Curaj, domnule ministru Curaj, cereți-i premierului Cioloș anularea OUG care-l poate scăpa pe Ponta de plagiat!

Noul ministru al Educației se numește Adrian Curaj. Sigur, omul nu are nici o responsabilitate pentru nume, l-a moștenit. Dar are responsabilitatea de a se ridica la înălțimea numelui prin propriile fapte. Iar prima faptă cu care ar trebui să înceapă mandatul la Educație, mai ales că s-a ocupat de cercetare înainte de a deveni ministru, ar trebui să fie anularea ordonanței de urgență prin care Ponta își pregătise exonerarea de plagiat.

Toate amănuntele, în caz că le-ați uitat, se găsesc aici.
adrian curaj

You May also Like...

Din cauza dosarului Belina, Dragnea i-a declarat lui Iohannis război în prezența secretarului general NATO
9 octombrie 2017
Ponta se poate pregăti pentru o plîngere la CEDO
11 iunie 2015
Nici o normă juridică nu-l împiedică, toate legile morale îl obligă pe Oprea să plece
6 noiembrie 2015
14 Comments
  • Reply
    JULES VERNE
    19 noiembrie 2015 at 13:18

    ar fi act de normalitate si nu cred ca-i trebuie curaj !
    pe ciorbea cine-l matura ?

  • Reply
    Curaj, domnule ministru Curaj, cereți-i premierului Cioloș anularea OUG care-l poate scăpa pe Ponta de plagiat! - Pe Bloguri
    19 noiembrie 2015 at 13:29

    […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

  • Reply
    L
    19 noiembrie 2015 at 17:06

    Tovarasul Curaj nu va avea… curaj. Asa cum nici Baroul Bucuresti nu l-a eliminat pe „doctor” plagiator impostor Gunoimonta din Barou, ajuns in aceasta breasla pe un furt intellectual deja demonstrat. Traim in continuare intr-o minciuna sfruntata de tara, in care smecherii se acopera unii pe altii, cei nou veniti pe cei plecati si tot asa… Mira-m-as daca Gunoimonta va fi deposedat de titlul furat de doctor. Daca s-ar intampla asta, derbedeul fost premier ar trebui sa returneze o multime de bani institutiilor de invatamanf superior de la care a incasat bani nemeritati… Sunt sceptic, dar inca nutresc o oarecare speranta ca lucrurile vor intra in normalitate privind plagiatul ordinar comis de Gunoimonta. Ce-ar fi ca media sa-l bombardeze pe nenea Curaj cu intrebari zilnice privind cazul plagiatului? Pe de alta parte, nenea Curaj ar trebui sa inlocuiasca comisia aia sinistra care l-a spalat pe Gunoimonta in cazul plagiatului. Nenea Curaj trebuie sa faca ceva concret in cazul plagiatului, si nu numai.

  • Reply
    L
    19 noiembrie 2015 at 17:24

    Cataline, da’ ce zici, tovarasul Toba va avea… curajul sa ne spuna adevarul in dosarul Duicu? Dosar care pare ca a cazut in uitare… Cum naiba de l-a gasit Ciolos tocmai de Toba ca sa-l propteasca la sefia MAI?

    • Reply
      prisacariu
      19 noiembrie 2015 at 19:39

      asta e o întrebare foarte bună și cred că nu are nici o legătură cu vreo calitate de „tehnocrat” a lui Tobă:D

      • Reply
        L
        22 noiembrie 2015 at 11:55

        Multumesc. Ma straduiesc si eu, cateodata, sa-mi pun intrebari care sa dea de gandit… 🙂
        Tovarasul Toba e… toba de technocrat ce e… Mai ales in dosarul Duicu (pe care s-a asezat praful) ne-a demonstrat cam cat de technocrat si de integru este.
        P.S. Ii acord prezumtia de buna credinta lui Ciolos, Deocamdata. Pana la urmatoarea abatere. Ca prima, treaca de la noi, i s-a iertat. De-acum inainte sa-l vedem… Si, mai ales, trebuie urmarita cu foarte mare atentie activitatea si prestatia tovarasilor Dancu, Toba, Curaj, Toba, Comanescu…

  • Reply
    narcis purice
    20 noiembrie 2015 at 3:05

    Curaj,tobă,praful de pe ea?!

  • Reply
    zulu
    20 noiembrie 2015 at 10:41

    sa recapitulam:
    Curaj(educatie-plagiate, curatarea comisiei etice incuscrite)
    Toba(interne-urmarire penala oprea+cazul duicu)
    Comanescu(externe-dosarul sectiilor de vot din diaspora-2014-acces liber la informatii si pentru public)
    Pruna(justitie-ranforsarea&expedierea executarilor de confiscari, eliminarea proptelelor tip „scribul din beciul domnesc”, inasprirea pedepselor pentru coruptie si eliminarea celor cu suspendare pentru coruptie-sumele/beneficiile sa nu se constituie in factor decident in decizia judecatoreasca, neingroparea si urmarirea dosarului vot diaspora, re-deschiderea dosarelor lovilutiei si accelerarea celor ale mineriadelor)
    lista este deschisa

  • Reply
    bunica sabela
    20 noiembrie 2015 at 11:29

    „…s-a ocupat de cercetare înainte de a deveni ministru…”
    DA, intr-adevar s-a „ocupat” de cercetare; atat de mult s-a „ocupat” de cercetarea academica romaneasca incat a pus-o SI el pe chituci prin acel UEFISCSU si apoi prin avortonul acestuia, numit UEFISCDI.
    Ar fi chiar interesant sa afle tot poporul cum si pe ce criterii erau „evaluati” …evaluatorii, cum si pe ce criterii erau „evaluate” lucrarile de cercetare care chipurile participau la „competitii” nationale, cum unele lucrari erau „evaluate” de catre doi evaluatori din comisie cu punctaj mare spre maxim si apoi al treilea evaluator acorda pentru aceeasi lucrare chiar si ZERO puncte… cum TREBUIAU sa „castige” acea „competitie” doar anumite persoane dintre cadrele didactice din toata tara care „concurau” etc.
    Ar fi NENUMARATE nereguli care au incalcat grosolan ORICE lege romaneasca (asta ca sa nu scriu „infractiuni” sau „contraventii” )…
    Daaar, credeti ca va avea cineva curajul, dintre cei vizati, sa pliscuie cumva impotriva sistemului ?
    OMERTA si aici, ca si in lumea juridica, ca si in lumea medicala…
    Bleah

    • Reply
      bunica sabela
      20 noiembrie 2015 at 11:36

      Atentie, la aceste „competitii nationale” (in domeniul cercetarii academice) cei care castiga punctaje mari urmeaza sa obtina finantare direct de la bugetul de stat al Romaniei !
      CINE urmareste PE CE se duc banii romanilor ?! „Auditul” ?! Haida-deh…
      Ca, pana acum, din „cercetarea academica” nu au rezultat decat paduri taiate pe care s-au emanat / elucubrat formule „stiintifice” pentru, vezi Doamne, cercetarea „fundamentala”, nu prea exista cercetare aplicativa…

    • Reply
      Adi
      20 noiembrie 2015 at 21:21

      Pai hai sa punem mina de la mina si sa aducem in lumina neregulile acceptate/promovate de acest individ cit a fost director UEFISCDI.
      La vremea respectiva le-am trimis lui Robert Turcescu si la redactiile EVZ si RL. Crezi ca a interesat pe cineva? NU!

  • Reply
    Adi
    20 noiembrie 2015 at 21:05

    Am avut sansa sa interactionez cu UEFISCDI, institutia pastorita de tov. Curaj pina la promovare. Pot sa garantez pentru curajul dinsului…sa ingroape lucruri nu sa le dezgroape…

    • Reply
      Vasile
      30 noiembrie 2015 at 20:25

      Il cunosc bine pe domnul Curaj ca si pe protectorii sai din fac de Automatica care l-au tras in sus. A lucrat in proiectare 8 ani unde s-a dovedit mediocru, dar odata in Politehnica a facut cariera dind dovada de pup, pardon obedienta. Impreuna cu sus-numitul Dumitrache au omorit cercetarea romanesca controlind fondurile. Nu stiu ce inverteli a facut cu fondurile ptr cercetare dar va pot spune ca are o casa in Otopeni achizitionata din salariile de bugetar si veniturile unei fundatii nonprofit ptr ingrijirea batrinilor. Probabil.

  • Reply
    faceroll
    28 noiembrie 2015 at 0:07

    @L, baroul Bucuresti nu l-a eliminat pe Adrian Nastase…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *