De la reportaje despe samba și Bookfest (!) cu vedere la partea superioară a cracilor, purtătoare de cuvânt la Educația lui Pop

Pe propriul ei cont de Facebook se laudă că ar fi purtătoare de cuvânt la Ministerul Educației. Nu am verificat. De ce? Pentru că o cred pe cuvânt. De ce? Pentru că fata e jurnalistă. Și nu oriunde, ci în templul presei, la TVR.

Iată și dovada.
about
Deci, sunt obligat să o cred. Mai ales că pare o profesionistă. A făcut inclusiv niște stand up-uri de la niscaiva dansuri braziliene.
samba
Ea e aia cu microfon, lipită de băiatul ăla. În plus, a zis ceva și despre cărți, deci asta aș zice că o face mai calificată decât însuși Pop.
carte
Sigur, poate ușor cam sauvage rochița aia pentru context, dar cine sunt eu să-mi dau cu părerea despre un funcționar al statului?!
Altfel, competențele donșoarei sunt și mai diverse. Ea comunică, de exemplu, și despre „poezia piciorului” (wtf?!), dar și cu poezia muzicii, băiatul ăla care s-a umplut acum de mușchi și nu-mi amintesc cum îl cheamă. A, stai: Trăistariu, parcă.
poezia piciorului
cu gurist
Ce ar mai fi de zis? Un singur lucru: Pop culture la Educație, frate!

You May also Like...

FOTO Dragnea a renunțat la patru din cinci gărzi de corp. Cel puțin la vedere
18 aprilie 2019
Proasta și milițienii
9 ianuarie 2018
Fata lui Dragnea învață șmecheria după manualul unic al beizadelelor
2 octombrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *