Striblea s-a sucit: acum știu meserie

Acum cîteva zile, supărat nevoie mare că mi-am permis să-i critic prestația (penibilă) avută cînd l-a intervievat pe Tăriceanu, Cătălin Striblea de la B1 TV a decretat că – nici mai mult, nici mai puțin – nu știu meserie, deci fac scandal.
Aseară, în propria emisiune de la B1 TV, Striblea a folosit copios o știre pe care am publicat-o ieri în exclusivitate. Ba chiar a socotit, cu înalta lui competență profesională, că e o știre bună care merită dezbătută față în față cu ministrul de Finanțe, Orlando (de la discotecă) Teodorovici.

Acu’, nici nu mai știu ce să cred: ori am învățat, brusc, meserie, în cîteva zile, ori eram meseriaș și săptămîna trecută (dar era Striblea supărat și, în pană de argumente, a aruncat și el o mică meschinărie), ori sînt în continuare un amator (și Striblea la fel, cîtă vreme consideră producțiile mele jurnalistice demne de preluat în emisiunea lui).
În orice caz, oricare ar fi explicația, nu pot decît să constat că, ce ironie, B1 a renunțat la serviciile mele numai ca să beneficieze de ele gratis (cînd mă citează Striblea în prime time). De unde înțeleg o dată în plus că nu banii erau problema, ci prezența mea pe post. Cu totul altceva e ca B1 (prin Striblea sau alții) să preia din producțiile mele doar ce-i convine. Nu, să nu-i spunem cenzură, să-i spunem jurnalism selectiv.
Una peste alta, ca să-i arăt lui Striblea că nu-i port nici un fel de pică, mai spun că apreciez că nu a intrat în jocul jalnic al lui Orlando (de la discotecă) Teodorovici, care încerca (și el!) să mă transforme într-un neprofesionist care ocupa, dom’le, neadecvat o oră de emisie pe zi la B1 și, iată, de aia, ahahaaaa, acum nu mai prestează la televizor. Deci, dragă Striblea, chiar mi-ai fost simpatic de data asta.
P.S. În atenția lui Orlando (de la discotecă) Teodorovici: cîtă vreme numele din Monitorul oficial pe care apare o donație în 2012 la PSD (cea de 20.000 RON din 30 august) nu este cel al ministrului, dar e dublat de CNP-ul ministrului, atunci numele este fals. E simplu. E logic. Că a fost cu intenție sau nu, vom mai vedea. Dar falsul există.
orlando

You May also Like...

De ce e atîta frică acră și agresivă la Antena 3?
3 iunie 2015
Mircea Diaconu: revoluționarul din '89 e acum garantat de turnătorul Felix la europene
19 martie 2014
Dragnea plătește publicitate electorală în care admite că este corupt
10 mai 2019
16 Comments
  • Reply
    L
    15 aprilie 2015 at 11:38

    Orlando e nume de fante, de smecheras de cartier. Pe surse s-a aflat ca acest discotecar va fi saltat de DNA. Evident, asta se socoteste a fi considerat un nou „succes” pentru Gunoimonta. Reuseste baietasul asta sa-si adune pe langa el toti derbedeii penali, nu gluma. Asta da talent de selectie de cadre.
    P.S. Striblea te-a citat din intamplare… Mai degraba iti supraveghea blogul in asteptarea unei alte replici din partea ta… Intamplator ai dat bomba cu discotecarul si nu ai raspuns provocarilor sale… Totusi, Striblea a fost onorabil. Atat cat poate fi un journalist cu butoane.

  • Reply
    Aura Tiglea
    15 aprilie 2015 at 12:41

    Iata ce scriam eu la aflarea vestii cu scoaterea lui Catalin Prisacariu de la B1Tv :
    Aura Tiglea a distribuit postarea ei.
    8 aprilie la 20:39 ·
    Aura Tiglea
    ACTUALIZARE STARE !
    Da, ma „actualizez” de la o zi la alta – de pilda, acum trebuie sa invat sa imi „actualizez” sentimentele : de ce sa nu-l agreez pe Catalin Striblea in loc de Catalin Prisacariu, nu ? Ca doar tot catalini is….ambii,…. amandoi, nu ? Mai ieri sau alaltaieri, mi se pare, B1 Tv pe FaceBook mi-a „servit” pareri de-ale lui SOV, puscariasul condamnat pt sarlatanie, evaziune si naiba mai stie ptr ce,dandu-ne lectii despre cum trebuie sa fim noi, cetatenii, adica sa nu avem atitudine de SLUGI chiar daca suntem saraci. Si vad ca B1Tv chiar asa se comporta – ca niste SLUGI !!!Trebuie sa agreez in integralitatea sa B1 Tv ? Nu, eu nu fac sluj, in fata nimanui. B1 tv s-a „despartit” usor de Robert Turcescu, acum si de Catalin Prisacariu (voci cam incomode ptr actuala putere). Oare o fi vreo Coi-ncidenta sau ? Ne …reconfiguram? Se „ACTUALIZEAZA STAREA ” ?
    Îmi place · Comentează · Distribuie

    • Reply
      Georgeta
      14 mai 2015 at 17:50

      Dupa ce au plecat Turcescu, Puscalau, Prisacariu nu mai am ce vedea la B1 TV. A venit Striblea reprezentantul lui
      Ghita Pristanda si B1 a sarit cu totul in gradina PSD.

  • Reply
    Mihaela
    15 aprilie 2015 at 14:47

    Striblea nu va fi niciodata „onorabil” ci doar un foarte unsuros oportunist. Ar fi fost prea de tot sa-l tamaie si pe adunatul din discoteci de pe la patru dimineata asa cum l-a tamaiat pe Tariceanu. Se rascula Oportunismu’ dinlauntrul fiintei lui unusuroase. Eu, una, nici n-am vazut emisiunea din cauza de prea multa… SILA (ca tot e la moda asta senzatie – de la Presedinte-fost pana la madam Pora) si nici n-am sa vaz vreodata vreo emisiune cu Striblea din cauza de stare declarata mai sus.
    NU ! Dle. Prisacariu. De aceasta data nu sunt de acord cu opinia dvs. Striblea „nu s-a sucit” in ceea ce va priveste. Striblea doar v-a folosit munca. Il suspectati gresit de ceva urme de onorabilitate, fie si in gluma.
    Nici macar in misto-uri NU SUNT DE ACORD sa se alature vagi urme de moralitate lu’striblea cel Unsuros.

  • Reply
    Canipa
    15 aprilie 2015 at 15:03

    Cataline ,de ce nu suferi tu in tacere?Cred ca iti este greu dar ar trebui sa te obisnuiesti.Nu ti se recunosc aceste merite pt.ca nu la-ai avut probabil.Da-mi si mie un nume de ministru sau funcionar public de care sa-ti convina.Dupa tine toti sunt prosti si hoti.M-ai taci ca plictisesti multa lume in afara de pupincuristii tai.

    • Reply
      prisacariu
      15 aprilie 2015 at 15:42

      m-ai tac:D. sărman agramat ce ești…

      • Reply
        Raichel Victoria
        16 aprilie 2015 at 15:47

        Explicati-i si ce inseamna ,,agramat”.Eu ii spun ca, in afara faptului ca aceasta /acest Canipa este total insipid mai are, in textul pe care l-a postat ,o greseala de scolar de clasa a 5-a(,,la-ai” in loc de,, l-ai avut”, cealalta fiind de elev…de clasa a 3-a!). Se stie ca scrisul corect in limba poporului tau este aproape o virtute! Cei buni vor invinge mizeriile unei lumi aflate ,temporar, speram , in degringolada, domnule Prisacariu. Avem incredere in dvs.ca veti ramane vertical !

    • Reply
      L
      15 aprilie 2015 at 18:00

      Esti fan Ponta, asa-i? Ala Plagiator, tu Analfabet…. Cine se aseamana, se aduna…

  • Reply
    Lenilena Lorentz
    15 aprilie 2015 at 19:03

    Stimate Domnule Prisacariu, va numarati printre jurnalistii de calitate, pe care-i urmaresc frecvent. Va semnalez insa ca nu e prea bine rostuit in context adjectivul „copios” care, in limba romana, are sensul de ceva imbelsugat in sens fizic. Nu se poate spune, „am ras copios” ci „am cinat copios” sau mai bine „pranz copios”. Iata si exemplificarea din franceza
    http://www.larousse.fr/dictionnaires/francais/copieux/19109?q=copieux#19000
    si din limba romana de pe vremea cand… *copiós, -oásă adj. (lat. copiosus, d. copia, abundanță [!]). Abundant, bogat: prînz copios.
    Cu stima,

  • Reply
    A.
    15 aprilie 2015 at 19:20

    Amatorul e si el unul care iubeste ceea ce face, deci nu e cu suparare :)))
    Unde vom vedea, pana la urma, fata cea simpatica si umorul cel consecvent caustic, indiferent cand si in ce fel ajunge sa coste?!
    Hristos a Inviat

    • Reply
      prisacariu
      15 aprilie 2015 at 19:20

      habar n-am:)

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu îl acuză pe Cătălin Striblea că i-a folosit un text: „B1 TV a renunţat la serviciile mele numai ca să beneficieze de ele gratis“ | Gazetarul.ro
    15 aprilie 2015 at 20:00

    […] Nu, să nu-i spunem cenzură, să-i spunem jurnalism selectiv“, a scris Cătălin Prisăcariu pe blogul personal, într-un text intitulat „Striblea s-a sucit: acum ştiu meserie“, citat de reportervirtual.ro. […]

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu îl acuză pe Cătălin Striblea că i-a folosit un text: „B1 TV a renunţat la serviciile mele numai ca să beneficieze de ele gratis“ | Gazetarul.ro
    15 aprilie 2015 at 20:00

    […] Nu, să nu-i spunem cenzură, să-i spunem jurnalism selectiv“, a scris Cătălin Prisăcariu pe blogul personal, într-un text intitulat „Striblea s-a sucit: acum ştiu meserie“, citat de reportervirtual.ro. […]

  • Reply
    Cătălin Striblea și Cătălin Prisăcariu, cine e mai jurnalist | ExpresMagazin
    15 aprilie 2015 at 20:26

    […] P.S. În atenția lui Orlando (de la discotecă) Teodorovici: cîtă vreme numele din Monitorul oficial pe care apare o donație în 2012 la PSD (cea de 20.000 RON din 30 august) nu este cel al ministrului, dar e dublat de CNP-ul ministrului, atunci numele este fals. E simplu. E logic. Că a fost cu intenție sau nu, vom mai vedea. Dar falsul există.”, scrie Prisăcariu pe blogul personal. […]

  • Reply
    grig
    16 aprilie 2015 at 13:00

    Cipul implantat lui Striblea la cocina lui Ghita functioneaza perfect!

  • Reply
    deliacio
    22 aprilie 2015 at 13:57

    Prisacariule, treci inapoi la tv. imi place rau de tot cum il trosnesti pe Ponta.
    P.S. Striblea manaca r…t, dupa ce pana mai ieri dadea cat putea in Basescu acum s-a sucit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *