bombeuri?:)

  • Reply
    Vlad Craioveanu
    6 septembrie 2014 at 16:40

    CE A FACUT CIORBEA CU ATATIA BANI?

  • Reply
    grisa
    8 septembrie 2014 at 12:39

    Chiorbea intareste convingerea electoratului de buna credinta ca in politica intra doar arivistii penibili asemeni mai sus amintitului. Cat despre Stan- papusa, B1 e obligat sa invite toate partidele la dezbateri. Ca nu toate dau curs invitatiei ,e alta mancare de peste. Stan leptop, cand incepe sa peroreze nu-l mai opresti nici cu hebarul. Cred ca-i folosit mai mult de umplutura decat ca, chiar ar fi interesant ceea ce are de spus. Lui Ciorbea bancile i-au acordat atatea credite in ideea „renumelui” de care se bucura. Cred ca parvenitul de ciorbea mizeaza pe stergerea datoriilor,. alfel nu-l vcad pe unde va scoate camasa; doar de nu se va inhaita cu varanul…

  • Reply
    politicstand
    11 septembrie 2014 at 19:46

    Incredibil, un dator vândut e avocatul poporului!

  • Reply
    Voicu gh
    13 noiembrie 2015 at 20:18

    De ce dle Ciorbea, nu ai pic de demnitate si putin respect fata de romani? AI constiinta?

  • Reply
    cici
    10 decembrie 2015 at 9:49

    e rusienea poprului nu avocatul poporului daca sa inhaitat cu luca si vintu afara cu el … ce face dna de ce nu verifica processele psv cu salariati sa vada de unde vin bani lu ciorbea rusuneeeeeeeeeeeeeeeeeee sa si dea demiasia imediat daca e asa

  • Reply
    cici
    10 decembrie 2015 at 9:50

    postati si voi petrolisti si sustineti ideea de demisie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *