Urmărită penal de DNA în două dosare, angajată de Dragnea la Camera Deputaților

POPA-MOCANU INGRID-LUCIANA și ȘOVA MIHAI, consilier al ministrului Afacerilor Interne, respectiv secretar general adjunct, în cadrul aceluiași minister, cu privire la săvârșirea infracțiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, în formă continuată (8 acte materiale).”

Pasajul este dintr-un comunicat al DNA din ianuarie 2015 (sursa). Într-un alt comunicat al DNA, se arată că „La data de 14.10.2008, suspecții Zaarour Ingrid, Popa-Mocanu Ingrid-Luciana, Baciu Remus Virgil, Iuoraș Mihnea Remus, Marko Atilla Gabor, Nicolescu Theodor Cătălin și Canangiu Constantin-Cătălin, în calitate de președinte, respectiv membri au aprobat, cu încălcarea dispozițiilor Legii nr. 247/2005 privind reforma în domeniile proprietății și justiției, precum și unele măsuri adiacente, raportul de evaluare întocmit de suspecta Tudose Doina, evaluator la o societate comercială, pentru un teren care a făcut obiectul unui dosar de despăgubire, deși se impunea trimiterea dosarului spre reevaluare.
Terenul în suprafață de 1.250 mp a fost evaluat la valoarea de 9.492.800 lei (2.638.800 euro la cursul de schimb de la acea dată), de trei ori mai mult decât valoarea reală a terenului.
A reieșit că terenul a fost supraevaluat cu 6.120.237 lei, sumă ce reprezintă prejudiciu în dauna statului.” (sursa)
Dacă nu e o megacoincidență de nume, aceeași Mocanu Ingrid-Luciana a devenit consilier la cancelaria Camerei Deputaților, conform site-ului oficial al camerei parlamentare.
cancelaria cam dep
Foarte recent trebuie să se fi întâmplat acest lucru, câtă vreme nici măcar declarație de avere nu există pe site-ul Camerei în numele doamnei. În orice caz, rolul lui Mocanu este unul important, aceasta e în compania Ancăi Alexandrescu, celebra Anca Alexandrescu pe care o vedem la TV ca o umbră în spatele lui Dragnea.
În august a.c., Mocanu a făcut și un denunț penal împotriva lui Mark Gittenstein, fostul ambasador american la București.

You May also Like...

Geoană are azi o întîlnire tête-à-tête cu Victoria Nuland
14 ianuarie 2015
România a pierdut printr-un abandon al lui Iohannis echivalent cu o trădare
30 ianuarie 2018
Daciana Ponta, Range Rover de 100.000 de euro luat cu 34.000 de euro de la un traficant de combustibil
12 octombrie 2014
3 Comments
  • Reply
    Oscar
    4 noiembrie 2017 at 22:55

    Am vrut să mă-nscriu în PSD. La interviu m-a-ntrebat un tip: ”Ai vreo condamnare la activ?” Eu: ”N-am”. Tipul: ”Ai vreun dosar penal în curs?” Eu: ”N-am”. Tipul: Păi, atunci, ce pana mea cauți la noi? Hai, plimbă ursul!” Și-am plecat să plimb ursul, ce naiba să fac?! Asta e. Ghinion.

    • Reply
      prisacariu
      5 noiembrie 2017 at 12:08

      nu te cred:))). cel mai probabil, ai uitat să spui că te-au întrebat și dacă-ți place să furi:D

      • Reply
        Oscar
        5 noiembrie 2017 at 12:12

        :)))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *