Rovana Plumb plătește rate de 4.000 de euro lunar din pensia de 400 de euro a soțului

Familia Plumb a trăit, în anul 2016, exclusiv din pensia soțului – Dan Plumb. Acesta a ridicat de la Casa de pensii suma de 20.820 de lei, adică 1.735 de lei pe lună. Rovana Plumb menționează în Declarația de avere că nu are bani în conturi.
Din venitul (pensia) lunară de 1.735 de lei, familia Rovanei Plumb a trebuit să achite rate la un credit de 800.000 de euro pe care l-a luat în 2007 și care este scadent în 2030. Cu venituri de 400 de euro, Rovana Plumb a achitat, în anul 2016, rate lunare de peste 4.000 de euro.
În plus, Rovana Plumb are cheltuieli lunare uriașe, ea având de plătit utilități pentru o casă de peste 670 de metri pătrați în comuna Pantelimon. Probabil, pensia soțului nu ajunge pentru întreținerea casei din Pantelimon achiziționată, cel mai probabil, din creditul de 800.000 de euro. Rovana Plumb nu deține acțiuni la firme și nu are contracte cu terți. E posibil ca Rovana Plumb să fi pus la saltea o parte din banii câștigați ca europarlamentar în urmă cu șapte ani și să cheltuie, lunar, din ei.
Deși familia este săracă în acte, Răzvan Bozo Plumb, fiul Rovanei Plumb, a fost surprins la volanul unui bolid de lux a cărui valoare a fost estimată la suma de un sfert de million de euro.
Continuarea, aici.
În trecut, și aici am remarcat prăpastia între veniturile Rovanei Plumb și ratele bancare.
zzz

You May also Like...

VIDEO Cum convingi pe unul adus la miting la Dragnea să îmbrace un tricou cu PSD: "Îmbracă-te! Ți-e rușine?"
20 aprilie 2019
Societatea civilă a oilor, scoasă la păscut voturi de animalele politice de pradă
13 aprilie 2016
Asociația "Dăruiește viața", care construiește un spital, a fost blocată de Finanțe: nu mai poate primi sponsorizări de la companii
9 aprilie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *