Stați calmi, pericolul pentru România e uslamismul

Președintele Klaus Iohannis nu face declarații publice despre cum premierul Ponta semnează o OUG în propriul folos (renunțarea la doctorat) iar senatorul PNL Tudor Chiuariu (zice DNA) a cerut o șpagă de 2,5 milioane de euro în megadosarul retrocedărilor de pădure (sursa).

Același dosar în care sforarul Hrebenciuc și deputatul Ioan Adam (ambii de la PSD) sînt deja în arest de ceva vreme.
Pînă acum, cînd scriem, PNL (nici ăla mare, nici ăla mic) nu a glăsuit nimic în privința lui Chiuariu, de unde se înțelege că nu e o problemă că fostul ministru al Justiției, condamnat definitiv la trei ani și jumătate (cu suspendare) în alt dosar, e cercetat acum pentru o ditamai șpaga într-o combinație uselistă.
chiuariu

You May also Like...

Pînă și tovarășul Iliescu a zis-o: Firea, țața proastă a satului
13 octombrie 2014
Purtătorul de mîrlănie
25 noiembrie 2013
Nicolicea la Justiție. Portretul canaliei politice la maturitate
17 aprilie 2019
16 Comments
  • Reply
    cainelemuntelui
    11 ianuarie 2015 at 14:12

    Ce se mai poate comenta , , cred ca ne-am pacalit , greseala s-a facut in primul tur al alegerilor. Asa se vede din varful muntelui .

  • Reply
    Oscar
    11 ianuarie 2015 at 14:28

    Și când îi spunea Băse lui Inimă Zburdalnică (pe vremea când Chiuariu făcea pe valetul puciștilor la Palatul Victoria, ca ministru al justiției) că stă la masă cu mafioții, ”poligamul” făcea fețe-fețe, iar hoașca de la AMR (Viorica Costiniu) mieuna pe teveuri că Băsescu afectează independența justiției. Bă, dar nu s-o găsi vreun ”terorist” prin țara asta dispus să facă dreptate, băgându-i Chiuariului un falus erect de dromader până-n esofag?

    • Reply
      Nea
      12 ianuarie 2015 at 7:19

      Băsescu a greșit atunci, păi cu cine era să șadă la masă Tăriceanu (el însuși copil al mafiei), dacă nu cu mafioții? Doar nu cu Macovei.

  • Reply
    L
    11 ianuarie 2015 at 15:51

    Ma umfla rasul ori de cate ori ii aud pe propagandistii aia penelisti vorbind pe la tv despre „Marele Partid National Liberal”, referindu-se la PNL… De unde pana unde, „Mare”? Ce anume face „Mare” acest partid de politruci sinistri? Cat despre tacutul Iohannis, nu mai am nici o asteptare pozitiva de la el. A fentat electoratul care, pare ca a uitat asta, l-a votat pentru ca alternativa era un gunoi si mai mare: Pontalaul plagiator. Faptul ca Iohannis gaseste ca nu are nimic de comentat in legatura cu acel OUG scandalos emis de Gunoimonta, il descalifica. Inteleg ca tacerea e de aur, insa in cazul lui Iohannis tradeaza altceva: lasitate, complicitate, incompetent, intelegeri ascunse, collaborationism. O fi santajat? Intreb si eu… Ca prea nu are nimic de spus Iohannis asta… Prea ii tace gura. Insa cand vine vorba despre „scurgeri” (nu d’alea v….) e foarte neumultumit si cere rezolvari urgente… Sa mai terminam naibii cu „exotismul mediatic”, nu? Ma intreb daca nu cumva si caricaturistii de la Charlie Hebdo n-au fost, saracii, considerati mult prea exotici de catre sceleratii care i-au omorat… In contextual actual, romanesc, tacerea lui Iohannis mi se pare exotica si total neavenita. Si intalnirile conspirative pe care le are cu Gunoimonta, saptamanal, mi se par exotice…

  • Reply
    L
    11 ianuarie 2015 at 16:00

    Apropo de crimele comise la Paris de teroristi islamici, iata un citat care apartine unui editor american: „Dacă un grup mare de oameni sunt dispuşi să te ucidă pentru că ai spus ceva, înseamnă că acel ceva trebuia spus, pentru că altfel cel violent are putere de veto asupra civilizaţiei liberale”.

  • Reply
    dinu olarasu
    12 ianuarie 2015 at 4:00

    cataline, cataline, nu mai tipa atatea! caci tara poate vrea sa doarma. pe perna ei de lana. las-o furata, las-o fututa, las-o-ntr-o rana, nelamurita….nu mai tipa c-o violeaza una si altu…poate-i mai bine pentru…poate se-nvata minte… catalline, catalline…

  • Reply
    moshu49
    12 ianuarie 2015 at 5:22

    io’s liniştit, m-a luminat însuşi prezidentul de asta de cum deschide gura.
    aştept noua pensie mărită – ceea ce-ţi doresc şi ţie, mai la vară! – şi pe KWJ la Antena 3, că alfabetic asta urmează după Adevărul.
    Chiuariu, stai calm!, are de finalizat dracului Constituţia aia, shoulder-to-shoulder cu alţi granzi constituţionalişti, precum Antonescu, Schelean, Iordache, Pambuccian, Andronache, Donţu, Emacu, Podaşcă … iar la strung Hara Vochiţoiu.
    să pici, nu alta! 🙂
    totuşi Alinuţa – huţa-huţa! – i-a dat fo două săptămîni (deh, gîndire molcomă, de moldovean) să se ceară afară.
    îl va lua CAC Popescu-Tăriceanu în Famiglia lui? 😉

  • Reply
    Livia
    12 ianuarie 2015 at 11:00

    Poza e recenta ?

    • Reply
      prisacariu
      12 ianuarie 2015 at 11:05

      din perioada usl

  • Reply
    L
    12 ianuarie 2015 at 14:16

    Cataline, dar ce parere ai despre declaratia de astazi a lui Gunoimonta in legatura cu OUG-ul pe care si l-a dat in folos propriu? Cica, zice el, ne aflam in gluma „cu sapca, fara sapca”, raspunzand unei intrebari stanjenitoare despre doctoratul plagiat… Uitand ca, defapt, el este gluma proasta pe care trebuie s-o suporte in continuare aceasta tara. Gunoimonta isi bate joc de noi, pur si simplu. Individul asta ne sfideaza cu o obraznicie revoltatoare. Chiar nu exista leac de cojocul acestui impostor nenorocit? Este de neconceput cu un asemenea individ continua sa conduca guvernul Romaniei. Este incredibil cum Iohannis il tolereaza si cautioneaza in continuare pe Gunoimonta…

    • Reply
      prisacariu
      12 ianuarie 2015 at 14:41

      nu vazusem declaratia. e un jeg, desigur

      • Reply
        L
        12 ianuarie 2015 at 18:42

        Multumesc. Este exact raspunsul pe care-l asteptam. 🙂 Eu am zis ca e un gunoi, insa merge si jeg….

  • Reply
    nu conteaza
    12 ianuarie 2015 at 17:22

    ramane ca Johannis sa plece pana la Sibiu , cand vine Nuland .

  • Reply
    Nasul TV » Cătălin Prisacariu | Stați calmi, pericolul pentru România e uslamismul
    12 ianuarie 2015 at 18:19

    […] sursa prisacariu.ro […]

  • Reply
    DROMICHETE
    12 ianuarie 2015 at 20:22

    Domnule Prisacariu, astept sa-i intrebati in fiecare emisiune la B1 pe penelisti de ce nu l-au dat afara pe jigodia de chiuariu. Si la inceput, si la sfarsit !
    La un SRL, un amarat e ‘ushuit’ la 2-3 nemotivate ! Daca are si condamnare, e parfum pentru patron ca sa il beleasca !
    La astia in Parlament nu se aplica aceleasi legi ?
    P.S. Dupa ce a fost adus umilul de Scriblea la B1 mai lipseste sa apara Dragoteasca si Gadea.

  • Reply
    virgilius
    17 ianuarie 2015 at 15:02

    Știi care e paradoxul, Cătălin? Chiuariu mi-a fost profesor în facultate și era extrem de bun și de bine pregătit. Impecabil. Și nemilos cu cei care își băteau joc de materiile (2 la număr) pe care le preda din postura de lector universitar. Chiar m-am certat cu tata când l-au numit ministru al justitiei. Eu îii ziceam lu tata că omul e doxă de carte și tata îmi dădea scatoalce (filosofic vorbind) cu privire la faptul că e doar o săgeată… Deși era doar seminaristul unui prof meseriaș tare, la examenul scris, proful mare îl trimitea pe Chiuariu după ziare și cafea numai ca să mai poată copia unii care erau în plus acolo câteva rânduri, ca să aibă pe ce le pune un amărât de 5. Că dacă era Chiuariu în sală, nu mișca unul. În fine…Pentru mine, Chiuariu, doar ca profesor, are toată stima mea (am fost un elev de peste 8). De aceea, nu pot să concep cum un om, la interval de câțiva ani, devine un rebut moral. Pentru mine, acesta este cel mai bun exemplu când mă gândesc la celebra expresie: puterea corupe totul. Să îți pierzi sufletul (mă refer la onoare și verticalitate ș.a.) și să îți bați joc de numele pe care l-ai moștenit (dezonorându-ți familia – eu așa văd lucrurile) pentru niște bani? Sau a fost vorba de la început despre Dr. Jekyll și Mr. Hyde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *