Să ne fie rușine, Dinu Patriciu?

Dragă Dinu, am citit la amicul Tiberiu că managerul Cornețeanu și șefii editoriali Cartianu și Ciocăzanu s-au aruncat în gol de la geamul holdingului „Adevărul”. Obae completează că asta s-a întîmplat pentru că, dragă Dinu, i-ai fi reproșat lui Cornețeanu că s-a luat de SRS, finul matale, în comunicatul prin care îi înfierează pe cenzorii noștri de la Acces Press. Dragă Dinu, nici nu știu ce să zic. Dacă nu e păcăleală de 1 aprilie, înseamnă că e pe bune. Iar dacă e pe bune, iar nu știu ce să zic. Nasol. A, și ar mai fi ceva: dragă Dinu, dacă ai ocazia să vorbești cu Fumurescu să nu mai scrie prostii?
P.S. La 12, Cartianu și Ciocăzanu și-au anunțat demisiile în ședință de redacție. Deci e pe bune.

You May also Like...

Judecătoarea Burlan, care judecă recursul lui Alexandrescu de la Antena Group: apropiată de SOV, cercetată penal și afaceri cu teroriști
6 iunie 2013
Inteligentul și rafinatul Vosganian e de-a dreptul prost
28 aprilie 2013
În România, șpaga se prezumă a fi licită. CSM & CCR like that!
17 iunie 2011
14 Comments
  • Reply
    baby jane
    1 aprilie 2010 at 12:13

    cataline daca vrei sa inteleleaga si Dinu Patriciu ar trebui sa scrii asa:
    Са-ци фие рушине, Дину Патрициу! cu caractere chirilice
    sau direct in rusa,
    Вам должно быть стыдно Дину Патрициу!

  • Reply
    Mary
    1 aprilie 2010 at 12:15

    aham.. deci nu sunteti ai lu’ patriciu. sau sunteti si asta-i o diversiune? tineti oamenii in stare de incertitudine si nu mai poate lumea sa fie sigura sub care mogul stati. tz tz tz. nu vreti voi mai simplu sa-l faceti avansati pe andrici de la creditor la mogul? sa ne fie si noua clar, ca si asa avem probleme. vorbiti cu el sa-si faca trust, sa mai lase bursa aia, ca si asa e vai de ea.

  • Reply
    enake
    1 aprilie 2010 at 12:28

    Daca te ai asa pe bune cu conu Costake de ce nu ii sugerezi sa ii angajeze pe Vasiliu, Vulpe, Stanca, Buscu & Co? Mai bine ca astia nu poate nimeni sa-i livreze un faliment la cheie in tara asta! Mai au putina treaba cu ANAF/DNA si se elibereaza. Sau dimpotriva.

    • Reply
      prisacariu
      1 aprilie 2010 at 12:37

      să facem o petiție în sensul ăsta?

      • Reply
        enake
        1 aprilie 2010 at 12:44

        eu zic ca da. o recomandare. gen. ca ati fost colegi si stiti cel mai bine ce poate baietii astia. numai ca trebuie sa-si dea demisia de la ANAF/DNA/lichidator ca acum colaboreaza intens.

  • Reply
    Marian
    1 aprilie 2010 at 12:47

    Cum??? Sinteti cu Patriciu??? Ce dezamagire. Si atunci de ce ati plecat cu atita alai?

  • Reply
    varu'
    1 aprilie 2010 at 14:11

    „Marian” e de fapt „Maria”. Ca si „Miha” are misiunea sa spuna pe toate blogurile ca Access Press nu a facut o marlanie mare cat Casa Scanteii prin interzicerea la vanzare a lui Kamikaze si ca revista e a lui Patriciu. Permite-mi sa le dau o muie!

    • Reply
      baby jane
      1 aprilie 2010 at 16:58

      bai vericule da tu te spurci asa cu oricine? n-ai si tu niste standarde cu privire la locurile de introducere ale obectului pretios?

  • Reply
    mihaibeltechi
    1 aprilie 2010 at 14:28

    http://absurdistansubfalduritricolore.wordpress.com/2010/04/01/costache-patriciu-centreazafiul-lui-dinu-boxeazacorneteanu-demisioneaza/
    in rest,Patriciu nu are caracter, nu are rusine, are numai interese si poarta o frica teribila de marele papusar de la Kremlin care l-a repartizat in rolul de mare om de afaceri,el fiind in fapt un biet amarit cu manecute de contabil care trebuie sa dea raportul jupanului FSB la rubla, la copieca.

  • Reply
    soacra lu' geoana
    1 aprilie 2010 at 21:19

    Din cate vaz io daca-mi pun ochelarii, o gasca de jurnalisti pleaca de la „ziarul quality numaru’ unu din Romania”. Baieti, ce va faceti daca in miez de noapte auziti batai timide in usa redactiei? Si nu e iepurasu de Pasti! E echipa quality fugita de acasa cerand azil politic la voi! ca doar e vina voastra, ca voi le-ati insuflat acest dor-de-fuga de moguli…!
    Hai, fuguta fuguta la IKEA sa mai luati niste birouri, scaune si ceva scrumiere….sau si mai bine ..ia sa le aduca ei…!

  • Reply
    ovidiu
    2 aprilie 2010 at 10:19

    as zice k acu e momentul prielnic pt o curatare in mass-media , acolo unde se vrea si se poate pt ca o sa fie fara balci, tv-urile n-or sa bage in seama si cred k doar vreo 2 ziare o vor face deci e pe silent mode;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *