Blog in, blog out: Ponta nu vrea vot liber în Vest ci întoarcerea spre Est

Cînd vrea, dl. Ponta poate – „Ar fi putut face guvernul mai mult pentru desfăşurarea în bune condiţii a scrutinului peste graniţe? Sigur că da. Ia să facem noi o comparaţie cu referendumul din 2012, atunci când dl. Ponta & partidul s-au dat peste cap ca să asigure “condiţiile”. (…) Deci se poate, dar de ce să mişte acest guvern ceva în interesul cetăţenilor dacă n-are nimic de câştigat partidul din asta?” (petreanu)

Președintele Ponta duce România spre China și Rusia, ca Viktor Orban – „If Mr Ponta wins, he is likely to consolidate his power base and reorient Romania’s foreign policy towards Russia and China, much as Viktor Orban has done in Hungary. Mr Ponta was among the few EU leaders to attend the winter Olympics in the Russian resort of Sochi this year, and allegedly praised the Chinese Communist Party during his visit to Beijing in September (prompting the opposition to demand a retraction).” (the economist)
Tot Băsescu îl face pe Ponta președinte – „Istoria îşi recuperează de regulă personajele şi timpul ne va demonstra dacă Traian Băsescu a greşit sau nu, ducându-şi mandatul până la capăt, dar până atunci, măcar în astea două săptămâni, până când partidul lui Victor Ponta nu va fi pus mâna pe cam tot ce înseamnă putere executivă şi legislativă în România, cred că Traian Băsescu ar face un mare bine să stea un pic mai ascuns.” (biziday)
p

You May also Like...

Blog in, blog out: de ce votăm hoți
8 octombrie 2014
Blog in, blog out: Nobel în țara condusă de un plagiator
9 octombrie 2014
Blog in, blog out: SIE, creatorul monstruos al unor lideri politici controlabili?
15 octombrie 2014
9 Comments
  • Reply
    politicstand
    5 noiembrie 2014 at 12:51

    De asta vom ieși în stradă.

    • Reply
      Nea
      6 noiembrie 2014 at 8:50

      Mai bine îţi convingi 10 prieteni să iasă la vot

  • Reply
    Mihai
    5 noiembrie 2014 at 13:28

    Am o intrebare, generata de anumite observatii ale mele, care pot fi de altfel gresite. Mi se pare ca B1 si-a modificat putin comportamentul si parca s-a intreptat spre Ponta. Gresesc?

    • Reply
      pensionara
      6 noiembrie 2014 at 0:16

      Si eu am avut aceeasi impresie.

      • Reply
        MIHAI
        6 noiembrie 2014 at 8:11

        In cazul in care modificarea asta de abordare e adevarata, vad 2 variante:
        1. tactica de negociere cu Iohannis. Nu cred ca o sa functioneze.
        2. plan pe termen mediu si lung. Demotivarea alegatorilor, ramanearea dreptei in opozitie, opozitie in care PMP ar putea deveni cel mai vocal partid, eventual cel mai important, prin ruperi din PDL si PNL.
        Nu cred ca vreuna din variante o sa funtioneze, intrucat telespectatorii B1 sunt in mare parte anti PSD, deci orice tactica de demotivare nu o sa functioneze prea mult. Sper. Ponta presedinte pana in 2019 ne-ar costa prea mult.

  • Reply
    Cockwork Orange
    5 noiembrie 2014 at 13:43

    Nici nu-mi pot imagina un imbecil arogant ca ăsta preşedinte. Dacă cumva câştigă, a doua zi am şi plecat prin Europa. Mi-ar fi prea greaţă să-l văd pe sticlă cu moaca aia greţoasă de curvă masculină şi zeflemitoare în fiecare zi.

  • Reply
    Nea
    6 noiembrie 2014 at 8:52

    Ţin minte cum au întins ora de închidere a urnelor în 2012, la referendum, doar, doar fac de-un cvorum. Trimiteau urne mobile prin tabere, să nu se deranjeze domnii profesori.

  • Reply
    waterfall
    6 noiembrie 2014 at 11:14

    Chestiunea este vizibila de pe luna.
    Si fiindca tot am dat intamplator peste Balanel (Sova) la un post de stiri aclamand parteneriatul strategic cu China mi-am amintit cum numara Dragnea si stelele de pe cer ca sa le iasa voturile la referendum imediat dupa inchiderea urnelor.
    Pana sa cenzureze Miaunel si internetul n-ar fi rau sa ne formam o parere despre parteneriatul strategic, dincolo de limbile in urechi pe care le administreaza guvernul liderului suprem, cu Republica Populara Offshore. Ca tot e la moda Microsoft-EADS.
    http://www.icij.org/offshore/leaked-records-reveal-offshore-holdings-chinas-elite
    Ce „baieti destepti” din intermedierile pe energie or mai rasari de pe urma acestor memorandumuri nu putem sti. Poate aceeiasi.
    Sa abordam un alt topic in voga, marea pasiune a lui Balanel si Miaunel – infrastructura rutiera de mare viteza. Incerc un sentiment de obiectivitate si propun un reportaj Al Jazeera:
    http://www.youtube.com/watch?v=_NEktP41lNY
    Ca urmare a accidentului a avut serioase probleme in a-si impune tehnologia derivata de la Siemens/ Bombardier. Pana si in Turcia a fost marcata de ghinion, dar a reusit in Argentina falimentara si Mexic.

    • Reply
      CarmenD
      7 noiembrie 2014 at 20:52

      Buna seara,
      „Pe 23 iulie, 2011, un tren de mare viteză a lovit puternic un alt tren în oraşul Wenzhou, iar patru vagoane încărcate au căzut pe un viaduct aflat la suprafaţă. Oficialii au anunţat că accidentul s-a soldat cu 39 de morţi, dar numărul real de morţi se ridică la câteva sute. Vice-premierul de atunci Zhang Dejiang a ordonat îngroparea trenului, preîntâmpinând astfel orice investigaţie.”
      Si Zhang Gaoli, aflat in mari tandreturi cu Dragnea, si-a inceput cariera in industria petroliera (semnat recent huge gas deal with russia) si a ocupat mai multe posturi importante in economiile provinciilor de coasta. Visa si la C-ta. In orasul port Tianjin, s-a ocupat de ingroparea adevarului in legatura cu un incendiu dintr-un mare mall in care au murit cateva sute de oameni, insa raportat numarul oficial al mortilor a fost de doar 10 pt ca toarsu’ candida la vremea aia… era in carti pt functia de vicepremier si nu dadea bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *