EXCLUSIV Ponta care se operează în Turcia: "trebuie să updatăm acordul între România şi Turcia privind decontarea serviciilor medicale"

În primul rând, vreau şi eu să apreciez un domeniu care se dezvoltă, s-a dezvoltat foarte mult în ultimul timp, cel al colaborării în domeniul sănătăţii. Sunt pacienţi români care se tratează în Turcia. Am discutat chiar zilele trecute la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi trebuie să updatăm acordul între România şi Turcia privind decontarea serviciilor medicale, pentru că este un acord vechi, din 1999, înainte ca România să intre în Europa, înainte ca să avem sistemul actual, şi există încă datorii importante între spitalele din Turcia şi Casa Naţională din România.” (sursa)

Ce ați citit mai sus este un răspuns al lui Victor Ponta din 19 septembrie 2013, într-o conferință de presă în Turcia. Prezența lui Ponta în Turcia se datora unei vizite oficiale. Conferința de presă era comună: pemierul român Ponta, pe de o parte, și cel turc, Erdogan (acum președinte), pe de altă parte.
Habar n-am dacă Ponta beneficiază acum de această „updatare” a acordului privind decontarea serviciilor medicale, dar e o coincidență interesantă.
ponta erdogan

You May also Like...

Vrei funcție în conducerea Tarom? E simplu: îi dai 210.000 euro lui Ponta
30 octombrie 2014
Angajatul Olguței care l-a amenințat pe denunțătorul primăriței are salariu de sub 2.000 de lei, dar cabană la munte cu trei etaje
9 august 2016
Ponta e naș mafiot. Locotenenții lui: socrul Ilie Sârbu și cel mai bun prieten, Dan Șova
20 octombrie 2014
21 Comments
  • Reply
    Oscar
    15 iunie 2015 at 20:08

    Surse: Medicul turc care-l va opera pe Dottore la genunchi se numește Bülent Çomuk (fonetic…Ciomuc) și, cică, e suspect de Parkinson.

    • Reply
      Nicolae
      15 iunie 2015 at 22:57

      Avem totuși noroc? S-a mutat Ciomu în Turcia? N-ar putea sa scape bisturiul cu 40 cm mai sus?

    • Reply
      bunica sabela
      16 iunie 2015 at 10:23

      Tareeee
      Eu ma gandeam ca poate l-o opera medicu’ alalalt cu Alzheimer, care sa nu mai gaseasca clinica plina de pontisme … si de alte „isme” …

    • Reply
      cineva
      23 iunie 2015 at 20:22

      Profesorul doctor Mahir Mahiroğullari, specializat în ortopedie şi traumatologie, lucrează la Spitalul universitar Medipol din Istanbul din anul 2013.
      Mahir Mahiroğullari s-a născut în oraşul turc Sivas în anul 1969 şi a absolvit în anul 1992 Facultatea de Medicină a Academiei medicale militare Gulhane din Ankara. În perioada 1995-1999, medicul Mahiroğullari a urmat un curs de specializare în ortopedie la Centrul medical Gata Hayardapasa din Istanbul. În intervalul 2005-2006, medicul turc a efectuat un stagiu de pregătire la Departamentul de chirurgie ortopedică al Universităţii Wakeforest din statul american Carolina de Nord.
      Înainte de a lucra la Spitalul Medipol din Istanbul, Mahiroğullari a activat, în perioada 2012-2013, în Spitalul Nisa din Istanbul, în Centrul medical Gata Hayardapasa (2010-2012) şi în Spitalul militar Sakirkamiş din Kars (2009-2010). În intervalul februarie-august 2000, medicul turc a fost detaşat în oraşul kosovar Prizren, la un spital al Misiunii NATO în Kosovo (KFOR).
      Profesorul doctor Mahir Mahiroğullari face parte din Asociaţia turcă pentru ortopedie şi traumatologie, precum şi din Asociaţia europeană pentru traumatologia rănilor la genunchi provocate de accidente sportive.

  • Reply
    Cătălin PRISĂCARIU, o EXCLUSIVITATE BOMBĂ! | Ponta, care se operează în Turcia: “Trebuie să updatăm acordul între România şi Turcia privind decontarea serviciilor medicale” - Stiri Presa Online
    15 iunie 2015 at 20:52

    […] Cătălin Prisăcariu publică pe blog o informaţie bombă legată de Victor Ponta şi operaţia pe care urmează să o facă în […]

  • Reply
    Cătălin PRISĂCARIU, o EXCLUSIVITATE BOMBĂ! | Ponta, care se operează în Turcia: “Trebuie să updatăm acordul între România şi Turcia privind decontarea serviciilor medicale” | Nasul.tv
    15 iunie 2015 at 21:04

    […] Cătălin Prisăcariu publică pe blog o informaţie bombă legată de Victor Ponta şi operaţia pe care urmează să o facă în […]

  • Reply
    sorinnacio
    15 iunie 2015 at 21:29

    Merita investigat. Are simt bun de orientare medicala pontisorul.

  • Reply
    L
    15 iunie 2015 at 21:34

    Nu e cazul. Gunoimonta s-a „internat” la clinica personala a tovarasului Erdogan. Asadar… discretie si musamalizare totala. O rusine de om este acest personaj sinistru.

  • Reply
    betronel
    15 iunie 2015 at 22:17

    care-i problema ta, bai, reportere! el este mindru ca este roman, da?! si daca tot a criticat comportamentul basescului legat de faptul ca s-a operat la viena (mugind, de vreo citeva ori, ca exista know-how si s-a mai facut performanta si p-aci), inseamna ca are dreptul sa se opereze mult mai departe de capitala tarii pe care-o guverneaza. evident nu in viena, pentru ca a spurcat-o basescul anterior mentionat, dar in alta parte, unde este spatiu liber-basescian, se poate face si chiar cu demnitate si, eventual, mindria de-a fi roman ii ramine intacta.
    toate ca toate, da’ ma gindesc ca se poate intimpla ca „cel mai bun fizio-terapeut” recomandat pentru acest caz de recuperare sa nu fie situat in vreo tara cu care romania nu are acord de extradare.

    • Reply
      prisacariu
      15 iunie 2015 at 22:21

      corect!

  • Reply
    just a friend
    15 iunie 2015 at 22:30

    Ortodoxul de Ponta, cel care e mandru ca e roman, se opereaza in Turcia, ca medicii nostri nu sunt de nasul(genunchiul)lui… Sa-l opereze medicii aia care l-au votat pt ca e VIU! Ce ordinar!

  • Reply
    faceroll
    16 iunie 2015 at 9:14

    Rusia, Turcia, Romania, Grecia, Ungaria vs. EU, really Ponta?

  • Reply
    EXCLUSIV Ponta care se operează în Turcia: “trebuie să updatăm acordul între România şi Turcia privind decontarea serviciilor medicale” - Pe Bloguri
    16 iunie 2015 at 9:45

    […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

  • Reply
    bunica sabela
    16 iunie 2015 at 10:49

    M-am prins care-i shpilu’ cu „operatia” pontanacului, operatie care, daca ar fi fost absolut necesara, ar fi trebuit facuta dupa cateva zile de la „accidentare”, NU abia acum.
    Azi se voteaza in shparlament legea elucubranta a pensiilor shparlamentarilor ! Pensii de pana la 4000 de lei !
    Cum pontanacu’ pleaca pe sestache in afara tarii, cum shparlamentarii isi dau poalele peste cap sa voteze inca o nefacuta !
    Asa s-a intamplat INTOTDEAUNA la plecarile secrete ale pontanacului !

  • Reply
    bunica sabela
    16 iunie 2015 at 10:54

    Maaaai, sa-ti tragi palme cu bocancii, nu alta !
    Ia auziti la el tupeu pzdist !
    ” „Vreau să-i asigur și pe cei care „se bucură” de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!”, a scris premierul, pe Facebook.”
    http://www.evz.ro/victor-ponta-prima-reactie-dupa-operatia-la-genunchi.html

  • Reply
    bunica sabela
    16 iunie 2015 at 11:06

    Si mai zice una, cica „aici însă am ceva ce era imposibil acasă – LINIȘTE și ODIHNĂ)!”
    Maaai schizofrenicule pontac, de liniste si odihna ai sa ai (probabil ?!?) parte dincolo, „la loc cu verdeata”, NU aici !
    AICI treba sa MUNCESTI, daca tot te spargi permanent in figuri ca esti „premier” !
    Si sa muncesti PENTRU TARA, NU pentru interlopii tai din shparlament, baaai, ai inteles ?!

    • Reply
      bunica sabela
      16 iunie 2015 at 11:48

      Pot sa corectez ?
      In loc de „shparlament” a se citi „SHPAGArlament”, cred ca e mai corect …

  • Reply
    bunica sabela
    16 iunie 2015 at 11:08

    Cica „operația a fost mult mai complicată decât se anticipa” …
    Cerseste mila de parca ar fi fost operat de cancer, Doamne iarta-ma !

  • Reply
    prisacariu | Ponta e obligat să nu deconteze din banii CNAS operația din Turcia
    16 iunie 2015 at 12:13

    […] În 2013, Ponta insista (aflat la Ankara, în vizită oficială) că între România și Turcia trebuie să se încheie un nou acord de decontare a serviciilor medicale, cel vechi (datat 1999) nemaifiind actual (sursa). […]

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu | Ponta e obligat să nu deconteze din banii CNAS operația din Turcia - Stiri Presa Online
    16 iunie 2015 at 18:27

    […] În 2013, Ponta insista (aflat la Ankara, în vizită oficială) că între România și Turcia trebuie să se încheie un nou acord de decontare a serviciilor medicale, cel vechi (datat 1999) nemaifiind actual (sursa). […]

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu | Ponta e obligat să nu deconteze din banii CNAS operația din Turcia | Nasul.tv
    16 iunie 2015 at 18:41

    […] În 2013, Ponta insista (aflat la Ankara, în vizită oficială) că între România și Turcia trebuie să se încheie un nou acord de decontare a serviciilor medicale, cel vechi (datat 1999) nemaifiind actual (sursa). […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *