Jurnalu' lu' puiemonta. 9 decembrie

9 decembrie. 21.25. Nu mai pot cu Petreasca, abia aștept să remaniez Guvernul și să scap de ea. Deși mă omoară Adelu cu telefoane și sms-uri să o păstrez, că părinții ei de la Cornu aproape s-au mutat la el și îl toacă toată ziua să pună o vorbă pe lîngă mine. Pînă la urmă, aș putea să o păstrez, dar e un lucru peste care nu trec.

Și anume: are mustață mai pronunțată decît a mea! Ca și cum nu era suficient că nu mă crede nimeni că am 42 de ani, nici mustață nu pot să-mi las! Dar poate ministra mea de Finanțe!!! Altfel, e fată bună, chit că n-am înțeles nimic din ce mi-a bălmăjit după discuțiile cu FMI. Iar Darius de la Buget nici atît, deși dădea din cap cu precizia unui metronom și apoi se uita la mine complice.
A propos de fraieri: azi m-am văzut și cu Țîțus (că așa-l alint eu pe fostul de la Externe, îi pun diacritice). Își frîngea mîinile și vorbea pe tonul ăla al lui smiorcăit și prețios că o să-l cheme la DNA și ce să zică el acolo, că eu știu, doar, că am făcut totul împreună și că am decis în Guvern și totul a fost legal, nu? M-a întristat, ăsta e mai penibil și decît mine cînd încerc să par umil, așa că l-am expediat zicîndu-i că am de negociat cu FMI și m-am închis în birou. Unde mi-am pus tricoul lui Ghiță Mureșan și am băgat trei ore de GTA.
pp

You May also Like...

Jurnalu' lu' puiemonta. 4 decembrie
4 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 12 decembrie
12 decembrie 2014
Jurnalu' lu' puiemonta. 29 aprilie
29 aprilie 2015
3 Comments
  • Reply
    Eugen
    10 decembrie 2014 at 1:17

    Tara moare si baba se piaptana. Ma uitai si la prostii aia de la hotnius si tot nimic, ii dau incolo si-ncoace cu 1.4% deficit.
    Pai asa ne fu vorba?
    https://www.govtrack.us/congress/bills/113/hres758/text

  • Reply
    gruia
    10 decembrie 2014 at 7:48

    Hahahaha,Cataline! Nu scap niciun episod!

  • Reply
    ALMA
    10 decembrie 2014 at 13:47

    Are multe obligatii premierul! HI,HI,HI!
    Cataline, am urmarit emisiunea de aseara si vreau sa iti fac o recomandare:
    Cand vreunul dintre uselisti gen Nicolicea te mai bate la cap cu „traseismul de grup”, intreaba-l ce scrie pe carnetul lui de partid, membru usl sau unpr!?Si-i inchizi gura pentru totdeauna. Ma enerveaza vulpoiul asta.
    Unde dracu s-a mai vazut ca sa schimbe o LEGE cu OUG!? Suntem de rasul lumii cu acest tip de „democratie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *