Alianța USR – PLUS, atacată cu un articol identic în publicații diferite

Gazetele de grea și împuțită respirație Național și PS News publică luni, 6 mai, același articol despre mitingul electoral al USR-PLUS de la Cluj. Articolul este același la virgulă, poză și titlu. Este intitulat „USR și PLUS s-au lovit de realitate” și are următorul conținut:
„Primul miting electoral al Alianței USR-PLUS s-a dovedit a fi un fiasco. Câteva sute de oameni au venit la ceea ce ar fi trebuit să fie un uriaș miting de lansare a candidaților pentru alegerile europarlamentare.
Cioloș, Barna, Clotilde, Ghinea și restul au mers din gafă în gafă. Președintele USR, Dan Barna, îl lăuda pe Emil Boc la doar câteva zile după ce organizația de tineret a PNL împrăștia prin oraș afișe false cu sigla USR. S-au încurcat în discursuri vorbind despre prim-ministrul dat de USR-PLUS în loc să vorbească depre proiectele europene pentru România, s-au culcat pe scenă simulând situația din spitalele românești, deși la Cluj sunt unele dintre cele mai bune spitale din țară. Practic, au făcut circ ca pe Facebook, problema este că piața publică nu este ”wall”.
Probabil că Dacian Cioloș s-a trezit la un moment dat și și-a dat seama că abordarea e proastă și a încercat să o repare și a transmis că vrea o Românie ”ardelenește de normală”.
Probabil că atunci când va ajunge la Iași va vrea o Românie „moldovenește de normală”, iar în București o Românie „muntenește de normală”.
În fine, după o oră de miting, oamenii s-au lămurit și au plecat spre casele lor. Cioloș, Barna, Clotilde și Ghinea s-au întors pe Facebook, acolo unde nici nu plouă, așa cum a plouat la Cluj, și, dacă vrei ștergi comentariile care nu-ți plac.
Probabil că tot de pe Facebook vor să ne reprezinte și în Parlamentul European.”
Niciunde în articole sau pe lângă nu se precizează că ar fi reclamă electorală (nici nu este, corect, e cel mult anti-reclamă electorală), șpagă, mâncat de rahat plătit sau orice altceva vreți.
Articolele pot fi găsite aici și aici.
Screenshot 2019-05-06 at 21.51.15
Screenshot 2019-05-06 at 21.51.41

You May also Like...

Ca să împiedice numirea lui MRU, PSD a preluat controlul Comisiei SIE
25 iunie 2015
Știți bancul cu "diferența dintre teoretic și practic"? Practic, avem Dragnea și Firea
27 aprilie 2019
Ponta s-a imbecilizat deplin: insistă cu codul fiscal al șpăgii
20 martie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *