ANALIZĂ Probele care arată, fără dubiu, că Ponta a sabotat votul și în Spania

Aproape un milion și jumătate de români în Italia, în jur de un milion de români în Spania. În total, două milioane și jumătate de români de care Ponta și-a bătut joc în marșul lui spre ceea ce credea că va fi premiul cel mare: Palatul Cotroceni. Pentru sabotarea cu bună-știință a votului în străinătate, Ponta spune că a plătit. Politic: nu a cîștigat președinția României. Greșit: premierul Ponta trebuie să plătească pentru abuzul comis în organizarea alegerilor, doar prezidențiabilul Ponta a plătit politic. Însă prezidențiabilul Ponta a dispărut, premierul cu același nume încă guvernează.

Ieri, v-am demonstrat cum a furat Ponta dreptul la vot în Italia (aici). Azi, probele pentru abuzul din Spania (aici). În cazul Spaniei, există situații stupefiante: într-un oraș (Roquetas de Mar) de doar 85.000 de locuitori, din care peste 12.000 sînt români, Ponta a închis singura secție de vot DEȘI știa exact cît de mare e comunitatea românească de acolo, cîtă vreme în noiembrie 2014, luna alegerilor, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (subordonat direct lui Ponta) finanța cu 20.000 de lei biserica ortodoxă românească din localitate.
Cu toate acestea, MAE refuză în continuare să comunice public ce ambasadori ai României au cerut mai multe secții de vot în străinătate, dar au fost refuzați de Guvern. Însă voi obține în instanță aceste informații, de un interes public de necontestat.
P.S. Dacă ați cîștigat la loto și vreți să fiți Mecena pentru acest blog, aici sînt datele de care aveți nevoie.
ponta vot

You May also Like...

Angajamentul care-i îngroapă pe „intelectualii“ cu cărți scrise la pușcărie
29 ianuarie 2016
Angajatul Olguței care l-a amenințat pe denunțătorul primăriței are salariu de sub 2.000 de lei, dar cabană la munte cu trei etaje
9 august 2016
Cum a ajuns ministru, lui Sevil Shhaideh i-au crescut 400.000 RON în declarația de avere
25 mai 2015
7 Comments
  • Reply
    Coman Camelia
    14 mai 2015 at 14:38

    Cetățenii responsabili sunt convinsă ca Ponta si ai lui au sabotat votul, nu numai pe cel din Diaspora! Noi speram ca, in 2016, sa nu sea mai întâmple acest lucru si sa putem vota pozitiv, nu ca pana acum: sa nu iasă Iliescu, Vadim Tudor, Ponta! Va multumesc, dle Prisacariu ca sunteți un jurnalist cu coloana dreapta si sunteți perseverent in lupta cu corupatii, hotii si politrucii!

  • Reply
    L
    14 mai 2015 at 20:54

    Gunoimonta trebuie sa plateasca PENAL. Pentru multe.

  • Reply
    L
    14 mai 2015 at 20:56

    Aaaaa… Si nici POLITIC n-a platit acest derbedeu. E inca premier si sef peste PSD. Asteptam cu nerabdare ca acest ticalos sa faca cunostina cu catusele si cu Tubulatura. Cu ingaduinta DNA. Care inca doarme pe dosarele care-l incrinineaza pe Gunoimonta.

  • Reply
    sorel
    15 mai 2015 at 0:07

    De Adomnitei ati auzit ?

    • Reply
      Mihaela
      15 mai 2015 at 10:24

      Da, am auzit, si ??? Care este legatura cu tema propusa ?? Ca mai sunt si altii de tip Ponta ? ? Stiam.
      De toti ne_oamenii in functii de decizie de tip Ponta trebuie scapat. DE TOTI.

  • Reply
    ANALIZĂ Probele care arată, fără dubiu, că Ponta a sabotat votul și în Spania - Pe Bloguri
    15 mai 2015 at 9:54

    […] Sursa: Cătălin Prisăcariu […]

  • Reply
    victor busoi
    21 mai 2015 at 8:43

    domnule Prisecariu tineti-o tot asa, mergeti mai departe,nu-i departe ziua-n care sconcsul va plati alaturi de hotul de sova si ghita….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *