Cofetăria Dacianei Sârbu a funcționat ILEGAL trei săptămîni. Chiliman nu i-a dat nici măcar o amendă

Ce-mi plac moravurile astea împărtășite transpartinic de politicienii care sînt putred de bogați, mă umplu de bucurie. Așa că ce contează că Chiliman, primarul de la 1, e liberal și Daciana Sârbu pesedistă, cîtă vreme Chiliman poate să-i facă o bucurie Dacianei și să nu-i tulbure feng shui-ul nici măcar cu o amărîtă de amendă?

Da, știu, nu e vreun tun de milioane de euro la mijloc, dar e vorba de un principiu banal: respectarea legii. De care Chiliman, cînd vine vorba de Daciana, fuge ca de dracu’ și-l lasă pe micul arogant Ichim, purtătorul lui de cuvînt, plătit din bani publici, să se descurce cum poate. Iar Ichim zice că Poliția Locală sector 1 nu poate verifica, mă-nțelegi, dacă dulcegăria Dacianei a funcționat pînă acum ilegal (vezi aici declarația lui Ichim).
Da, Chilimane, a funcționat ilegal, adică fără nici un fel de autorizație, taman în buricul Bucureștiului, vreo trei săptămîni. Uite, recunoaște chiar Daciana pe Facebook: a deschis pe 14 octombrie.
mara mura fb
Dar presupun că asta nu se pune, nu are sens să o împiedici pe Daciana să-și urmeze visul ei dulce doar dintr-atît, nu? În plus, nu se știe niciodată cînd ai nevoie de o prăjiturică, o atenție, o bezea, acolo.
P.S. Pe FB există și impresii de la clienți, toți foarte mulțumiți. De salmonella nu se zice nimic.

You May also Like...

PSD, partidul care promovează politica asasinatului. La propriu. Cazul Bocăneanu
8 mai 2014
Dragnea contraatacă: protestele sînt parazitate de dubioși de manevră
4 noiembrie 2015
Ponta a primit apartamente de lux de la intermediarii șpăgii Microsoft
2 octombrie 2014
1 Comment
  • Reply
    Oana
    12 noiembrie 2015 at 17:51

    Ilegalitati peste ilegalitati. Ce-i drept, eu as fi multumita daca toate intreprinderile de genul ar functiona bine, fie si fara acte si alte lucruri, dar calitatea produselor sa fie ridicata si sa se depuna efort pentru acestea. Dupa cum bine zici, nu e vorba de ceva ce ar genera milioane de euro si clientii par destul de multumiti, dar nu e frumos sa se treaca cu vederea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *