Jurnalu' lu' puiemonta. 9 decembrie

9 decembrie. 21.25. Nu mai pot cu Petreasca, abia aștept să remaniez Guvernul și să scap de ea. Deși mă omoară Adelu cu telefoane și sms-uri să o păstrez, că părinții ei de la Cornu aproape s-au mutat la el și îl toacă toată ziua să pună o vorbă pe lîngă mine. Pînă la urmă, aș putea să o păstrez, dar e un lucru peste care nu trec.

Și anume: are mustață mai pronunțată decît a mea! Ca și cum nu era suficient că nu mă crede nimeni că am 42 de ani, nici mustață nu pot să-mi las! Dar poate ministra mea de Finanțe!!! Altfel, e fată bună, chit că n-am înțeles nimic din ce mi-a bălmăjit după discuțiile cu FMI. Iar Darius de la Buget nici atît, deși dădea din cap cu precizia unui metronom și apoi se uita la mine complice.
A propos de fraieri: azi m-am văzut și cu Țîțus (că așa-l alint eu pe fostul de la Externe, îi pun diacritice). Își frîngea mîinile și vorbea pe tonul ăla al lui smiorcăit și prețios că o să-l cheme la DNA și ce să zică el acolo, că eu știu, doar, că am făcut totul împreună și că am decis în Guvern și totul a fost legal, nu? M-a întristat, ăsta e mai penibil și decît mine cînd încerc să par umil, așa că l-am expediat zicîndu-i că am de negociat cu FMI și m-am închis în birou. Unde mi-am pus tricoul lui Ghiță Mureșan și am băgat trei ore de GTA.
pp

You May also Like...

Jurnalu' lu' puiemonta. 19 decembrie
19 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 10 februarie
10 februarie 2015
Jurnalu' lu' puiemonta. 11 decembrie
11 decembrie 2014
3 Comments
  • Reply
    Eugen
    10 decembrie 2014 at 1:17

    Tara moare si baba se piaptana. Ma uitai si la prostii aia de la hotnius si tot nimic, ii dau incolo si-ncoace cu 1.4% deficit.
    Pai asa ne fu vorba?
    https://www.govtrack.us/congress/bills/113/hres758/text

  • Reply
    gruia
    10 decembrie 2014 at 7:48

    Hahahaha,Cataline! Nu scap niciun episod!

  • Reply
    ALMA
    10 decembrie 2014 at 13:47

    Are multe obligatii premierul! HI,HI,HI!
    Cataline, am urmarit emisiunea de aseara si vreau sa iti fac o recomandare:
    Cand vreunul dintre uselisti gen Nicolicea te mai bate la cap cu „traseismul de grup”, intreaba-l ce scrie pe carnetul lui de partid, membru usl sau unpr!?Si-i inchizi gura pentru totdeauna. Ma enerveaza vulpoiul asta.
    Unde dracu s-a mai vazut ca sa schimbe o LEGE cu OUG!? Suntem de rasul lumii cu acest tip de „democratie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *