FOTO Luați cu lămâie de la pițipoanca din BNR a lui Florin Iordache: "Valoarea ți-o dă Dumnezeu, nu oamenii:)"

Valoarea ei, valoare ei a fost să se angajeze la MAE pe spezele lu’ tăticu, vreo doi anișori, apoi să ajungă în Cancelaria BNR, la începutul acestui an. Și, de la atâta valoare, i-au crescut niște citate pe Facebook. Bine, mai mult poze cocălărești, dar și niște înțelepciuni de a picat Osho pe spate și a intrat în catatonie.

Mai întâi, să spunem că fata nu e chiar o fitecine, ci ditamai beneficiara șmenurilor imobiliare ale lu’ tăticu, după cum am rememorat recent: „Ca orice arivist submediocru, dar foarte șiret, Florin Iordache nu-și poate justifica averea. Un fost apartament de 100.000 de euro, acum în proprietatea fiicei lui Iordache, a fost pitit de deputat pe numele părinților săi, pensionari săraci din Caracal. Tot de la părinți (de la tată și de la socru, mai exact), Florin Iordache a primit “împrumut” 320.000 de lei, cam 90.000 de euro la data tranzacției.” (sursa)
După aia, să îi dăm iarăși Cezarului nepotismului ce e al lui și să notăm ce noroc a dat peste inteligenta asta buzoasă la începutul acestui an: ”
Surse oficiale ne-au declarat că fiica ministrului Justiţiei, Delia Iordache a fost angajată a Ministerului Afacerilor Externe, departamentul pentru relaţia cu românii de pretutindeni, unde are de altfel şi depusă ultima declaraţie de avere în iunie 2016.
La finele anului trecut, în lunile noiembrie şi decembrie, a avut loc un proces de recrutare la Banca Naţională a României pentru extinderea departamentului de relaţii cu publicul, iar Delia Iordache a fost angajată la Cancelaria Băncii Naţionale a României. Potrivit surselor noastre, Delia Iordache ocupă acest post de la data de 1 ianuarie. ECONOMICA.NET a încercat să afle de la Delia Iordache data exactă a angajării, funcţia exactă pe care o ocupă, şi momentul angajării, dar, după ce i-au fost puse aceste întrebări, Delia Iordache a închis telefonul.” (sursa)
Ei, și iată ce poate să provoace un asemenea parcurs profesional fabulos. Poze, frate, ce dracu’ să provoace la fiica lui Iordache, doar nu enciclopedii! Deci, mostra 1.
delia 1
V-a plăcut? Eu n-am înțeles ce se pregătea să facă și ne spunea și nouă prin intermediul pozei, dar presupun că sunt variante nenumărate de interpretare.
Dar o bluzică mai de impact v-ar plăcea?
delia 2
Păi, un leopard la vremea lui, mai ales în baie, face cât o întreagă turmă. De ciute. Cu ochii mari. Și umezi.
Nici natura nu este un loc de evitat când vrei să prezinți ultimele evoluții kitscho-țățești.
delia 3
Ce nu am înțeles eu din instantaneul cu macrameurile pe ea este de ce se uita așa sfioasă în via aia și de ce stătea cu posteriorul la privitor.
În fine, însă, piesa de rezistența: panseul, nenicule! Ia, luați!
delia 4
Eeeeeee? Deci, repetați după mine: „Valoarea ti-o da Dumnezeu, nu oamenii :)”. Ați înțeles, nefericiților? N-are ea treabă, deci, cu ce zice uamenii despre ea, valuarea ei e divină, fraierilor! Hai, mucles, și sănătate, că are de dus o cafea pe la BNR pe acolo și o încurcați cu lipsa voastră de valuare.
P.S. Fotografiile sunt făcute publice chiar de către deșteapta de mai sus prin intermediul propriului cont de Facebook.

You May also Like...

Firea tolerează 2.500 de taximetre-pirat și o evaziune de sute de milioane de lei anual
4 decembrie 2017
Aici va fi barul Dacianei, unde puteți bea de bucurie că Viorel e premier
12 august 2015
Protecția Copilului admite că părinții copiilor care au apărut în clipul PSD au încălcat legea
12 iunie 2019
5 Comments
  • Reply
    John
    27 octombrie 2017 at 20:54

    Don’şoara e splendidă pentru calităţurili date în vileag de însuşi Atotputernicul, pentru că, de, „cine nu are valuare se uscă di tăt în soare” (extras dintr-o manea locală, auzită acum vreo 4 – 5 ani prin Codlea, pare-mi-se)! Ar fi jale mare în BNR, dar nu numai acolo, dacă destinsa „distinsă” din poze, fiica meşterului panglicar zis Ciordache, l-ar avea ca şef pe binecunoscutul aducător de suflu roşu în instalaţie şi evaluat doar de Atotputernicu’, Florin Georgescu pe nume, cum cu ceva vreme zvoanele peţii îl dădeau ca sigur…Bine că au fost doar zvonuri. Dar Delia nu e zvon. Ea a aterizat în sânul comunităţii finanţiştilor celor mai şcoliţi ai patriei în vederea apărării onoarei famigliei care a câştigat ca foşti CAP-işti (probabil), strungari, mai apoi, prin studii avansate la academii de cartier – jurişti, imensele sume cu care s-a pricopsit în nici 30 de ani de capitalism românesc. Astea da, valuare.

  • Reply
    bunica sabela
    28 octombrie 2017 at 18:20

    Ţățism la extrem. Nici femeile de serviciu nu ar purta asa ceva. Nu am nimic contra lor, ba dimpotrivă. Cele mai multe dintre ele trăiesc (şi se îmbracă) potrivit unui bun simț ancestral care nu le permite nici o derogare de la un comportament şi ținută normale în societatea noastră, aşa cum e ea. Dar această piți nu doar că îşi etalează prostia vestimentară, ba ne mai şi sfidează cu înalta prostie şi cu preaînalta indemnizație primită în înaltul post pe care a avut grijă tăticu’ propriu să i-l ofere pe tavă. Ciordache la pătrat! Guvernu’ nu pridideşte să răcnească din toți bojocii în toate ocaziile că nu sunt bani la buget pentru investiții, pensii, salarii etc.?! Iaca, ŞI la tanti asta sunt banii dumneavoastră, dacă nu ştiați! Problema e că încă nu ştim exact câte asemenea specimene de neam-prost populează (şi poluează!) instituțiile României! Cred că sunt cu zecile de mii în toată țara cei care jefuiesc în mod LEGAL statul român de banii care ar trebui direcționați spre nevoile reale ale societății!!!

  • Reply
    sawans
    28 octombrie 2017 at 22:45

    Dar cine e…D-zeu? Si vorba aia aia, daca valoare nu ai…probabil tot in Voluntari.

  • Reply
    sawans
    28 octombrie 2017 at 22:53

    e de fugit de prin tara asta

  • Reply
    Mimi
    2 septembrie 2019 at 13:46

    E urata cu spume fata lui Ciordache,nu are nici gust,nici charme,nici gingasie si e foarte matura pentru 28 de ani Mai bine arat eu la 43.Noroc ca are Ciordache bani care sa compenseze si noroc de machiaj,o fata banala,comuna care trece neobservata,fara nici un fel de vino incoace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *