Dragnea și Tăriceanu, tratament medical gratuit și privilegiat prin intermediul SPP

„L-am văzut pe Mihai Tudose cum a evoluat după ce nu a mai fost prim ministru, chiar i-am mulţumit azi, a devenit acelaşi coleg deschis şi glumeţ. Poate tensiunea de acolo, poate influenţele. N-avem de unde să ştim acum, dar asta nu înseamnă că până la urmă nu vom află. Mai mulţi colegi mi-au spus că şeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât era cazul. Domnului Paul Stănescu i s-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi dumnealui poate să fie şeful partidului. Poate că i s-a spus şi lui Grindeanu, lui Tudose, nu ştiu.”

Declarația îi aparține lui Liviu Dragnea, conform news.ro, agenție de presă care mai arată că „Premierul Viorica Dăncilă a renunţat la serviciile SPP, imediat după învestitură, paza fiind asigurată de către Jandarmeria Română. (…) Decizia de a renunţa la serviciile SPP a fost luată de toţi miniştrii noului Executiv.”
SPP, deci, e bau-bau. Totuși, PSD a votat la sfârșitul anului trecut o lege (devenită 38/2018 după promulgare), care zice că „Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” asigură asistenţă medicală de urgenţă, ambulatorie, spitalicească şi reabilitare medicală pentru Preşedintele României, preşedintele Senatului, preşedintele Camerei Deputaţilor, Prim-Ministrul Guvernului României, precum şi pentru omologii străini pe timpul vizitei în România.” (art. 1, alin. 1), dar și că „Modalitatea de efectuare a activităţilor prevăzute la art.1 se stabileşte prin protocol încheiat între Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” şi Serviciul de Protecţie şi Pază.” (art. 2)
Să recapitulăm: prin lege, Dragnea și Tăriceanu (actualii șefi de camere parlamentare) au, gratuit, parte de „asistenţă medicală de urgenţă, ambulatorie, spitalicească şi reabilitare medicală” la Spitalul Militar, totul prin protocol încheiat între acesta și SPP.
Ce e drept, în Camera Deputaților, decizională pe acest proiect de lege, Dragnea a votat împotrivă (!), împreună cu deputatul Bacalbașa, însă alți 133 de pesediști au votat „pentru”. Tipic Dragnea: cere partidului să voteze într-un fel, el votează pe dos, doar ca să poată mima apoi disidența în partidul pe care, culmea, îl controlează.
Tăriceanu și Dragnea, doi bolnavi

You May also Like...

Maior după demisie: aroganță, scuze sau tăcere?
27 ianuarie 2015
Ponta se desparte de statul comunist numind un membru PCR la Apărarea unui stat NATO
6 aprilie 2014
PSD trimite la Bruxelles europarlamentarul prezervativelor
29 mai 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *