Hai, DNA, că se poate: Ponta la brutărie pentru sponsorizarea (mita?) de la Șova

Ponta e la DNA (sursa). Din informațiile mele, este vorba despre banii primiți de la Dan Șova, prin fosta casa de avocatură a senatorului PSD proaspăt salvat de la arest de colegii parlamentari.

Mai exact: procurorii sînt foarte interesați să afle cum a ajuns Ponta să fie sponsorizat cu un Mitsubishi de raliu de către Dan Șova. Informația apare într-un raport al ANAF din 2011.
sova mitsubishi
Și e confirmată de declarația de avere a lui Ponta.
ponta mitsubishi
Sau, așa cum vă ziceam ieri (aici), „filiera de furt din bani publici în 2007 și 2008 era așa: peneliștii Tăriceanu (premier) și Vosganian (ministru al Economiei) controlau Electrica, Electrica încheia contracte de milioane de euro cu casa de avocatură a pesediștului Șova iar Șova îi scurgea sute de mii de euro pesedistului Ponta. Așadar, patrulaterul Tăriceanu – Vosganian – Șova – Ponta a furat financiar statul între 2007 și 2008 iar azi același patrulater demolează Justiția în stat. Ca să se acopere. Banal.”.
 

You May also Like...

Întrebare pentru Ponta: cît va plăti Daciana în plus la motorină pentru gipanul de neam prost cumpărat recent?
2 aprilie 2014
Iar se încurcă Ponta în minciuni. De data asta, despre viza de acces în SUA
10 iunie 2015
Șerban Nicolae a grațiat corupți cu pixul lui Ion Iliescu
8 martie 2017
7 Comments
  • Reply
    Mihai
    5 iunie 2015 at 12:02

    Cea mai buna stire de la alegeri pana acum. Organizam si noi o iesire in strada contra jegului asta? Ca il simt ca nu-si da demisia ca e vanat de procurori.

  • Reply
    Gretzky
    5 iunie 2015 at 12:33

    Cum pula mea sa ia un cacat de prim ministru anchetat, pus sub invinuire si tu, santa klaus, sa stai ca mortul in papusoi?!!?!?! Nicio declaratie, nimic?

    • Reply
      Mihai
      5 iunie 2015 at 13:06

      Bai amice, fa-te tu presedinte, ca o sa te descurci mult mai bine. Astepta omul, ca e sas, nu e asa iute la minte ca tine.

  • Reply
    JULES VERNE
    5 iunie 2015 at 12:54

    propun sa-l umfle si pe tata-socru !

  • Reply
    just a friend
    5 iunie 2015 at 13:36

    Si uite asa DNA-ul a ajuns si la Victor Ponta! De luni de zile asteptam aceasta veste! Trebuie consemnata in calendar cu rosu ca o mare victorie asupra balaurului cu sapte capete numit Ponta!
    Sper ca fii’su sa fie mandru ca tat’su e urmarit penal…halal familie ortodoxa…Hai popilor rugati-va in cor pt Viorel ca ati fost sponsorizati cu bani grei sa-l ridicati in slavi pe mitoman!!!

  • Reply
    Sile de la Magazie
    7 iunie 2015 at 9:03

    Pe mine ma mira „coalitia” ca sa nu fie atins tata socru. Daca cade Ponta se deschid portile sa-l i de guler pe securistul asta raspopit de Ilie Sarbu ?

  • Reply
    pontarus
    8 iunie 2015 at 1:36

    Parca si Ioan Rus l-a sponzorizat pe Ponta cu raliul. Si apoi Ponta l-a pus ministru la interne, si apoi la transporturi (unde se afla acum). Acolo nu e conflict de interese ? Daca dna-ul il acuza pe Ponta ca l-a numit pe Sova dupa ce acesta i-a facut niste favoruri, atunci ar trebui sa il acuze si pentru ca l-a numit pe Rus. Si Rus ar trebui sa aiba si el un dosar penal (pentru dare de mita). Sau Sova e mai fraier ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *