Ponto, da' Cosma? Da' Bunea-Stancu? Da' Adam? Ești jalnic

Cel mai fraier traseist politic din univers, Marian Cristinel Bîgiu, e dat de Ponta drept material didactic poporului la lecția „cum noi, comuniștii de pradă din PSD, sîntem anticorupție”. Bîgiu, șef al CJ Buzău, a trecut de la PNL la PSD înainte de alegeri, pe ordonanța de urgență a traseiștilor. Iar în seara de Moș Nicolae a luat o șpagă pentru care a și fost arestat aseară. Iar Ponta, azi, a cerut excluderea lui din PSD (sursa).

Mai e nevoie să subliniem ipocrizia incredibilă a acestui penibil șef al PSD? Păi, elanul ăsta anticorupție a lipsit cu desăvîrșire la baronul PSD de Prahova, Mircea Cosma, de asemenea arestat (dar la domiciliu), ca să nu mai vorbim de tupeul fără margini în cazul fiului lui Cosma, deputatul PSD Vlad Cosma, pe care chiar deputatul Ponta l-a salvat de arest prin votul său. Dar baronul PSD de Brăila, Gheorghe Bunea-Stancu, a fost exclus din PSD după ce a fost arestat la domiciliu? Dar deputatul PSD Ioan Adam, arestat în dosarul retrocedărilor (dosar în care mai este pus sub acuzare și socrul Ilie Sârbu), a fost exclus din PSD?
În nici unul din aceste cazuri nu a operat excluderea.
Ponto, funia e la par, ar trebui să ai o minimă demnitate și să dispari acum, pînă nu te iau procurorii direct din Palatul Victoria.
P.S. Îi uitasem, nu știu de ce, pe Nicușor de la Constanța, pe Duicu de la Mehedinți și cred că or mai fi și alții.
p

You May also Like...

Dacă trăia în Germania, Ponta n-ar fi avut nici Bac-ul. În România, Schulz ar fi fost doctor
28 aprilie 2014
Ponta, Cazanciuc, Oprea și fascinanta poveste a unei știri Agerpres dictate de "interesul național"
10 iunie 2015
Marea minciună a lui Ponta: decizia politică nu poate fi pedepsită
9 iunie 2015
5 Comments
  • Reply
    gruia
    8 decembrie 2014 at 15:44

    …Da` popa s(c)arbu? Da` altii,multi altii din aceasta organizatie infractionala mafiota numita pzd?

  • Reply
    L
    8 decembrie 2014 at 16:25

    Puiemonta ne crede fraieri pe toti, ca pe fraierii care l-au votat cu picioarele. Si amnezici. Crede ca daca trece timpul, uitam ca inca mai e la Palatul Victoriei… Crede ca trecand timpul isi poate cosmetiza imaginea de borfas intr-una de puber nevinovat, avand numai intentii bune, dar sabotat, mereu, de altii. Nu, fa, Puiemonta! Nu uitam. Nu uitam nici ce-ai facut in toti acesti ani si nu uitam nici cine esti. Si nici DNA nu va mai avea retineri sa… te retina. Cat de curand. Nu ma mir ca acestui neobrazat abject nu-i crapa obrazul de rusine sa stea cocotat in functia de premier. E un nesimtit din nascare.

  • Reply
    Gloria Bancu
    8 decembrie 2014 at 21:17

    Felicitari! Tutuianu s-a retras, ati castigat pariul!

  • Reply
    Simona
    8 decembrie 2014 at 23:11

    Nu trebuie să uităm ! Nimic nu trebuie uitat! Ori facem curățenie, ori ne anulăm ca popor, nu avem prea multe alternative !

  • Reply
    narcis purice
    10 decembrie 2014 at 14:46

    …dar parul este putred.funia nu-i destulă
    ş-ncă are tupeu ăst …….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *