A venit momentul recompensării lichelelor lui Ponta. Azi, Liviu Pop

Ponta și-a petrecut Ziua Națională a României oferindu-i un loc călduț, de adjunct al Avocatului Poporului, fostului procuror general al României. E vorba de Mircea Criste care, în 1998, încălcînd legea, l-a transferat pe acneicul Victor Ponta în Parchetul General (sursa).
Două săptămîni mai tîrziu, Ponta a recompensat din nou lichelismul. De data asta, cu o funcție de ministru.

Ministru pentru Dialog Social. Aparent, o funcție executivă fără mare importanță, acordată în al patrulea guvern Ponta lui Liviu Pop, cel care a mai deținut această poziție și în primul guvern Ponta, în 2012. Cînd Pop a fost interimar și la Educație. Un interimat cît patru mandate de premier ale lui Ponta: dacă Pop nu ar fi anulat verdictul oficial de plagiat al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) (amănunte, aici), Ponta ar fi trebuit să demisioneze încă din iunie 2012, la nici două luni după ce devenise prim-ministru al României. 
Dar, după ce coada de topor Liviu Pop a hăcuit și CNATDCU, și verdictul de plagiat, Ponta și-a continuat mandatele de premier fără nici o jenă. Iar azi, tot fără nici o jenă, coada de topor Liviu Pop este reinstalată în Guvern. Ce modalitate mai bună să sărbătorească plagiatorul Ponta 25 de ani de cînd oameni mureau în ’89 pentru a înlătura regimul unui cizmar și al unei savante de renume mondial?
pp
(sursa foto)

You May also Like...

Traiasca tovarasul Iliescu, URSS si noul partid comunist democratic!
26 decembrie 2014
Mircea Diaconu: revoluționarul din '89 e acum garantat de turnătorul Felix la europene
19 martie 2014
Mahmurul și-a făcut datoria, mahmurul poate să plece
16 ianuarie 2018
26 Comments
  • Reply
    valerianus
    17 decembrie 2014 at 12:57

    Coada de topor, coada de topor dar il invitati zor nevoie mare la B1TV! Macar daca tot il chemati, radeti de el!

    • Reply
      prisacariu
      17 decembrie 2014 at 12:59

      clar, nu mai trebuie lăudat, ca pînă acum:D

      • Reply
        L
        17 decembrie 2014 at 13:31

        Liviu Pop este o rusine. Asa cum este intregul guvern Gunoimonta. Impreuna cu toti cei care au votat acest guvern absolut pestilential. Ma intreb cam pana unde poate merge tupeul si nerusinarea lui Gunoimonta, cam cata vreme ne va mai sfida cu infantilismul, obraznicia si incompetenta sa? Eu zic ca a venit vremea ca DNA sa ne scape urgent de acest ratat, individ care a ajuns premier printr-un grav accident al istoriei, rezultat al unei manipulari si a unor minciuni care ar putea chiar face subiectul unui dosar penal pe bune. Cat despre politrucul sinistru Liviu Pop, acest gandac nu va mai fi nimic in cateva luni de zile. Atunci cand nici Gunoimonta nu va mai fi nimic. Genul asta de gunoaie umane ajung, implacabil, la groapa de gunoi a istoriei. Oricat ar evita si ar incerca acestia sa pacaleasca realitatea si adevarul.
        P.S. Opozitia e pasiva si ineficienta. Pare chiar complice cu acest guvern jalnic si penal. Iar Iohannis, care tace inexplicabil (sau nu?), e marioneta perfecta a PNL la Cotroceni. Il vom regreta amarnic pe marinar.

      • Reply
        L
        17 decembrie 2014 at 13:39

        @Catalin Prisacariu
        Cataline, eu chiar iti propun sa-l inviti in emisiunea ta din aceasta seara pe acest sinistru Pop, si sa-i spui direct, in fata, ca e o coada de topor. Ce zici? Eu zic ca merita sa-i transmit personal asta. S-o faci inclusiv in numele nostru, al fanilor tai. Accepti provocarea asta, ce zici?

        • Reply
          prisacariu
          17 decembrie 2014 at 13:51

          va veni. dar vineri, nu azi

          • L
            17 decembrie 2014 at 14:53

            Daca deontologia jurnalistica nu-ti va permite sa-i spui verde in fata tovarasului Pop ca este o coada de topor sinistra, sa-i spui ca-i transmitem noi asta, cititorii tai de pe blog. Si telespectatorii emisiunii tale. Multumesc.
            P.S. Acest Pop s-a acoperit de un munte penibil, de ridicol si de rusine in ultimii ani. Mai grav este ca traieste in negare si ca nu realizeaza asta. Sau realizeaza, dar e atat de nesimtit incat nu-i pasa. Sa-I mai spui lui Pop ca este Grajdanul lui Gunoimonta. Apropo, ce se mai aude de Grajdanul original, ala al lui Adelu Bombonelu? Parca-l luase DNA-ul la intrebari? A scapat?

    • Reply
      ioana dobrescu
      17 decembrie 2014 at 13:09

      si pe mine ma deranjeaza prezenta lui la b1, le-am scris sa nu-l mai invite, tipul e întors cu cheita lui ponta, un jegos bîlbîit !

      • Reply
        valerianus
        17 decembrie 2014 at 13:27

        Exact, ai inteles mai repede decat „sarcasticul” dl. Prisecariu. Musiu Pop nu stie decat refrenul: La referendum impotriva lui Basescu au votat 7,4 milioane de romani!”

    • Reply
      Mânjină Doru-Adrian
      18 decembrie 2014 at 14:07

      Moroșenilor dacă îl mai alegeți pe bondocul de liviu pop sunteți doar o masă de roboți.Datorită lui marele mahalagiu de prim(mincinos)ministru al României a putut să fure de la bugetul țării spor de doctor în stiințe,keafă de conferențiar universitar și leafă de șef de guvern.Ce face parchetul acum că ponta a recunoscut hoția din bugetul de stat:

  • Reply
    JULES VERNE
    17 decembrie 2014 at 13:21

    care este totusi limita acestui individ , ponta ?

  • Reply
    Francisc
    17 decembrie 2014 at 13:26

    Acest om este un mizerabil oportunist fara caracter. Ma mir ca este chemat la B1 in diferite emisiuni. Intr-o societate normala un om de teapa acestuia este marginalizat si evitat nu invitat in emisiuni TV. Domnilor de la B1 tineti cont de aceste argumente si lasati-l sa dispara in adancurile mocirlei in care este.

  • Reply
    L
    17 decembrie 2014 at 13:35

    Breaking news!!!!
    Ordonata traseistilor (devenita lege) a fost declarata neconstitutionala!!! Tovarasul Ciorbica, avocatul PSD dator vandut la banci, oare cum se simte? Sau nu se simte? Nimeni nu-i cere demisia acestui mizerabil politruc? Ce mai cauta in functie? Sa aiba minima onoare si bun simt sa plece, sa-si dea demisia! Azi.

  • Reply
    dana
    17 decembrie 2014 at 14:14

    de lichelele pdl nu prea vorbeati! una din ele e udrea pe care o adorati acolo la b1! mai usor cu epitetele, putina moderatie nu strica…

    • Reply
      prisacariu
      17 decembrie 2014 at 14:33

      serios? o să cer exemple și pariez că nu există

    • Reply
      L
      17 decembrie 2014 at 14:59

      Mda… Te deranjeaza ca (acum) vorbim despre lichelele idolului tau? „Moderatie”? Glumesti? Arunca niste priviri ceva mai profunde inspre „moderatul” tau, Gunoimonta! Ce-ti spune acest individ? Incredere, nu? Onestitate, nu? Bun simt, nu? Moralitate, nu? Competenta, asa-i? Nu ti-e rusine? Cu cine sa fim moderati? Cu specimenul pestilential caruia ii plangi tu de mila? Nu merge. Nu tine. O sa-l injuram ep acest individ pana cand va ajunge un derizoriu ca personaj public. Desi el chiar este un derizoriu.

      • Reply
        dana
        17 decembrie 2014 at 17:24

        hai sa fim sinceri!!!!! cine vorbea de mafia pdl, de stelu, de crinuta si de toti mafiotii din 2009-2012? b1 cumva? nu, antenna 3 si ii faceati fanatici dar se vede treaba ca aveau dreptate. si acum sorina matei se mira vaaaaaaaaaaaaai da cit s-a furam domne!!!!!

        • Reply
          L
          18 decembrie 2014 at 13:40

          Iti reamintesc ca Gunoimonta, fanul si, in acelasi timp, sluga Latrinei3, a fost avocatul personal al lui Cocos. Gunoimonta fiind un pisicut in fata lui Cocos. Te-ai intrebat vreodata daca Gunoimonta a avut si alt gen de relatii de „afaceri” cu stapanul lui de atunci, Cocos?Latrina3 n-a spus niciodata asta, in schimb a manipulat grosolan populatia mai putin educata a acestei tari, colportand o multime de minciuni si dezinformari, exact asa cum ar fi facut orice minister al propagandei unui regim dictatorial. Dimpotriva, in lupta politica (lupta pe care o televiziune serioasa n-ar trebui niciodata s-o promoveze, implicata fiind de o parte sau de cealalta a baricadei) a trustului inftactorului si turnatorului Voiculescu, a fost promovata o alta gasca de penali sinistri, condusa de Gunoimonta si Cacarau. Asa ca, ia mai slabeste-ma cu slugoii aia jalnici de la Latrina3! Care n-au facut nimic altceva decat sa se implice direct si fatis intr-o lupta politica, mintind si manipuland grosolan in interesul politic al unui patron declarat turnator si, ulterior, dovedit infractor. Latrina3 nu reprezinta media. Latrina3 este un veritabil minister al propagandei care apartine unor interese politice si economice ale unei alte gasti politice, care reprezinta tot ceea ce e mai rau in aceasta tara. Latrina3 va pieri exact asa cum merita. Stiu ca vei jeli amarnic la decesul Latrinei3, insa n-am ce-ti face… O meritati. V-ati hranit ani la rand cu tot ceea ce baga in voi Latrina3, fara ca voi sa puneti macar o clipa la indoiala toate manipularile ordinare care nu urmareau nimic altceva decat aducerea la putere a unei clici puse pe furat, sub masca lozincii de tot rasul „Dreptate pana la capat”. Ce vedem acum? Coruptia endemica si profunda pe care fostul USL, actuala coalitie aflata la guvernare, a promovat-o si pe care DNA a devoalat-o in toata uratenia ei. Problema e ca Latrina3 s-a prefacut in modul cel mai ipocrit cu putinta ca lupta impotriva hotiei, insa Latrina3 era hranita sistematic din banii furati de Varan. Nu-mi da mie Latrina3 ca exemplu de moralitate editorial, ca ma apuca rasul si dezgustul.
          P.S. Oricine a furat si a comis infractiuni, sa plateasca. Indiferent de care parte a baricadei politice s-ar afla. Pricepi cucoana?

        • Reply
          L
          18 decembrie 2014 at 13:45

          Si inca ceva…. Gunoimonta este cel care a propus-o ca sef al DIICOT pe Alina Bica!!! De ce omiti „amanuntul” asta? E foarte important. S-ar putea sa aflam ca alaturi de Crinuta si altii de care vorbesti dumneata, sa aflam ca sunt si altii, cu fire ce duc direct catre Ghita, Gunoimonta, Dragnea s.a. Cei pe care Latrina3 I-au sprijinit fatis si agresiv sa ajunga la putere. Contrar oricarei norme de bun simt si de deonotologie jurnalistica. Presa nu are a se implica direct in lupta politica. Iar Latrina3 asta a facut. Si asta face in continuare. Pacat ca inca nu te-ai prins. Sau poate ca te-ai prins, dar iti convine. Ai face bine sa nu mai iei drept axiome tot ce latra slugoii aia de la Latrina3. E doar un sfat amical. In rest, e dreptul tau sa ai orice optinui politice doresti.

    • Reply
      petre
      17 decembrie 2014 at 16:03

      Luat cu Ponta IV ,de pe site ul DNA :
      „COMUNICATE
      urmărire penală
      16 decembrie 2014 Trimitere trafic de influenta peste 10.000 euro
      16 decembrie 2014 Trimitere prim procuror PJ Orșova și șef SIF Mehedinți
      15 decembrie 2014 Reținere primar Beiuș
      15 decembrie 2014 Reținere fost director executiv Finanțe Satu-Mare
      15 decembrie 2014 Trimitere fost șef serviciu logistic RATB ș.a.”
      PS n-am nici o urma de simpatie …..politica pentru Udrea,dar deocamdata lipseste de pe comunicatul DNA . Deocamdata. Cand o fi , o vom „porcai” de-i vor sari fulgii .Pana atunci o flegma pentru Ponta si Ciorbea.

  • Reply
    Liana
    17 decembrie 2014 at 16:21

    SUNTETI INCOSTIENT.VOI CEI DE LA B1 CULTIVATI TALENTUL ACESTUI PERSONAJ.

  • Reply
    Nasul TV » A venit momentul recompensării lichelelor lui Ponta | Azi, Liviu Pop
    17 decembrie 2014 at 16:30

    […] sursa prisacariu.ro […]

  • Reply
    Gopo
    17 decembrie 2014 at 18:33

    Dumnezeule cat am iubit povestirile vanatoresti ale lui Ionel Pop ,va aduceti aminte de Lord cainele ala melancolic?Cum dracu am ajuns sa fac amestecul asta?Habar nu am,cred ca iar am gresit doza.Ionel Pop era prieten cu Sadoveanu. Liviu Pop e prieten cu Ponta.Need I say more?

  • Reply
    Gina
    19 decembrie 2014 at 0:23

    Am aflat de la emisiunea dvs. din seara aceasta ca veti avea invitat pe d-l Liviu Pop, intr-o emisiune din zilele urmatoare. Sper sa am puterea sa o urmaresc. Din pacate sunt cateva persoane pe care pur si simplu nu le pot urmari (ex. d-nii Liviu Pop, Nicolicea, Serban Nicolae, Daniel Florea, Radu Popa).
    As vrea sa-l rugati pe d-l Pop sa ne relateze cum a intrerupta sedinta CNATDCU si ce schimb de replici a a avut cu acad. Viorel Barbu. De asemenea, poate ne explica de ce a ales acel numar al membrilor noii comisii (mai mare decat dublu fata de cel initial – 21/44 – adica sa fie siguri de rezultatul noului vot in cazul plagiatului d-lui Ponta?).

  • Reply
    Basencu
    19 decembrie 2014 at 9:26

    Barosane
    Cristoiu a sesizat ca Santa Klaus si a ales blonda lui, dupa modelul chiorila.
    Amandoua apsolvente de drept la aceeasi harvard-particulara. Chiar cadavre didactice la aceleasi harvarduri..
    Ambele consiliere juridice.
    Una la rapps, alta la avas.
    Ambele contracte de asistenta juridica de la stat.
    Pe de alta parte era aberant sa la si un partid pe mana lu Orban.
    Vad ca cititorii tai te cearta ca inviti cetateni care au alte pareri decat ei sau decat tine.
    Sa aleaga ei pe cine inviti, prin sms, tarif 25 euro.
    Altfel, comandam muzica da nu platim. Ca pe net.

    • Reply
      prisacariu
      19 decembrie 2014 at 14:04

      ei, dacă a zis cristoiu, e cert!

  • Reply
    Oscar
    6 ianuarie 2017 at 0:53

    Silă maximă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *