Guvernul Ponta a acordat diplome de excelență școlilor „guleniste” din România

Ca de obicei, prostul satului e Ponta: fostul premier susține legitimitatea lui Erdogan la conducerea Turciei, deci și epurările anti-guleniste, dar uită că guvernul pe care-l conducea considera, oficial, că școlile „guleniste” din România sunt „excelente”.

Așadar, în atenția sărăcuțului la cap care este Viorel: dacă, în 2012 și 2013, Erdogan și Gulen încă mai erau aliați politici, în 2014 nici vorbă de așa ceva. Cu alte cuvinte, dacă Gulen e azi terorist, din punctul de vedere al lui Erdogan, era sigur și în 2014, că de aia a pornit Recep Tayyip o prigoană împotriva ziarelor lui Gulen din Turcia. Or, miniștrii tăi, Ponto, nici vorbă să-i considere teroriști pe „guleniștii“ de la Lumina, ci le dădeau diplome de excelență. Guvernamentale. Așa că, Viorele, ori îl susții până la capăt pe Erdogan și-i faci de căcat pe miniștrii tăi care au lăudat școlile Lumina, ori mergi pe mâna foștilor tăi miniștri și admiți că Erdogan e diliu. Altfel, ești, ca de obicei, un schizoid meschin.
Toate diplomele, aici.
diploma lumina pricopie costoiu

You May also Like...

Pițiponcii USL la business class, pe bani europeni (deci ai noștri)
29 septembrie 2017
Stupefiant: oficial, Daciana Sârbu trăiește din salariul minim pe economie
17 august 2015
Dosarul lui Marian Munteanu de la CNSAS, consultat de 20 de ori în ultimii ani
20 aprilie 2016
1 Comment
  • Reply
    marin
    27 iulie 2016 at 17:07

    pacat ca boiata noastra tara a devenit „un caine jegarit” si nu mai este ce era pe vremea comunistului patriot, Causescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *