Acum, cu adevărat, Ponta a declanșat jihadul împotriva Justiției

Mulți au crezut (unii încă mai cred) că Ponta a scăpat de Dragnea. V-am avertizat, însă, că Dragnea a fost mai tare și a cîștigat meciul intern (aici). Azi, Ponta a confirmat înfrîngerea lui în fața lui Dragnea: „Liviu Dragnea, la solicitarea tuturor membrilor, va fi in continuare coordonatorul programului nostru national 2016 – 2020 si evident ca in aceasta calitate va indeplini toate sarcinile pe care CEx le considera necesare. Va fi in continuare partenerul meu in ceea ce am inceput in 2010” (sursa).

Dar ce e grav în declarația lui Ponta abia urmează: „daca s-a decis in instanta ca doar el sa plateasca ce am facut cu totii e o decizie a justitiei pe care noi toti o consideram nedreapta. Suntem oameni puternici, trecem peste nedreptati„.
În traducere: nu dăm nici măcar o ceapă degerată pe justiție, o să avem grijă să nu mai existe astfel de dosare și, deci, nici astfel de decizii, „nedrepte”, de condamnare a pesediștilor grei.
Abia acum a declanșat Ponta războiul nuclear cu Justiția. Acum, cînd DNA face eforturi disperate să-l ia pe Șova, dar lacheul Tăriceanu se opune (sursa). Acum, cînd prea mulți pesediști au pierdut funcții din cauza ANI sau a DNA. Acum, cînd rîndurile baronilor locali se subțiază și sondajele nu arată deloc bine pentru PSD în perspectiva localelor și parlamentarelor din 2016.
Pînă la anul, PSD trebuie să strîngă rîndurile și, mai ales, să nu mai piardă oameni în războiul cu Justiția. Altfel, în 2016, dezastrul va lovi: îi va veni și rîndul lui Ponta să fie citat la DNA. Și el va fi doar vîrful piramidei.
Așadar, nici un efort nu e prea mare pentru a zădărnici acum eforturile Justiției.
ponta dragnea

You May also Like...

Protecția Copilului admite că părinții copiilor care au apărut în clipul PSD au încălcat legea
12 iunie 2019
Despre Justiție și Băsescu. Sau despre cum avem Justiție exclusiv datorită lui Băsescu
11 aprilie 2015
Țucălarii lui Ponta din CCR: Dorneanu și Toader
21 ianuarie 2015
8 Comments
  • Reply
    Elisav
    27 mai 2015 at 21:52

    Daca nu suntem atenti anul 2016 o sa semene izbitor cu 1945.

  • Reply
    moshu49
    28 mai 2015 at 5:56

    tot mai apăsătoare, pestilenţială pe alocuri, atmosfera din romînica.
    în politică, în media, în societate în genere.
    să fie de la ce-am votat eu în noiembrie trecut?
    dacă-i aşa, vinovat e Băse că el mi-a zis pe cine să nu pun ştampila! 🙁

    • Reply
      dana
      28 mai 2015 at 8:24

      cit creier sa ai ca sa astepti sa-ti spuna base pe cine sa votezi? si atmosfera asta pestilentiala se formeaza asa dintr-o data sau in ani de munca a microbilor din societate?

  • Reply
    PETRE
    28 mai 2015 at 10:14

    Daca senilul de Tariceanu vroia sa se faca remarcat ,ar fi trbuit sa convoace o sedinta de grup , de plen ,ma rog.Si sa discute despre afirmatiile iresponsabilului mitoman facute la Tirana : „România „ar putea recunoaște Kosovo”, a declarat șeful Guvernului, Victor Ponta, pentru ziarul de limbă albaneză Epoka, având sediul la Pristina.
    Informația difuzată de jurnaliștii din Kosovo a fost preluată de agenția de știri sârbă B 92.
    Cu această declarație, premierul Ponta o ia înaintea șefului statului, Klaus Iohannis, care este primul în măsură să se pronunțe în chestiunile de politică externă ale României.
    Ceva de zis domnule Johannis ? ….sau chiar acum scrieti cum va dicteaza Mihalache , pagini din noul volum ” Pasul spre nicaieri”

  • Reply
    Acum, cu adevărat, Ponta a declanșat jihadul împotriva Justiției - Pe Bloguri
    28 mai 2015 at 14:22

    […] Sursa: Cătălin Prisăcariu […]

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    28 mai 2015 at 17:42

    Va mai aduceti aminte de LIDIA BARBULESCU??/ De pesedista pusa si plantata in CSM DE TURNATOAREA CURVA BATRINA RODICA STANOIU?????
    Ei astazi asistam la perpetuarea schemei-CURPTUL JUDECATOR BORDEA,CEL CARE APARE IN DOSARUL DUICU ESTE VALIDAT CA MEMBRU CSM PT UN MANDAT DE 6 ANI.Tot acum aflam ca PSD A MOBILIZAT JUDECATORII SI,ATENTIE CIND AU AVUT LOC ALEGERILE AU PUS LA DISPOZITIE AUTOCARUL PARTIDULUI SI AU DUS TURMA DE JUDECATORI DIN ZONA OLTENIEI PT CA ACEST BORDEA JUDECATOR INFRACTOR SA OBTINA VOTURI SUFICIENTE.
    Iata cum TICALOSII PESEDISTI PUN MINA PE JUSTITIE……………..ASA,si noi in frunte cu noul nostru pres. DAR SI CU PRESA OBEDIENTA STAM SI ASISTAM CUM STATUL ROMAN ESTE LUAT PRIZIONIER DE INFRACTORII PESEDISTI……….
    Ce a facut D.N.A.???????????????? Dar serviciile????????????
    Cataline intreab-o pe SORINA MATEI,poate tie iti raspunde?????????

  • Reply
    Elena
    28 mai 2015 at 18:42

    E din ce in ce mai rău. Uneori nu mai am nicio speranță . Adevărata dreptate izbutește până la urmă , dar se pare că la noi e foarte înglodată.

  • Reply
    waterfall
    29 mai 2015 at 9:51

    Scurta istorioara din Australia ca sa ne edificam asupra faptului ca ne aflam la zeci de ani lumina de democratiile consolidate.
    Victima: premierul statului New South Wales care a fost nevoit sa demisioneze ca urmare a unei investigatii a Comisiei Independente Anticoruptie. Pe scurt, a fost prins cu o minciunica intrucat nu a trecut in declaratia de avere o sticla de vin de colectie in valoare de aprox. 3000 AUD. Fiind intrebat oficial daca a primit cadou pardalnica sticla de la directorul unei companii de apa, premierul a declarat ca nu-si aminteste. I-au reamintit anchetatorii punandu-i in fata un bilet de multumire pentru dar. Nimic penal in cauza dar putea sa gaseasca justificari de genul : Pentru atata lucru sa-mi dau demisia? Ce mare scofala!
    Carevasazica, premierul statului australian NSW cu un PIB mai mare decat cel al Romaniei renunta la functie cerandu-si scuze in mod public, iar zdrentele noastre de politicieni infractori Tariceanu si Ponta se agata de functie ca naufragiatii pentru chestiuni mult mai penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *