Ponta a cîștigat bătălia cu DNA în cazul arestării lui Șova

Exact acum trei săptămîni vă spuneam că, dacă se reia votul în cazul arestării lui Șova, Ponta cîștigă (aici). Acum, televiziunile de știri anunță că Senatul (deci gașca de lachei ai lui Ponta, adică Tăriceanu & co) a decis reluarea acestui vot.

Evident, în plenul Senatului, cererea de arestare a lui Șova va fi respinsă. Dar, de data asta, va fi și constituțională.
Ceea ce-mi aduce aminte de declarația lui Augustin Zegrean, președintele CCR, care zicea (după ce CCR a decis că iertarea lui Șova e neconstituțională) că Senatul va ști ce e de făcut. A avut dreptate Zegrean, Senatul chiar a știut ce să facă: l-a apărat iar pe Șova de procurori. Sper că Zegrean e mulțumit acum, ca să parafrazez o zicere celebră.
ponta tariceanu

You May also Like...

Valizaleaks: Dragnea și Cătălina Ștefănescu, vacanțe împreună în Brazilia
16 aprilie 2019
Risc de reluare de la zero a apelului în procesul lui Dragnea. O judecătoare urmează să se pensioneze
15 aprilie 2019
Zbaterea prezidențială
11 noiembrie 2014
9 Comments
 • Reply
  virgilius
  27 mai 2015 at 14:42

  Va fi atacata aceasta eventuala hotarare de respingere a cererii de arestare preventiva la CCR, care o va declara neconstitutionala, cu motivarea ca un vot pe acest subiect a fost dat o data si a fost valid, interpretarea rezultatului fiind voit viciata de anumite interese. Şpilu’ la zicerea lu nenea Zegrean cu privire la „stie Senatul ce are de facut” eu il interpretez asa: nu o faceti pe nebunii pentru ca nu aveti cum sa iesiti din aceasta bucla, chiar daca supuneti din nou la vot. Interpretati corect Constitutional votul initial si anume: Senatul aproba cererea de arestare preventiva a lu nenea Dan-Coman”. Atât. P.S. Sper ca distinsii senatori nu subestimeaza deloc capacitatea intelectuala sau determinarea in aplicarea normelor de drept substantial sau procedural a procurorilor DNA 🙂 pentru ca daca gandesc asa, au pierdut din start 🙂

 • Reply
  PETRE
  27 mai 2015 at 14:58

  Poate nu scapa
  http://www.contributors.ro/reactie-rapida/de-ce-nu-se-poate-relua-votul-in-cazul-sova-drumul-legal-spre-arest-preventiv/

 • Reply
  PETRE
  27 mai 2015 at 15:04

  plusez… Johannis ar trebui sa intrerupa scrisul si sa-i ceara demisia lui Tariceanu. Cu voce tare. De la pupitrul Cotrocenilor!
  Sau trebuie intai sa dea o tura pe la Cornu , cu un cos 😀

 • Reply
  PRISACARIU | Ponta a cîștigat bătălia cu DNA în cazul arestării lui Șova - Stiri Presa Online
  27 mai 2015 at 16:51

  […] sursa: prisacariu.ro […]

 • Reply
  FRANK ZAPA(KING)
  27 mai 2015 at 17:43

  Nu,Victor Ponta cistiga doar o batalie cu D.N.A. si nu in cazul SOVA ci in cazul PONTA SOVA.
  Determinarea cu care au fost implicate atitea forte si mijloace,presa,politicieni,guristi pe post de analisti,ma obliga sa am respect fata de logica si ratiune si sa spun ferm:
  VICTOR PONTA SE APARA IN PRIMUL RIND PE EL,SE LUPTA PT PROPIA LIBERTATE SI FIIND SI SOVA PRIN APROPIERE BENEFICIAZA SI EL DE REZULTATELE LUPTEI-ISI AMINA PT O PERIOADA,CA SI PONTA DEALTFEL INTILNIREA CU PROCURORII CU JUDECATORII SI CU ATMSEFERA DE LA TUBULATURA,ORI BECIUL DOMNESC…….
  Sa nu ne facem ca nu intelegem,si nici sa ne dam naivi,Sova pt Ponta reprezinta calciiul lui Ahile,vulnerabilitatea.
  Amindoi sunt doi ticalosi lasi,doua fufe masculine,asa ca SOVAi LA AMENINTAT PE PONTA,FRATE TE IAU CU MINE DACA NU MA SUSTII………
  Ai vazut Cataline,nu a fost de loc greu sa spun ce ar spune orice om cu un dram de minte……….
  Sova cade de mina cu Ponta.

 • Reply
  L
  27 mai 2015 at 17:54

  CCR trebuia sa precizeze in motivare ca votul in Senat a fost constitutional (si chiar a fost), insa nu si hotararea care nici macar n-a existat. Zegrean a vorbit cand trebuia sa taca. Eu zic ca reluarea votului este neconstitutionala. Punct.

 • Reply
  L
  27 mai 2015 at 17:59

  As paria ca Manechinul (a se citi Paiatza lui Gunoimonta) va ajunge la parnaie. Personajul decrepit e terminat. Miza salvarii derbedeului de Sova? Scaparea lui Gunoimonta. Planul va esua. Facem pariu?

  • Reply
   PETRE
   27 mai 2015 at 19:19

   ….In concluzie, Curtea constată că <HOTARAREA (deci hotararea,da ? )
   Senatului este neconstituțională prin raportare la dispozițiile art.1 alin.(5) și art.76 alin.(2) din Constituție'', se precizează în motivarea CCR……
   Este in regula cum ai judecat ,asa a judecat si CCR 😀
   Puiemontistii cu sluga tarliceanu musai ca trebuie sa gaseasca altceva.
   Sa stii ca articolul de pe Contributors,adus in "curte" la Prisacariu ,tocmai (si)asta trateaza. Schimbarea HOTARARII..
   Sa nu cumva sa crezi ca puiemontistii cu sluga batrana, pe post de vuvuzea se opresc cu una cu doua. Ntz !
   http://www.cotidianul.ro/ccr-a-publicat-motivarea-deciziei-privind-hotararea-in-cazul-sova-261805/

 • Reply
  PRISACARIU | Acum, cu adevărat, Ponta a declanșat jihadul împotriva Justiției - Stiri Presa Online
  28 mai 2015 at 12:51

  […] Acum, cînd DNA face eforturi disperate să-l ia pe Șova, dar lacheul Tăriceanu se opune (sursa). Acum, cînd prea mulți pesediști au pierdut funcții din cauza ANI sau a DNA. Acum, cînd […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *