PSD și-a dus pensionarii la mitingul pentru Antena 3

PSD și-a activat rețelele de pensionari din București și din câteva orașe din țară și le-a încolonat către Piața Constituției pentru a umple spațiul din fața scenei instalate de Antena 3.

Atât. Le ofer gratis această informație (nu că ar fi fost vreun mare secret) celor care o țin gaia mațu’ cu spiritul civic al telespectatorilor Antena 3.
a3
P.S. Și o fotografie relevant interpretată de Mantzy.
mutu a3

You May also Like...

Bomba alegerilor, amorsată de senatorii juriști: incompatibilii, liberi să candideze
26 aprilie 2016
PSD are contabilitate mafiotă. Adică ilegală. Autoritatea Electorală Permanentă i-a pedepsit cu 5.000* de lei amendă
16 ianuarie 2015
Și ea candidează la europarlamentare pe lista lui Vanghelie
24 aprilie 2019
17 Comments
  • Reply
    Mihai
    19 februarie 2016 at 19:35

    sunt convins ca e asa cum zici, dar bune ar fi si niste dovezi concrete. Nici nu era greu sa fie urmarite zonele adiacente pietii sa se vada cum se grupeaza si cine ii dirijeaza. Pacat ca nu mai avem ziaristi de teren/investigatie, ci doar datatori cu parerea.

    • Reply
      prisacariu
      19 februarie 2016 at 20:09

      clar! viata e trist si pustiu! doar ca eu nu mi-am dat cu parerea, stiu si organizatiile psd care i-au adunat si trimis acolo. daca ma rogi frumos, poate iti spun. sau nu, depinde cum vrea parerea mea.

      • Reply
        Mihai
        19 februarie 2016 at 21:04

        Acum de ce te basici? Era o simpla observatie – ca bune ar fi din cand in cand si dovezi/investigatii, nu doar „am auzit” si „mi s-a spus” si asa mai departe. Am zis si eu ca sunt convins ca au fost adusi de PSD, dar parca as astepta ceva mai mult de la presa. Nu doar tot o simpla afirmatie ca a mea. Daca stii si organizatiile, de ce nu ai dat niste telefoane sa iei declaratii on the record? Ca nu ar schimba cu nimic si sa enumeri niste organizatii PSD, daca tot nu ai nimic ce sa sustina afirmatiile. Credeam ca toate astea sunt lucruri basic pentru un jurnalist.
        Sau poate lucrezi la toate astea pentru a face un articol beton – in cazul asta, jos palaria si abia astept materialul final.

        • Reply
          prisacariu
          19 februarie 2016 at 21:38

          n-am timp, aia e, avem aci dăcât un amarat de blog:))

          • betronel
            20 februarie 2016 at 19:53

            „I bow a tear!”
            mmm, nu, nu chiar! nici macar in c*r nu ma doare de pezdezdezdede!
            dăcât fin’că, cinci zile pe saptamina, iti onorez orasu-ti natal cu prezenta mea si aduc aport la economia locala; si parasesc perimetrul – cu, macar, 80 km/h (in oras). astfel incit ma gindesc c-ar fi „frumos, elegant, cit de cit”, sa oferi detalii suplimentare 🙂
            ah.. si apropo de acea „colonie” (apartinind acelui oras mult mai mare) – crezi ca s-ar putea „scurta, din radacina” bradutii de pe bulevard (astfel incit sa fie vizibili pietonii)?
            arogant cu ultimu` paragraf am fost, se poate.

      • Reply
        marika
        1 martie 2016 at 15:02

        stii pe dracu’

  • Reply
    Mihai Georgescu
    19 februarie 2016 at 20:02

    Intr-adevar, triste figuri. Bietii nostri pensionari, usor de pacalit,lesne de scos din case la ora 15 pe cand copii sau nepotii lor sunt la munca.Imagini penibile cu imbratisari si pupaturi, cu „lanturi” de maini noduroase si muncite cuprinzand trupurile bine croite de trai bun si mirosind a parfum ale „vedetelor”.Minciuna adusa la rang de drama. Pacat!

  • Reply
    Mihai Georgescu
    19 februarie 2016 at 20:03

    scuze”, cititi „copiii

  • Reply
    alexandr dughin
    20 februarie 2016 at 8:08

    si care e problema ? e o tzara inca libera , parca ?!?!?! despre ordinul arhitectilor din bucuresti care au cerut tinerilor sa iasa in strada dupa ,,colectiv ,, nimic ,nimic , asa ca pentru informare …

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    20 februarie 2016 at 11:01

    ,PENSIONARI,NOSTALGICI,INUTILI SI ANTIDEMOCRATICI’?????????
    ,Sigur,nu toti pensionarii,inghit pe nemestecate si prizeaza mizeriile,minciunile si manipularile angajatilor lui DAN VOICULESCU.
    Nu m-as lansa in a spune in procente citi pensionari ,GUSTA RAHATUL VOICULESCIAN’ si citi li-l trintesc in fata lui GIDEA,BADEA,URSU,GRECU,CARMEN AVRAM,ETC. fiind o operatiune complicata,NU-I SONDAJUL’DAR MA LANSEZ ,voiniceste’ IN A SPUNE RASPICAT-ACEST SEGMENT SOCIAL,PENSIONARII CONSUMATORI DE RAHAT VOICULESCIAN-reprezinta trecutul,nu atit,ca virsta,ci datorita mentalitatii lor,pt ca trebuie spus,sunt si tineri,crescuti si ajunsi deformati sufleteste,de obicei,odraslele acestor pensionari,care ,GINDESC,TRAIESC SI ACTIONEAZA CA NISTE AUTENTICI COMUNISTI,ei fiind adevarate bombe sociale pt ca ,cred DOAR IN HOTIE,PRADUIALA SI OCUPATIA LOR DE CAPATII ESTE SA FIE TRINTORII……….
    Si unde isi gasesc ei justificarea existentei de PARAZITI??????????? LA TRUSTUL INTACT,CARE SI EL LA RINDUL LUI ESTE O SOCXIETATE DE TIP CAPUSA,DECI PARAZITARA CARE FURA,DISTRUGE SI IMPINGE ROMANIA SI PE ROMANI IN PRAPASTIE.
    Si atunci nu-i firesc ca instinctul de conservare sa intre in actiune si oamenii normali,simplii,onesti cinstiti sa incerce sa-si apere ,LIBERTATEA,AVEREA,SI DA,VIATA.
    Cum si in ce mod???????????
    Regimurile democratice ofera solutii,care put fi ,SOFT’ atunci cind dau rezultate,dar pot fi si ,HARD’ cind se impune,si atunci ,TRINTORIMEA,LACUSTELE,PARAZITII,NOSTALGICII PRIMESC CE LI SE VUVINE SI MERITA.
    VEZI CAZUL PENSIONARULUI KLAUS IHANNIS-pt ca el este un pensionar care vremelnic locuieste la COTROCENI,probabil va pleca mult mai repede decit prevede ,CONTRACTUL’-PRODUCE STRICACIUNI MAJORE……………

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    20 februarie 2016 at 17:31

    ,CINE ESTE PENSIONARUL PESEDIST’????????
    Nu mi-a dat pace intrebarea asta,dar pt ca timpul mi-a permis avind in vedere ca,vremea de afara e ciinioasa am avut suficient timp sa hoinaresc in lumea virtuala.
    Si nu mi-a trebuit mult sa aflu raspunsul,care a venit destul de repede,un tinar apostrofat de batrinii anteniosti si gratulat cu apelativul,FASCISTULE’……….
    eI SI UITE ASA SA PRODUS DECLICUL IN MINTEA MEA-cacaciosii astia de pensionari,IN ZORII DEMOCRATIEI,ADICA IN IANUARIE 1990,ERAU HOARDELE CRIMINALULUI ION I
    LIESCU CARE STRIGAU:
    ,NOI MUNCIM NOI NU GINDIM’
    ,I.M.G.B.-FACE ORDINE’
    NU NE VINDEM TARA’
    PENSIONARELE,HOASTELE CARE ERAU IN PIATA STRIGAU DIN TOTI RARUNCHII DE SE UDAU IN CHILOTII,TETRA’:
    ,NU VREM KENT,NU VREM VALUTA
    VREM CA ROMAN SA NE FUTA’
    P.S.-Culmea este ca nimeni nu ia intrebat pe lacheii lui VOICULESCU:Bey jegosilor cit va costat TOATA TARASENIA ASTA,SCENA,ARTISTI,SCULE ETC?
    Iar la dobitocii de pensionari nu le-a spus nimeni ca ar putea avea pensii mai mari DACA VOICULESCU AR DA BANII FURATI INAPOI,DACA PONTA LA FEL AR DA CE-A FURAT SI CEA VINDUT DIN AVEREA TARII,DACA ADRIAN NASTASE PUSCARIASUL TICALOS LA FEL,DACA,DACA ,TOT PSD-UL SI O BUNA PARTE DIN PNL IN FRUNTE CU IOHANNIS AR FI EXECUTATI SILIT………….

  • Reply
    canja toma
    22 februarie 2016 at 1:28

    …de mentionat ca multi pensionari sunt activi nu numai ca sa dea cu gura …fac lucruri importante… nu le mai ramane timp si pentru antene…..

  • Reply
    bunica sabela
    22 februarie 2016 at 9:42

    Desi ar trebui (oare?) sa-mi fie mila de aceste sarmane creaturi, nu mi-e.
    Mi-e o sila absoluta.
    Oare cat de cretin, schizofrenic sau dement senil poti fi incat sa sustii din toti bojocii un escroc mafiot care te-a jefuit amar de ani si care isi mai si bate joc de tine, tot de atata amar de ani?

    • Reply
      bunica sabela
      22 februarie 2016 at 9:51

      Ma mandresc cu mama mea, care, ajunsa la 85 (optzecisicinci) de ani, are o luciditate a perceptiei mai mare ca mine si nu a inghitit niciodata gulgutele seCURiste, fie ele varaniste sau de alt fel.
      La fel de lucid, aproape pana in ultima clipa a vietii, a fost si tatal meu, Dumnezeu sa-l odihneasca.
      Am deci pretentia (si mandria!) ca eu nu sunt „deformata sufleteste”, vorba lui Frank Zapa(King).

  • Reply
    PSD și-a dus pensionarii la mitingul pentru Antena 3 - Pe Bloguri
    22 februarie 2016 at 11:02

    […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

  • Reply
    alexandr dughin
    22 februarie 2016 at 21:04

    he,he, he …banuiesc ca parintii si bunicii celor care comenteaza sunt niste intelectuali care dorm pe treptele academiei romane ,citesc numai umberto eco ,manaca vegan si nu slanina cu ceapa …PENIBIL !

  • Reply
    marika
    1 martie 2016 at 15:00

    am intrat din curiozitate aici! Am descoperit o mare japita in persoana lui Prisacaru! Bineinteles se foloseste de minciuna care ii arata murdarul caracter! Din ce te intretii loaza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *