Abjecția Gabrielei Firea se întoarce grav împotriva lui Ponta

La trei zile după ce țățismul oribil al Gabrielei Firea ne-a lovit în plex (aici), Ponta s-a prins că efectul (o combinație de stupoare, oripilare, furie) îi este profund dăunător. Așa că a confecționat rapid un soi de scuză pe care a postat-o pe facebook. Ca de obicei, însă, Ponta dovedește o perversitate schizofrenică: încearcă să dreagă daunele masive de imagine fără să pară că ar fi responsabil de atacul Gabrielei Firea (deși l-a cerut și încurajat, inclusiv public) și, ca bonus, are impresia că poate întoarce toată povestea în favoarea sa.

Iată replica lui Ponta: „Sunt foarte mandru si Fericit de familia mea -nu vorbesc, nu critic si nu sunt de acord ca alt contracandidat ( Iohannis, Udrea sau oricare altul) sa fie atacat in campanie pe tema familiei! Viata sa privata il priveste strict pe omul politic in cauza si nu trebuie sa fie un subiect de dezbatere publica.
Eu personal voi respecta fara exceptie acest principiu oricat de murdare si abjecte vor fi atacurile adversarilor politici (vezi plangerea penala depusa contra sotiei mele de un apropiat al Dlui Iohannis) sau ale unor jurnalisti ( cum sunt cele de ieri la adresa Gabrielei Firea)!”.
Ce e în regulă și ce nu cu acest mesaj? În regulă e enunțarea principiului conform căruia viața privată nu trebuie să fie subiect de dezbatere publică. În neregulă este tot restul. Pe rînd:
– e indecent să-ți expui copiii minori în campanie electorală (ceea ce Ponta face);
– e ipocrită și mincinoasă atitudinea lui Ponta (l-a atacat pe Iohannis și la familie, și la religie);
– e o minciună sfruntată că Firea a fost atacată; adevărul e mult mai simplu: toți cei care au condamnat declarațiile Gabrielei Firea au făcut-o din spirit igienic, au fost pur și simplu îngroziți de izul fascistoid al ziselor senatorului PSD Firea.
Dar chiar și așa, Ponta nu ar fi postat niciodată acest mesaj pe facebook dacă nu ar fi existat valul masiv de indignare și iritare în ultimele două zile. Indignare și iritare care-l afectează direct pe prezidențiabilul cu familie „completă”, cum ar zice Firea.
p

You May also Like...

Geoană are azi o întîlnire tête-à-tête cu Victoria Nuland
14 ianuarie 2015
Țucălarii lui Ponta din CCR: Dorneanu și Toader
21 ianuarie 2015
Marș, mă, Oprea, acasă!
5 noiembrie 2015
17 Comments
  • Reply
    Traian
    10 octombrie 2014 at 11:41

    Cred că folosirea copiilor denotă un politruc şi eu ştiu ce înseamnă politruc
    Am citat din VVPonta

  • Reply
    Alice
    10 octombrie 2014 at 11:46

    …în familia ,,completa ” a lui Firea , întră și foștii ?!

    • Reply
      ghită
      11 octombrie 2014 at 22:24

      Totul intră, inclusiv copii derbedei, tembeli și analfabeți, viitorii parlamentarii PSD

  • Reply
    un votant nehotărât
    10 octombrie 2014 at 12:03

    Simplu. UN EXCROC

  • Reply
    Elena
    10 octombrie 2014 at 12:25

    Ala nu e numai iz fascistoid, ci de-a dreptul iz de cacastoare. Madam o sa miroasa a rahat cat o mai aparea pe televizoare.
    Nu stiu ce-a vrut sa faca, dar la cat e de proasta, facand gafa dupa gafa si victimizandu-l puternic pe Iohannis, i-a trezit pe multi care n-ar fi venit la vot, facandu-i macar sa se gandeasca la un asa deranj, de scarba de a iesi Ponta.
    Halal strategie de campanie facuta cu tzatze proaste! Ca de proasta e proasta cu diploma, ce sa mai comentam? S-a gasit curva sa se dea femeie serioasa! Vai mama ei!
    Si din fericire sau din nenorocire, ca nici nu stiu cum sa zic, PSD-ul e plin de mahalagioace. Pana si prietena de la B1, madam Birchal… Inchid sonorul cand vine aia in emisiuni si incepe sa vorbeasca.

  • Reply
    NewLevel
    10 octombrie 2014 at 12:58

    Deci omu’ asta e nebun.
    O pune pe coana Firea purtatoare de campanie. Apoi aproba atacul la copii.
    Cind vede ca lumea se supara o da la intors astfel incit sa cada tot el in picioare: intr-o fraza spune ca nu e de acord cu atacul lu’ Firea si in fraza urmatoare spune ca nu e de acord cu cei care au criticat-o pe Firea pentru atac. Pai cit de ipocrit poti fi, ma, nene?? Eu refuz sa cred ca un astfel de om e sanatos.
    In rest… stiti bancu’ cu Firea? Firea dracu’ de tzatza.

  • Reply
    CarmenD
    10 octombrie 2014 at 14:34

    “Maleficul trebuie să înşele pentru a pretinde că este drept”.
    Comunistii chinezi au spus „Nu se poate face nimic semnificativ fără minciună”.
    “Raul trebuie sa minta”, am aflat… dar cat de rau este raul?
    Partidul Comunist Chinez, cel mai mare Partid guvernant „al delapidărilor şi corupţiei” din lume, le-a spus ăstora, cand au descins astă vară in Kiseleff: „Ati devenit un model”… “această relatie a devenit un model privind relatiile PCC cu partidele politice din Europa. In ultimii ani, cu stimularea dlui Ponta si a dlui Dragnea, relatiile dintre partidele noastre au cunoscut o nouă dezvoltare…”

  • Reply
    zoli
    10 octombrie 2014 at 14:57

    Ponta e de acord cu atacul nazist al lui Firea, că Firea e purtătorul de vorbe a lu’ Ponta, şi nu e greu de imaginat ce s-ar întâmpla dacă un nene nu ar fi de acord cu un atac nazist executat de purtătorul de vorbe: l-ar demite. A demis-o? Nu. Pe cale de consecinţă e de acord.
    Ce, doamna Hauptfeldwebel Firea, nu mă credeţi? Ia faceţi o afirmaţie cu care Ponta în mod sigur nu e de acord, ca de exemplu că plagiatul este furt calificat sau că orice copil de clasa a 6-a poate vedea că lucrarea lui Ponta e plagiată. V-ar demite? Păi cam v-ar!

  • Reply
    max
    10 octombrie 2014 at 18:35

    S-a raspuns si altfel d-nei Firea, direct din circumscriptia ei electorala, dovedind cum si-a luat ea mandatul..cititi si ascultati audio , cred ca a meritat iesirea ei de ieri ,va racai tot gunoiul ala http://accentic.wordpress.com/2014/10/09/fii-rea-sau-cum-te-lasa-firea-politica-coboara-din-televizor-in-realitate-foto-audio/

  • Reply
    politicstand
    10 octombrie 2014 at 19:55

    Încearcă să profite de orice situație, probabil pe principiul ”bad publicity is better than no publicity”. Un nemernic fără scrupule.

  • Reply
    Nea
    10 octombrie 2014 at 21:16

    Nici „principiul conform căruia viața privată nu trebuie să fie subiect de dezbatere publică” nu este valabil întotdeauna.
    Un exemplu ipotetic: dacă eşti homosexual într-o societate unde homosexualitatea e incriminată de lege sau neacceptată de societate, devii şantajabil. Dacă securitatea alege să nu te bage la zdup, ci să te propulseze profesional şi politic, devii numai bun de manevrat pe termen lung, chiar şi când ajungi prim-ministru.

  • Reply
    tudor
    11 octombrie 2014 at 14:00

    Firea???!!!….as putea spune o ” scroafa” dar aduc injurii animalului….atunci spun simplu….astia ne sunt politrucii… avizi si avari, mincinosi , hoti si vardisti, escroci si militieni….miliardari si saraci(cu duhul)…

  • Reply
    Ben Ami
    12 octombrie 2014 at 8:30

    in… firea ei intra multe!

  • Reply
    prisacariu | Pînă și tovarășul Iliescu a zis-o: Firea, țața proastă a satului
    13 octombrie 2014 at 21:32

    […] în PSD s-au prins unii că idioțenia Gabrielei Firea îl torpilează pe Ponta, pînă și nea Nelu Iliescu a ieșit să dea o mînă de ajutor. Și i-a dat cîteva […]

  • Reply
    Miribel
    19 noiembrie 2014 at 15:26

    Afirmatiile doamnei Firea au lasat o impresie puternica asupra mea si a familiei mele…personal am simtit o durere profunda si o mare tristete, insotite de un sentiment de groaza. CUM este posibil ca o fiinta umana si mama pe deasupra sa aiba asemenea lipsa de intelegere si respect pentru suferinta, nesansa, pur si simplu pentru destinul unei persoane , egal ca este vorba despre Klaus Iohannis si sotia lui sau despre orice alta familie aflata in aceasta situatie??!! In lunga mea carierea de medic si in toate drumurile mele prin tara si prin lume nu am intalnit afirmatii mai dure si o calcare in picioare a sufletului unor oameni . Am vazut de curand, oripilati, la televizor cum grupari extremiste decapiteaza oameni pentru a-si sustine si transmite idealurile macabre. Acum vad cum rautatea impinsa la extrem poate decapita suflete….Incredibil, dar din pacate adevarat.
    Nu stiu ce foloase are doamna Firea prin discreditarea de aceasta maniera a unei persoane, de altfel nici macar nu conteaza cine e persoana… Ceea ce este sigur, si va afla ceva mai tarziu aceasta sa zicem inca nemeritat doamna, este ca nimic nu ramane nepedepsit, pana la urma nimic nu e intamplator si ca, da, greselile se platesc pe lumea aceasta. Si ea va fi un cap de lista pe lista rautatilor de condamnat si pedepsit. Deja pot sa zic, doar Dumnezeu o va putea ierta, noi vom deveni poate indiferenti dar asemenea josnicie NU se poate sterge si nici scuza vreodata !!

  • Reply
    prisacariu | S-a nascut copilul (posibil) mintuitor al politicii romanesti
    25 decembrie 2014 at 13:22

    […] Putina istorie recenta ar fi utila. Sint sigur ca nu ati uitat: poate cel mai stupid atac al echipei lui Ponta impotriva lui Iohannis s-a dovedit a fi unul din cele mai autodistructive, de fapt. E vorba de atacul la familia “incompleta”, fara copii, a celui care azi este presedintele Romaniei. Era evident inca de atunci ca ce trebuia sa-i ia puncte electorale lui Iohannis se transformase intr-o pierdere pentru Ponta (sursa). […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *