Dovada că Orlando de la discoteca de Finanțe este E(xtra)T(erestru)

Pentru că o fotografie face cît o mie de cuvinte, iată fotografia.

orlando
Și fotografia originală.
orlando 1
 
Putem, deci, să spunem că Orlando este un ministru monogramat, nu?

You May also Like...

Corpul de control al premierului Tudose, coroană bogată la înmormântarea securistului-șef Iulian Vlad
3 octombrie 2017
Cît de convingător e Daniel Morar cu Dumnezeu
29 ianuarie 2015
CNCD plânge pentru Antena 3, zice că am discriminat bătrânii și psihopații
2 martie 2016
13 Comments
  • Reply
    Cătălin Prisăcariu | Dovada că Orlando de la discoteca de Finanțe este E(xtra)T(erestru) | Nasul.tv
    27 iulie 2015 at 17:36

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    bunica sabela
    27 iulie 2015 at 17:47

    Maiiii, nu se poate… nu pot sa cred… asa cevaaaaa
    Pe vremuri, camasile se monogramau (DACA se efectua totusi treaba asta) DOAR la buzunarul de la piept, deci monograma nu era accesibila vederii tuturor !
    Exact ce-am banuit, pen’ca intuitia nu ma inseala. Inca !
    Musiu „Casanova” discoterist de Rahova-Ferentari face parte din GIO pzdisto-uselist, format din tot felul de „nimeni in drum” care-s prosti ca noaptea (si mai si bubuie in rastimpuri ca obuzele neexplodate din WW-II !), analfabeti ca trenu’, cretini ca mingea de fotbal, schizofrenici ca jihadistii islamisti etc., etc., etc.
    Daca-i vorba p’asa, mai mult bun-simt arata Fernando de la Caransebes ! Ca sa rimeze cu „Orlando” !!!

    • Reply
      maro
      1 mai 2019 at 15:19

      Love your stile!

  • Reply
    Cătălin Prisăcariu | Dovada că Orlando de la discoteca de Finanțe este E(xtra)T(erestru) - Stiri Presa Online
    27 iulie 2015 at 17:51

    […] sursa: prisacariu.ro […]

  • Reply
    narcis purice
    28 iulie 2015 at 2:11

    Să nu primească înapoi alţi cîrlani, decît cei proprii,deţinătorii îşi însemnează averea.

  • Reply
    MINULESCU
    28 iulie 2015 at 5:03

    E TOLOMAC .

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    28 iulie 2015 at 11:10

    ,FANFARONI DE PE MALURILE DIMBOVITEI’
    Amploaiatii astia gen ORLANDO,PONTA,SOVA,DACIANA,VRINCEANU-FIREA,PLUMB ROVANA,si lista ar putea continua pina undeva la 100.000 de pesedeii cu tot cu progenituri nu ar trebui sa se constituie intr-o mirare,pentru ca cine cunoaste cit de cit mentalitatea ,MITICULUI’ de la CARAGIALE INCOACE,CARE A SURPRINS MAGISTRAL GENUL ASTA DE AMPLOIAT,ANGAJAT LA STAT,ar trebui sa stie ca-MINUNATA NOASTRA CAPITALA,BUCURESTI-produce pe banda rulanta cretinei dintr’astia,CARE O DATA AJUNSI INTR-O FUNCTIE DE PRIMA LINIE ISI SCUTURA CU NEOBRAZARE ZDRENTELE SI MUCII DIN FREZA…………
    Daca colinzi ministerele romanesti ai sa dai peste mii de ,ORLANDO’ in asteptarea consacrarii,si iesiri la rampa in luminile rampei.
    Idivizi,goi pe dinauntru,dar imbracati cu haine de firma din bani de furat,acesti tupeisti obraznici argoganti si impertinenti,ar fi ,MURITORI DE FOAME HO,LES,intr-o tara normala gen Germania,Anglia,Canada,U.S.A.
    Si pt a fi credibil haide-ti sa va dau un model,adevarat de FANTE DE PE MALURILE DIMBOVIETEI:
    Da,CORNELIU VADIM TUDOR-un produs politic al ultimilor 25 de ani ,astazi muritor de foame,plin de datorii precum capra Mariucii de riie si cocosat precum magarul ciobanului mioritic de procese.
    Scos din politica cu forcepsul de mofturile ,ALEGATORILOR’avortonul politic,MARE FANTE DE BUCURESTI’ se scufunda in propiul rahat si in saracia care la invadat o data cu scoaterea din politica cu suturi in fund administrate profesional de alegatorii care sau saturat de cimiliturile lui.
    Aveti rabdarici,ORLANDO,PONTA SOVA,DRAGNEA,sunt pe acelasi drum batatorit de INAINTASUL LOR W.C. TUDOR…………
    P.S.-Vedeti de ce se dau atit de greu scosi din politica excrocii astia,decuplati de la PROPAGANDA,DEVIN MURITORI DE FOAME,DE UNDE SI CONCLUZIA,CACACIOSII ASTIA DOAR SA DEA DIN GURA STIU,IN REST…………………………..NISTE ZEROURI…………………Trintorii din familia lui VADIM CREDETI CA SUNT IN STARE PE PROPIILE PICOARE SA REUSEASCA IN VIATA?????????????
    .

    • Reply
      Tuzgureanu Brebenel
      31 iulie 2015 at 11:36

      Nu ezixtă țara Anglia, bă, prostovane! I se zice Marea Britaniei!:)) Ca Marea Caraibilor, Marea Sargaselor, Marea Coralilor, și alte mări și țări!:))

    • Reply
      Tuzgureanu Brebenel
      31 iulie 2015 at 11:38

      ”Haide-ți”??? ::)) Haida-de!:))

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    28 iulie 2015 at 12:21

    SENTIMENTE.RO.
    P.S. NR2-Mai oameni buni,io abia acum ,VAZUI’ acilea la DOM’CATALIN,se face reclama saitului ,SENTIMENTE.RO.
    Abia acum,cu mare greutate imi pica si mie fisa,d’aia ia dedicat DOM’CATALIN un articol GIGOLOULUI ORLANDA,SPAIMA BABELOR CU BANI……………Ahaaaa,moama ce greu ma prind cite o data………
    Cind era in schema ,DOMNISOARA USTROI,harvardeza abordata de un platitor de taxe si impozite ,furios in mijlocul piscinei,dom CATALIN nu baga SENTIMENTE.RO acum…………
    Io unul nu mai inteleg nimik…….Si ca sa va fac in ciuda voua miticilor acilea in cluj e racorici azi noapte o plouat………………..FAINA VREME………..La omul bun si ploaia trage,la ORLANDI SI PONTA NUMA’MUSTELE…….ALEA MARI SI NEGRE RAU…………..

    • Reply
      Aurelia Marcu
      1 mai 2019 at 7:03

      Vadim era totusi un om cultivat spre deosebire aceşti atârnați, dar i-o luase îngâmfarea înainte..

  • Reply
    bunica sabela
    29 iulie 2015 at 8:48

    In timp ce noi „admiram” rochiile scurte si fara manecute ale madamei ioha si monograma lu’ nea Orlando de pe Dambovita, in Bucuresti se petrec lucruri care, mie personal, mi se par de o gravitate fara seaman pentru poporul roman.
    Stiu ca, la nivel spiritual vorbind, inca de pe vremea dacilor liberi ne paste BLESTEMUL TRADARII.
    Ca pontanacu, tigan albanez (si in secret musulmaniaco-bolsevic!), tradeaza la greu tara si poporul roman, nu mai mira. Nu m-a mirat niciodata.
    Ma minuneaza insa si ma revolta totala lipsa de reactie ADEVARATA a dambovitenilor in legatura cu PERICOLUL ISLAMIST potential al unei asemenea fapte, care va avea niste repercusiuni inimaginabile in viitorul apropiat si nu numai !
    Ca sa nu mai spun ca se incalca nu doar LEGEA romaneasca, atata cat e de buna/rea, ci si PUG-ul bucurestean, si PUZ-ul, si… si…si…
    „Protocolul prin care comunitatea musulmană din România primeşte în concesiune terenul pentru construirea unei moschei în Bucureşti a fost SEMNAT, marţi, în document fiind menţionat că Muftiatul Cultului Musulman trebuie să raporteze trimestrial toate activităţile privind construcţia.”
    http://www.mediafax.ro/social/protocolul-pentru-construirea-moscheii-din-bucuresti-a-fost-semnat-14648867

  • Reply
    bunica sabela
    29 iulie 2015 at 8:56

    Priviti ce scrie Carmen Papagheorghiu aici:
    https://www.facebook.com/pages/Nu-vrem-mega-moschee-%C3%AEn-Bucure%C8%99ti/378643972325995?hc_location=ufi
    “… in Bucuresti exista un Plan Urbanistic General (PUG), care reglementeaza modul de construire la nivel de lege. Conform acestui PUG, terenul care a fost acordat gratuit cu scopul construirii unei moschei si a functiunilor conexe, are o anumita destinatie.
    REGULAMENTUL LOCAL DE URBANISM AL MUNICIPIULUI BUCUREŞTI, care poate fi consultat pe situl PMB, imparte Capitala in zone, subzone si unitati teritoriale de referinta fiecare cu reglementari specifice de construire. Terenul este inclus in zona CB, subzona CB5.
    Extrag acum cu copy-paste din regulament.
    CB – ZONE SITUATE ÎN AFARA PERIMETRULUI CENTRAL CARE GRUPEAZĂ FUNCŢIUNI COMPLEXE DE IMPORTANŢĂ SUPRAMUNICIPALĂ ŞI MUNICIPALĂ, Zona conţine unele dintre cele mai importante nuclee strategice de dezvoltare a Municipiului situate în afara zonei centrale, care vor putea conferi Capitalei un nou prestigiu, o echilibrare funcţională şi noi calităţi estetic-configurative, în condiţiile unei oferte diversificate şi parţial imediat accesibile investitorilor.
    CB5 – centru de conferinţe şi expoziţii internaţionale /parc expoziţional
    Pentru orice noi intervenţii vor fi necesare în subzonele: ….. CB5…. Planuri Urbanistice Zonale
    ARTICOLUL 1. UTILIZĂRI ADMISE
    CB5 – săli de conferinţe de diferite capacităţi cu serviciile anexe, birouri proprii serviciilor legate de funcţionarea centrului, servicii necesare conferinţelor, săli de expoziţie, bibliotecă / mediatecă, centru de presă, poştă şi telecomunicaţii (nod de infostructură), birouri diverse, centru de formare-informare cuprinzând o grupare de săli de seminarii şi conferinţe, hoteluri pentru turismul de afaceri, restaurante, comerţ, recreere, parcaje multietajate; – pavilioane de expoziţie, platforme de expunere, birouri, ateliere, restaurante, recreere în spaţii acoperite şi în spaţii libere, alte servicii, parcaje;
    ARTICOLUL 2 – UTILIZĂRI ADMISE CU CONDIŢIONĂRI
    CB 5 – se admite comerţ cu vânzarea cu amănuntul numai pentru mărfurile prezentate în scop promoţional în perioada expoziţiilor.
    ARTICOLUL 3 – UTILIZĂRI INTERZISE ……. CB5 …….- se interzic: – orice alte activităţi care nu corespund caracterului zonei şi prin aceasta prezintă riscul îndepărtării investitorilor interesaţi;
    ARTICOLUL 11 – ASPECTUL EXTERIOR AL CLĂDIRILOR
    …… CB5 …. – aspectul clădirilor va exprima caracterul şi reprezentativitatea funcţiunii şi va răspunde exigenţelor actuale ale arhitecturii europene de “coerenţă” şi “eleganţă”
    Cand s-a hotarat atribuirea terenului, a fost luat in considerare acest aspect? Cand si cine mai face PUZ-ul daca destinatia terenului a fost deja hotarata? S-a stabilit oare impotriva legii, inutilitatea realizarii acestei documentatii? Se cunoaste oare ca exista in derularea unui PUZ conform legii si o etapa de informare si consultare a publicului?
    Cine a trecut prin toate etapele legale pentru obtinerea unei Autorizatii de Construire, indiferent de obiectul acesteia (locuinta, cladire de birouri, comert, inchidere de balcon, modificari interioare, amplasare de panouri publicitare, firme, etc.), stie cate acte si avize sunt legal necesare. In acest caz, Certificatul de Urbanism ar trebui sa trimita intai la PUZ, iar PUZ-ul nu ar avea cum sa fie aprobat.
    Pe teritoriul tarii noastre nu ne supunem toti acelorasi legi? Din ce in ce mai des, constat ca nu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *