Viitorul șef MAE, Lazăr Comănescu, va secretiza și el votul din străinătate din 2014?

Lazăr Comănescu va fi ministrul Afacerilor Externe. Vine de la Cotroceni și la Cotroceni a ajuns din postul de ambasador la Berlin. Ca ambasador la Berlin, a fost implicat în votul din străinătate la prezidențialele din 2014. Dar a fost tăcut în legătură cu abuzul guvernului Ponta în urma căruia mii de români nu au putut vota.

Cel mai probabil, Comănescu se va instala la MAE înainte ca procesul pe care l-am intentat ministerului, pentru a obține date referitoare la abuzul lui Ponta, să ia sfîrșit. Am o mare curiozitate și o fac publică: oare Lazăr Comănescu, fost consilier al lui Iohannis, va avea aceeași politică de secretizare a datelor pe care a avut-o Aurescu? Sau noul șef MAE va da dovadă de transparență și-mi va furniza datele care să arate fără dubiu cum s-au organizat alegerile prezidențiale în străinătate și cine a decis ca românii din afara țării să rămînă cu zecile de mii în afara secțiilor de vot?
comanescu

You May also Like...

Oprea, șobolanule, ieși din gaura în care te-ai ascuns!
22 octombrie 2015
Dacă trăia în Germania, Ponta n-ar fi avut nici Bac-ul. În România, Schulz ar fi fost doctor
28 aprilie 2014
Suspendarea lui Iohannis, improbabilă: numărul de voturi ar fi insuficient
18 ianuarie 2018
13 Comments
  • Reply
    Boris
    17 noiembrie 2015 at 20:26

    „Am o mare curiozitate și o fac publică: oare Lazăr Comănescu, fost consilier al lui Iohannis, va avea aceeași politică de secretizare a datelor pe care a avut-o Aurescu?”
    Poti sa fii sigur Cataline ca asa va fi. Un` te crezi ? Te-ai mutat in alta tara. Niciodata Romania nu se va drege. Este o zona perfecta de tampon intre NATO si Zona Rasariteana. Ca si Siria, Irak…un fel de No Mans Land. Li se rupe la toti de ce se intampla aici. Starea asta este intretinuta cu siretenie si multa ipocrizie.

  • Reply
    L
    17 noiembrie 2015 at 21:04

    Evident ca da. Tovarasul Comanescu se afla intr-un evident conflict de interese. El este unul dintre ambasadorii rusinii din timpul alegerilor prezidentiale din 2014… Si cel care dadea asigurari guvernului german ca lovitura de stat din vara anului 2012 a fost in regula, legala, constitutional… Este impresionant cum un fost lucrator in MAE Ceausist este pepetuat in aparatul diplomatic… Acum a ajuns ministru de externe, Iar. Lui Ciolos nu i-o fi putin rusine sa vina cu o astfel de fosila comunista? E limpede ca nu. Si nici lui Iohannis, despre a carui problema cu casele luate cu japca prin fals si uz de fals nu vorbeste mai nimeni din media… Indraznesc sa ma intreb ce opinie au urmatorii deontologi despre casele furate de familia Iohannis: Tapalaga, Pantazi, Rares Bogdan,.. Ce sa facem, sa inchidem ochii si sa ne facem ca nu vedem ca la Cotroceni avem pe unul care a procedat cam la fel ca impostorii aia de la Volkswagen…? 640 de mii de euro nu-s de ici, de colo, nu? Bani castigati printr-o inselatorie absolut mizerabila. In mod firesc, pe un asemenea scandal, mutulica ala de la Cotroceni ar trebui sa-si dea demisia. Iar consoarta ar trebui sa se ascunda intr-o grota si sa nu mai indrazenasca sa-si arate picioarele deontologilor din media care I-au tot ridicat osanale in ultimul an, de cand Carmencita a fost facuta cu forta „prima doamna”. Iar ei i-a placut enorm urcarea asta nemeritata pe piedestal…

  • Reply
    L
    17 noiembrie 2015 at 21:10

    Cataline, nu vezi ca pana si DNA-ul ocoleste cu obstinatie subiectul scandalului votului din strainatate? L-a plimbat nitel pe Corlatean pe la niste audieri si cam atat… Am ajuns sa cred ca justitia se face cam selective, in functie de cine e la putere si de „interesul national” dictat de servicii… Am certitudinea ca dosarul votului din strainatate va fi inmormantat, musamalizat… Nu stiu de ce cred ca si mustaciosul ala de Dragnea va fi ocolit de o pedeapsa cu executare. Doar pentru ca a trecut in tabara cui trebuie… In ce rusine de tara traim. O bataie de joc, o mascarada.

  • Reply
    Un nemulțumit
    17 noiembrie 2015 at 22:21

    Prissacariule, las-o baltă! Faci parte din lumea lui I.L. Caragiale, atât și nimic mai omul!

    • Reply
      L
      17 noiembrie 2015 at 23:10

      Esti cam incoerent, nemultumitule… Ai baut ceva?

    • Reply
      FRANK ZAPA(KING)
      18 noiembrie 2015 at 11:21

      Bey nemultumitule,daca Catalin face parte din lumea lui Caragiale om vedea,dar urmatorii:
      GIDEA,BADEA,CIUTACU,RADU TUDOR,DANUTZA GRECU,SI TOTI PATRUPEZII CARE DEFILEAZA PE LA Voiculescu si ghitza prin ograda,iti spun eu precis,conform ADN,fac parte din rasa PORCINA,sunt niste porci necomestibili,pina si hienele i-ar ocolii.
      p.s-te intreb,tu nemultumitule cu ce personaj din FERMA ANIMALELOR TE IDENTIFICI,TOT CU PORCUL PESEDIST??????????

  • Reply
    bunica sabela
    18 noiembrie 2015 at 11:26

    Mai, eu nu ma mai joc in conditiile astea, imi iau jucariile si plec acasa !
    Chiar a secat samanta oamenilor cinstiti si ne-securisti in tara asta ?!
    CAT timp mai suntem blestemati, ca popor, sa-i suportam pe acoperitii ASTIA si, mai ales, DE CE ?!

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    18 noiembrie 2015 at 11:36

    ,DE CE TOTI FOSTII PRESEDINTI PSD INCLUSIV ACTUALUL SUNT PENALI SI PUSCARIASI’????
    Despre ideea articolului,COMANESCU trebuie sa primeasca un ordin CLAR,PRECIS,si se executa in secunda doi,daca nu……..
    Dar altceva vreau de fapt sa spun si anume,cum se face oare ca dupa ce Ceausescu a fost impuscat de ai lui,ceilalti viitori pres.care au mostenit fostul PCR,actualul PSD,SUNT PENALI SI PUSCARIABILI,si nu cu orice fel de dosare,ci cu dosare de ti se ridica parul pe spate,in cap se face vilvoi iar din zonele erogene dispare ca prin farmec?????????
    1-ion iliescu-DOUA DOSARE CU CRIME IMPOTRIVA UMANITATII
    2-ADRIAN NASTASE,limbricul din TARTASESTI-PUSCARIAS,CU TEMNITA LA ACTIV-CORUPTIE
    3-Geoana ,cu dosare in adormire,dar care vin curind la lumina-atentie ,va fi haz mare
    4-PENALUL VICTOR PONTA,INFRACTOR CU DOUA FISTE DE DOSARE IN PREGATIRE,VIITOR PUSCARIAS.
    5-LIVIU DRAGNEA,PROASPAT PUSCARIAS,PROASPAT PRES. PSD……….
    Asadar,LE FAC UN PROCES DE INTENTIE TUTUROR JURNALISTILOR,PT CA NU AU CURAJUL,SI NICI NU-SI RESPECTA ETICA PROFESIONALA ,DE A INFORMA OAMENII DE STAREA DE FAPT.
    Cu alte cuvinte,PSD PRIN SEFII SAI ARATA CA SUNT UN PARTID DE CRIMINALI,HOTI PRADUITORI,ANTIROMANESC SI ANTIDEMOCRATIC…………
    Acest partid nu reprezinta ideologic stinga,EL II REPREZINTA PE CRIMINALII,HOTII SI TRADATORII ROMANI.
    Dragii mei jurnalisti,si acum atentie asta iti suna si tie CATALIN PRISACARIU-AVETI CURAJUL,DETERMINAREA SA SPUNETI ACESTE ADEVARURI-ARGUMENTELE VI LE-AM OFERIT EU GRATIS,DESI SUNT ‘JDEMII DE ARGUMENTE………
    P.S.-Provincia asteapta ,CENTRUL MACULAT’……………..

    • Reply
      liv stomer
      19 noiembrie 2015 at 12:14

      „Acest partid nu reprezinta ideologic stinga,EL II REPREZINTA PE CRIMINALII,HOTII SI TRADATORII ROMANI.”-din pacate, uite, ca-s multi, si are pe cine reprezenta. Si asa se explica si eternul – „psd n-a scazut niciodata sub 33%”.

  • Reply
    Viitorul șef MAE, Lazăr Comănescu, va secretiza și el votul din străinătate din 2014? - Pe Bloguri
    18 noiembrie 2015 at 12:38

    […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

  • Reply
    virgilius
    19 noiembrie 2015 at 0:52

    Hai cu recursul in 15904/3/2015! 🙂

  • Reply
    liv stomer
    19 noiembrie 2015 at 12:10

    Predictie: va avea aceeasi politica secretos-cretino-comunista. Sper sa ma insel. Qui vivra verra.

  • Reply
    prisacariu | EXCLUSIV Și Comănescu, noul șef MAE, îl apără pe Ponta: a secretizat votul din străinătate din 2014 precum politrucul Aurescu
    23 noiembrie 2015 at 16:38

    […] care să-l apere pe Ponta (așa cum a făcut fostul ministru Bogdan Aurescu), atunci cînd m-am întrebat dacă va desecretiza datele votului din străinătate de la prezidențialele din […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *