Rușinos: Bogdan Olteanu zice că a trăit din compensațiile post-lagăr ale bunicii evreice PCR-iste Ghizela Vass

Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu are o justificare inedită pentru „economiile“ inexplicabile din declarația sa de avere: „Compensația pe care aceasta (Ghizela Vass, bunica lui – n.r.) a primit-o, prin intermediul fundațiilor specializate ale comunității evreiești, de la statul german, ca urmare a trimiterii acesteia în lagăr în timpul celui de-al doilea război mondial“.

RL a scris recent că, după presupusa primire a unei mite de un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu, conturile lui Bogdan Olteanu au crescut accelerat cu peste 10.000 de euro lunar. RL a mai arătat că, practic, Olteanu a economisit toți banii primiți de la BNR (aproximativ 10.000 de euro lunar) timp de trei ani.
Continuarea, aici.
bogdan olteanu bunica

You May also Like...

Din sărăcia lui, ministrul Teodorovici a finanțat PSD sub un nume fals
14 aprilie 2015
Dragnea jr își șterge urmele către Tel Drum
18 septembrie 2017
De ce ține Parchetul General la secret dosarul morții procurorului Panait
30 octombrie 2014
3 Comments
  • Reply
    DROMICHETE
    5 august 2016 at 17:55

    Domnule Prisacariu, va asteptam cu un interviu serios cu astia de la USB, Dan & Clotilde.
    Sincer, ma enerveaza ( ba chiar ma cam sperie) secretomania cu partidul asta al lor.
    Sun t de stanga ‘au de dreapta ? Sau fun mix gen UDMR ? Adica o varza neclara.
    Ce promoveaza ? UE, NATO ? America sau Rusia ?
    Politici liberale sau d’alea de pomeni de stanga ?
    Bagati-le intrebari grele, LA OBIECT si taiati-le raspunsurile in 2 peri, piezise, generaliste.
    Am vazut ca o scalda pe tot felul de teme relativ banale.
    P.S. Cand aud de Salvare ma gandesc la 112 in cel mai caz 🙂 sau la FSN, in varianta de cosmar.

  • Reply
    marin
    9 august 2016 at 9:10

    Foarte bine faceti ca devoalati noii bolsevici (portocalii, albastrii sau rosii) de prin partide. Cei ca Marian Munteanu, Ion Coja , bogdan Deacinu si alti romani nationalisti nu au voie sa conduca aceasta tara. Internationalisti nenorociti, ac bunicii si parintii lor (vezi si exemplarul numit Petre Roman, mai nou liberal). dupa ce bunicii si parintii lor ne-au omort in lagarae si inchisori toata elita intelectuala, au cooperativizattot, acum copii si nepotii, bolsevici si ei, vor sa ne interzica sa vorbim de romanii adevarati iubitori de neam si tara (ex. Maresal Antonescu, Mircea Vulcanescu, Petre Tutea, N. Paulescu, Goga, Eminescu, s.a.m.d.) si sa fure pe rupe, sustinuti de forte din afara. Tot ei induc populatiei ideea ca Ceausescu este simbolul comunismului ucigas din Romania, lucru complet fals. Bunicii si parintii lor, desantati de sovietici (si nu neparat de rusi) au facut genocidul comunist in Romania. In (din) 1964 a inceput ca tra (cu politica colectivista) sa fie condusa in sirit national si multi reabilitati, tolerati. Ceausescu a fost ras tot de ei (Gelu Voican, Petre Roman, Saul Brukner, s.a.m.d.) penbtru ca ii epurese de peste tot, iar Romania devenise RENTABILA, adica avea industrie, agricultura, cercetare, transporturi, cultura, turism, etc., este adevarat ca nu era perfect, dar…..ceva pentru Romania si Romani mergea. Acum totul este distrus si scos la mezat pe ideea ca aici nu suntem in stare sa ne facem treba, lucru de asemenea fals si usor de combatut. Tradatori insa nu lasa lucrurile sa mearga in directia normala. Doamne ajuta popotul roman si Romania!

    • Reply
      Dromichete
      12 septembrie 2016 at 9:48

      Matale esti serios cand zici de Romania… rentabila !? Asemenea bazaconie de mult nu am mai auzit. Vezi ca ceausescu era in acelasi batalion de jigodii criminale comuniste despre care amintesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *