Pe Dragnea l-au distrus "agenturili interni"

Primul semnal i-a fost dat când Sevil Shhaideh nu a fost desemnată de Iohannis drept premier. Al doilea semnal a venit când în locul lui Grindeanu, tinerelul de la SRI, a fost numit Tudose, buhăitul de la SRI. Azi a cântat cocoșul a treia oară, închizând cercul, când Shhaideh a fost invitată la DNA.

După reguli democratice, nu poți anula victoria în alegerile parlamentare a unui partid legal, chiar dacă partidul cu pricina, PSD, este unul cu totul iresponsabil. Așa că lui Dragnea a trebuit să i se permită să ceară și să primească premier și Guvern. Când, însă, a semnalizat că vrea să fie premier păpușărindu-și fina de căsătorie, pe Sevil Shhaideh, i s-a spus clar dinspre cuplul Iohannis – Hellvig că aiasta nu se poate. Iar SRI a văzut că a fost bine.
Dragnea a înghițit-o, apoi a acceptat, umilit, premierul impus de serviciile interne, crezând că, totuși, își va putea urma agenda anti-Justiție care să-l scape de dosare penale. Așa au apărut, noaptea, ca hoții, Iordache și compania cu OUG 13 în dinți. Iar Dragnea a văzut că a fost bine.
După proteste publice, OUG 13 a dispărut o dată cu Iordache, dar cel din urmă a reapărut (ce truc ieftin de circ de provincie!) la dreapta lui Dragnea, la viceșefia Camerei Deputaților.
Răzbunarea lui Dragnea a fost eliminarea lui Grindeanu de la Palatul Victoria. Un impuls de frondă pe care SRI i l-a tolerat, știind că mai are în stoc grămezi de grindeni, chiar dacă sub alte fețe și nume. Astfel a apărut Tudose, un tip deloc pe placul lui Dragnea. Iar SRI a văzut din nou că a fost bine.
Dar pentru Liviu nu era bine deloc, așa că Tudorel Toader a ieșit la înaintare cu un pachețel de legi mai dur și mai înfricoșător decât OUG 13. Și Dragnea a văzut iar că a fost bine. Dar SRI s-a uitat chiorâș pentru că a văzut că a fost rău și, așa, Sevil Shhaideh a ajuns la DNA. Pentru o poveste veche de patru ani atât de puturoasă că e de mirare că nu le-a intrat procurorilor DNA în ochi.
Acum, e pe viață și pe moarte. După somații și avertismente, în Dragnea a început să se tragă. Cu gloanțe adevărate.
dragnea hellvig

You May also Like...

Marea minciună a lui Ponta: decizia politică nu poate fi pedepsită
9 iunie 2015
Pop Liviu Marian cumpără lunar bijuterii de 250 – 400 de euro
7 octombrie 2017
Fraierilor care plângeți de mila Antenei 3, iată cum se pișă fiica lui Felix pe voi
16 februarie 2016
2 Comments
  • Reply
    Marchi
    23 septembrie 2017 at 8:45

    Așa, deci. Dacă am înțeles bine, dacă Dragnea s-ar fi purtat frumos, nu i s-ar fi clintit nici un fir de păr de pe cap. Și nimeni nu i-ar fi tulburat afacerile murdare. Se repetă scenariul cu Ghiță? Să ne așteptăm, deci, ca aceleași servicii interne să-l „facă scăpat” prin Brazilia. Pentru cine lucrează aceste „servicii”? Dar să nu cercetăm aceste legi…

    • Reply
      prisacariu
      23 septembrie 2017 at 9:53

      exact, am mai văzut filmul ăsta:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *