Doctoratul lui Oprea, moșit de milițieni (și securiști?)

După ce afli care au fost membrii comisiei de evaluare a doctoratului lui Găbiță Oprea, te întrebi de ce nu e tataie Ion Iliescu premier interimar, măcar ăla e pe față comunisto-securist, în timp ce Găbiță pozează în ofițer NATO.

Să revenim la membrii comisiei de evaluare a doctoratului lui Oprea (sursa). Conducătorul de doctorat, Ion Neagu, pare să nu fi fost verificat pînă în prezent de CNSAS. Păcat, am fi aflat, cred, lucruri interesante.
De exemplu, Neagu zice, în CV-ul său de la privata Titulescu, că „Începând cu anul 1966 se dedică activităţii didactice în învăţământul superior juridic. Astfel, în perioada 1966-1971 este asistent la Şcoala de Ofiţeri de Poliţie Bucureşti, în cadrul căreia conduce seminarii la disciplina Drept Penal-partea specială.” (sursa). Desigur, pe vremea aia, adică între ’66 și ’71, nu exista nicicum „Şcoala de Ofiţeri de Poliţie Bucureşti”, ci „Școala Militară de Ofițeri MAI” (sursa). La care școală militară de ofițeri MAI buchiseau cîte ceva despre Drept ofițerii de Securitate, cei mai mulți dintre ei niște semianalfabeți culeși de prin satele răpuse de comuniști și îndoctrinați cu noua ideologie peceristă.
După ce a școlit securiști în Băneasa, Ion Neagu s-a mutat la Facultatea de Drept a Universității București, de unde a avut ocazia să meargă în străinătate la studii de cel puțin două ori înainte de ’89 (în 1974 și 1980).
Păcat, zic din nou, că CNSAS nu l-a căutat un pic la dosar pe megaprofesorul Ion Neagu, mie omul îmi miroase de la o poștă a securist cu grade mari. Da’ poate mă înșel, desigur.
Referentul Vasile Dobrinoiu a fost chiar rector în Băneasa, după ’90, deci un fost milițian cu grade foarte mari (general).
Un alt referent, Tudor Amza, de asemenea milițian, cu studii făcute în Băneasa cam cînd Ion Neagu le preda acolo Drept securiștilor.
Aștia-s trei din cei cinci membri ai comisiei de evaluare a doctoratului lui Găbiță Oprea. Iar Găbiță este premier interimar al României în 2015 și participă la recepția de 4 iulie a Ambasadei SUA, ca democrat și fan NATO.
oprea

You May also Like...

Turcescu a publicat un livret militar pe care n-ar trebui să-l mai dețină de doi ani
25 septembrie 2014
EXCLUSIV Plîngerea penală pentru gradații ilegali ai lui Oprea, ignorată timp de trei ani
8 decembrie 2015
Vrei funcție în conducerea Tarom? E simplu: îi dai 210.000 euro lui Ponta
30 octombrie 2014
13 Comments
  • Reply
    KAKA MIZE
    3 iulie 2015 at 13:06

    Nu este Găbițu de vina. Interesul national l-a obligat sa faca toate astea. Omu’ spune ca a ramas fara tata de mic si cind o intreba pe ma-sa ce neamuri are el, coana mare ii spunea ca tatal lui e interesul national si o mai are si pe matusa Secu, sora cu taica-su Păi, poti sa nu-l asculti pă tac-tu?

    • Reply
      Sorin Costina
      3 iulie 2015 at 16:14

      Se pare ca a fost orfan si de mama.L-A FACUT O MATUSA!!

  • Reply
    lmihai
    3 iulie 2015 at 13:36

    D-le jurnalist traim in tara condusa de analfabetii functionali!
    Dupa ce au distrus invatamantul, atat cat era in ’90, facultatile de gara au „pregatit”resursele umane ( cadrele didactice) semianalfabete( vedeti cum au fost corectate tezele de la evaluare), era firesc ca personaje gen oprea, dusa, ponta et.comp.( securisti nedovediti, spun ei!)sa populeze scena politica….maine poimaine aflam si de Presedinte ca are un doctorat in cine stie ce !

  • Reply
    bunica sabela
    3 iulie 2015 at 16:09

    Tizule, daca mataluta iti „miroase a securisti” comisia aia de „evaluare”, mie personal imi cam pute.
    Da’ rau di tat !!!

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    3 iulie 2015 at 18:56

    D’omle ,ce ma mira este ca din echipa de fragezire a doctoratului generalului izmana lipseste un ilustru militian-PAVEEEEEEEEEEEL AAAAAAAAA BRA HAMMMMMMMM………

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    3 iulie 2015 at 19:05

    P.S.-C durere in suflet si multa tristete,trebuie sa spun un adevar care ma macina si ma doare:
    ,mai baieti adevarul este ca ,ne putem sterge in fund cu dimplomele noastre obtinute pe bune cu mii de ore de invatat si petrecuti in biblioteci,pt ca nemernicii astia ,NE-AU TRAS-O,si ca sa fie programul complet si sa nu uitam ne-au bagat pe git si plozii lor decripti,vezi ADRIAN NASTASE,DUICU,HREBENCIUC ETC. ETC……..

    • Reply
      bunica sabela
      3 iulie 2015 at 20:21

      Ooooffffffffffffffff
      nastaseii, hrebenciucii si duiculetii mamii lor !!!

  • Reply
    alex
    4 iulie 2015 at 11:57

    Daca tolomacii nu votau ilici de trei ori, ‘interesul national’ si gasca de militieni erau la ora asta soferi pe masini de lapte.

  • Reply
    Gopo
    4 iulie 2015 at 23:49

    El are simpatie pentru Victor si numai pentru el..! Rusinea de a fi roman este perpetuata de ramasitele culturale pline de diplome comuniste..Ce jigodii ce zdrente !Cine dracu si-ar da viata pentru un general ca asta?

  • Reply
    Rzv
    5 iulie 2015 at 0:09

    Boss, Neagu in 1990 erea literamente aruncat pe scarii din fac de drept, el si Iorgovan ereau inf la secu si la Revolutie au gaist aia la secretaru de partid informarii de la ei. Eu l-am prins la drept penal, partea speciala, o javra de om dar bun profesor. E insurat cu av aia cu Behctel. Om de baza pe linga bombonel. Avea o boala, in fiecare an babardea cite o studenta si am o cunostinta ce a ars-o si el pe una dar fara sa stie, e a aflat Neagu si la picat pala pina nu sa mutat la alta fac nu a trecut penalu::)). Ba visa ala penalu mai ceva ca Dongoroz da nu-l trecea ala:) Neagu mai o ardea in tandreturi cu „Sanda” Stanoaica

  • Reply
    MINULESCU
    5 iulie 2015 at 7:06

    EA, COPILA, ROMÂNIA ŞI EL, LUCEAFĂRUL, GĂBIŢĂ-INTERESUL-NAŢIONAL.
    ,,– „Cobori în jos, luceafăr blând,
    Alunecând pe-o rază,
    Pătrunde-n casă și în gând
    Și viața-mi luminează!”
    .
    – „Din sfera mea venii cu greu
    Ca să te-ascult ș-acuma,
    Și soarele e tatăl meu,
    Iar noaptea-mi este muma;”
    .
    MAI (ME A I) ÎNCOLO DÂNSUL O PRINDE CU PONTA ŞI SE SIMŢEŞTE NEMURITOR ŞI RECE.
    CARE ESTE .

  • Reply
    AntiGelu
    8 iulie 2015 at 1:43

    De dl. brancardier Sarbu a si uitat lumea de se ia acum de Gabita?

  • Reply
    Nicu Valentin
    15 octombrie 2015 at 17:16

    Un articol apăîrut astăzi în Vice: „Am încercat să citesc cărțile lui Gabriel Oprea și am dat de-o editură care face mașini de cusut” – http://www.vice.com/ro/read/am-incercat-sa-citesc-cartile-lui-gabriel-oprea-si-am-dat-de-o-editura-care-face-masini-de-cusut-273

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *