Nici o normă juridică nu-l împiedică, toate legile morale îl obligă pe Oprea să plece

În lipsa lui totală de discernămînt, Gabriel Oprea a rămas și la dreapta premierului interimar Sorin Cîmpeanu, deși acum două zile zicea că-și asumă demisia împreună cu Ponta. Doar Ponta chiar a dispărut din Guvern, Oprea e încă acolo.

După ce toată lumea s-a prins ieri de mîrlănia asta, au apărut și argumente care să-l scuze pe Oprea: e un guvern fără atribuții, cineva trebuie să asigure funcția pînă la apariția unui nou Cabinet etc. etc. etc.
Nu, fraților, adevărul e mult mai simplu: nu există nici o prevedere legală care să-i interzică unui ministru dintr-un guvern cu premier demisionar și condus de un premier interimar să-și dea demisia. Dar hai să admitem că ar putea apărea complicații: plecarea lui Oprea din Guvern ar însemna că se schimbă structura politică a Guvernului, ceea ce ar trebui să ducă noua structură a Executivului în Parlament, deci dificil. Ok, în scenariul ăsta, iată sugestie pentru Oprea: să-și delege, dracului, toate atribuțiile unui secretar de stat și să se care acasă, acum. Măcar să nu-i mai vedem mutra aia lombrosiană și grimasele alea care sperie copiii.
Nu vreau să aud că grobianul ăsta care folosea coloană oficială cînd se ducea să se epileze se sacrifică acum pentru stabilitatea țării și stă la Guvern să-l scuipe lumea. Marș, mă, ucigașule! Stai liniștit, ai distrus aproape tot pînă acum, nu se mai strică nimic dacă ne scutești de prezența ta parșivă.
Sau poate chiar nu îți asumi un control psihiatric, iar atunci discutăm altfel.
oprea

You May also Like...

Grevista foamei lovește din nou: liber în alegeri pentru aleșii incompatibili
28 martie 2016
E momentul să aflăm de câte ori a fost Dragnea în Rusia și de ce
28 noiembrie 2017
Tolomacul de la Economie, Dănuț Andrușcă, licențiat la 32 de ani
31 ianuarie 2018
5 Comments
  • Reply
    „Marș, mă, ucigașule!” | Prisăcariu, mesaj DEVASTATOR pentru Gabriel Oprea | Pagina de Politică | Parte din familia RV
    6 noiembrie 2015 at 10:03

    […] Nu vreau să aud că grobianul ăsta care folosea coloană oficială cînd se ducea să se epileze se sacrifică acum pentru stabilitatea țării și stă la Guvern să-l scuipe lumea. Marș, mă, ucigașule! Stai liniștit, ai distrus aproape tot pînă acum, nu se mai strică nimic dacă ne scutești de prezența ta parșivă”, a scris Prisăcariu. […]

  • Reply
    JULES VERNE
    6 noiembrie 2015 at 11:13

    asta nu are onoare nici cat o bucata de hartie igienica folosita !

  • Reply
    bestia
    6 noiembrie 2015 at 11:42

    Hai ca a plecat!
    ai simtit/stiut tu ceva 🙂

  • Reply
    Gopo
    6 noiembrie 2015 at 16:04

    Sunt putin luat!Vreau sa scriu si eu liber ca olandezul ala al vostru..E fain sa nu mai googlezi orice fraza .Prisacariule multumesc ca ai suportat comentariile mele.Pentru un general ca Oprea nu m-as obosi sa-mi trag ciorapii…

  • Reply
    diana armie
    14 noiembrie 2015 at 17:38

    Nu poate pleca …inca,deoarece poate mai are o alta secretara care trebuia sa-si faca „studiile”…sa devina „doctor in …stiinte militare”…in citeva luni si pe urma sa si fie decorata cu „Steaua Romaniei” in…grad de cavaler…Vai de capul si de zilele noastre…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *