Fosta sorosistă Renate Weber de la ALDE: și cu sceptrul puterii în colon, și cu sufletu-n raiul onestității

Un interviu fără nici o legătură cu campania electorală, presupun, câtă vreme nu e marcat în nici un fel în acest sens, ne arată cam care e filosofia politică a doamnei Renate Weber: e bine la guvernare, să avem bani, influență, funcții și aroganță, dar să ne dăm un pic și curați pe la orificii, care nu-s ca la alți oameni, maculate de diverse fluide, ci angelice de-a dreptul.
Deci, citez: controlul judiciar în cazul Kovesi a fost „o greșeală, o eroare. Ați văzut că instanța i-a ridicat acel control judiciar.”
Ok, doamne Weber, insinuați, deci, că a fost o măsură abuzivă, dictată de interese politice de context? Sau ce anume a generat abuzul? Incompetența procurorilor? Umorile lor personale? Sau ce?! Și, oricare ar fi fost cauza erorii, ați spus ceva atunci? Dacă a fost un abuz politic, ați identificat politicienii abuzivi? Dacă a fost incompetență a procurorilor, ați cerut sancționarea lor? Nu, evident, pentru că sunteți numai o politrucă ipocrită, penibilă și, deci, bogată.
Dar mai e: „Aduceți-vă aminte cât se vorbea de amnistie și grațiere, iar Tăriceanu a spus <nu, nu avem nevoie de amnistie>, lucru cu care sunt de acord.”
Aha, doamna Weber, dar nu vi se pare suficient de grav că PSD, pe care ALDE îl ține la putere, a propus o astfel de măsură? Nu credeți, deci, că ar fi fost nevoie de o reacție ceva mai dură, politic vorbind? Nu vi se pare, firește, că nu vreți să vă pierdeți privilegiile de putere, mincinoși patologici și perverși.
Interviul poate fi găsit aici.
r

You May also Like...

Ce facem după Dragnea
19 aprilie 2019
Suspendarea lui Iohannis, improbabilă: numărul de voturi ar fi insuficient
18 ianuarie 2018
Tudose, obligat să-i ceară președintelui revocarea ministrei Carmen Dan
10 ianuarie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *