Ce nu spune nimeni public: PSD ar fi înhățat 5% din voturi

De duminică încoace, în șoaptă, pe la colțuri, aceliștii lui Iohannis vorbesc de un turism electoral masiv al PSD, în special în județele din sud. Se pomenesc 500.000 de voturi care ar fi fost pompate în candidatul Victor Ponta, adică 5% fără care Victor Viorel ar fi adunat doar 35% din voturi și ar fi stricat feng shui-ul social-democrat duminică seara.

Din nefericire, nimeni nu-și asumă oficial atacul, cu probe sau măcar cu indicii. Din păcate, statul e profund impotent cînd vine vorba de verificat eventuala fraudă la vot. Exemplul cel mai clar de blat al statului este lipsa de reacție pe milionul de voturi strîns pe liste suplimentare. Un milion de voturi, adică de două ori mai multe decît în turul întîi din 2009, necontrolate de nimeni în acest moment (sursa) dar care ar putea ascunde o bombă cu fragmentare. Fragmentare a blocului de 40% al lui Victor Ponta.
Vorba lui Cristi Pantazi de la Hotnews: „Alo – Opoziția, ziariști, DNA, SRI, ONG-uri – se ocupă cineva de cele 11% din voturi pe listele suplimentare? E cineva curios să-i cunoască pe turiștii și studenții din Giurgiu, Olt, Călărași?” (sursa)
h

You May also Like...

PSD, fără mănuși după prezidențiale: asalt asupra ANI, la ordinul baronilor
24 noiembrie 2014
Pe Miss România nu o întreabă nimeni de unde a avut banii pentru galeria de artă a lui Vâlcov?
22 mai 2015
De ce vrea Dragnea cenzură totală? Ca să câștige Cotroceniul
14 decembrie 2017
11 Comments
  • Reply
    Liana
    6 noiembrie 2014 at 12:35

    Suntem multi cei care nu am fost la vot,prezenta a fost de 53%.de ce nu-l demascati pe Ponta?Aratati oamenilor adevarul.Ponta actionar la,,EUROPA FM,,.. Au aparut informatii in dosarul EADS.Este strigator la cer V.BLABA IA MITA DE 80 MILIOANE DE EURO SI I.TIRIAC NUMAI 20 MIL.EURO.

  • Reply
    dana
    6 noiembrie 2014 at 14:27

    dupa taraboiul de neam-prost facut in 2012 cu 2 milioane voturi furate si nedemonstrate a fi fost furate, nu-i mai crede nimeni. ii bat astia cu armele lor

  • Reply
    Nea
    6 noiembrie 2014 at 16:03

    Dar se ştie că noiembrie e o lună turistică prin excelenţă, tuturor le arde de plimbare, mai ales lumpenilor şi pensionarilor din judeţe de asistaţi social cum sunt cele sudice.

    • Reply
      Radu
      6 noiembrie 2014 at 18:01

      Ba frate, eu nu cred o iota din ce zic acl-istii astia de care vorbesti tu. Ori i-ai inventat tu, ori sunt niste imbecili.
      In loc sa-si fi vazut de campanie pe bune si sa puna umarul la respingerea ciumei rosii, acelistii au stat si s-au masurat intre ei. Ia uite pedelisti, ia uite penelisti, ia uite ca ne unim, maaama ce chestie. Ponta defila si acelistii se masurau intre ei.
      Hai, Cataline, sa nu fim penibili!

      • Reply
        prisacariu
        6 noiembrie 2014 at 18:14

        pai, atunci, nu fi:)

        • Reply
          Radu
          6 noiembrie 2014 at 19:21

          Fix raspuns de (…)

          • prisacariu
            6 noiembrie 2014 at 19:26

            radu, cenzurez injuraturi. si prosti. cu replica ta ai intrunit ambele conditii

  • Reply
    rares
    6 noiembrie 2014 at 18:17

    http://bacauinfo.ro/toate-stirile/top-story/baieti-v-ati-facut-antrenamentul-pentru-turul-doi-voturile-lui-iohannis-din-berzunti-au-disparut-de-la-numaratoare-pana-la-transmiterea-proceselor-verbale.html – 6 voturi sunt aici (poti sa nu lasi linkul, ca informatie)

    • Reply
      maria
      6 noiembrie 2014 at 19:30

      Pontanacii au furat tot timpul,fie direct,fie indirectsi nimeni nu face nimic.P.S.Cataline,poti sa/mi explici ,daca poti,ce este cu inflatia de ,,rosii” de la B1?

  • Reply
    Nasul TV » Ce nu spune nimeni public | PSD ar fi înhățat 5% din voturi
    6 noiembrie 2014 at 19:09

    […] Sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    narcis purice
    6 noiembrie 2014 at 22:43

    sa-i…………………………………………….castige ceilalti .
    mi-e somn,si-o GREATA.
    vizionari cu placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *